progulias Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 τΚαλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση από έναν ψιλοάσχετο. Τι γνώμη έχετε για τον AMD RYZEN; Είναι αξιόπιστος; Είναι γρήγορος; Σε σχέση με τον i-5 είναι καλύτερος ή χειρότερος;
mphxths Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Oι ryzen και οι i5 ειναι σειρα επεξεργαστων με πολλα μοντελα.Δεν μπορεις να κανεις γενικη συγκριση...αν σκεφτεσαι καποιο συγκεκριμενο μοντελο απο την καθε σειρα τοτε πες μας να το συζητησουμε...
progulias Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, mphxths είπε Oι ryzen και οι i5 ειναι σειρα επεξεργαστων με πολλα μοντελα.Δεν μπορεις να κανεις γενικη συγκριση...αν σκεφτεσαι καποιο συγκεκριμενο μοντελο απο την καθε σειρα τοτε πες μας να το συζητησουμε... Εχεις δίκιο. Επειδή δεν ξέρω τι μοντέλα κυκλοφορούν θα το πιο απλά. Θέλω να πάρω ένα laptop (ανεξαρτήτου εταιρειας} 15.6'' οθόνη, 256GB SSD, 8GB ram. Τι επεξεργαστή προτιμώ; AMD RYZEN ή Ιntelcore i5 ή δεν έχει τελικά σημασία; Θέλω χρήση internet και office, όχι παιχνίδια, και κανένα livestreaming που και που. Σε κάλυψα ; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από progulias συνταξη κειμένου
mphxths Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, progulias είπε Εχεις δίκιο. Επειδή δεν ξέρω τι μοντέλα κυκλοφορούν θα το πιο απλά. Θέλω να πάρω ένα laptop (ανεξαρτήτου εταιRYZEN ή Ιntelcore i5 ή δεν έχει τελικά σημασία; Θέλω χρήση internet και office, όχι παιχνίδια, και κανένα livestreaming; Σε κάλυψα ; Ρωτας εδω.Αλλα για να παρεις σωστη απαντηση να σαι πιο περιγραφικος...μπατζετ? live streaming σε τι ποιοτητα/αναλυση? Γενικως οι intel ειναι καλυτεροι αλλα και παλι αναλογως για ποια μοντελα επεξεργαστων μιλαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα