axouu Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 https://www.kotsovolos.gr/site/computing/storage-hard-disk-drives-and-usb-sticks/external-hdd/181453-verbatim-2tb-store-'n'-go-2.5-black Πάλι ο ίδιος σκληρός σε έκπτωση από τον Κωτσόβολο, δεν ξέρω εάν αυτή τη φορά έχει πολλά κομμάτια. Το αστείο είναι πως την πρώτη φορά πήρα και εγώ έναν και τελικά με ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει διαθέσιμος και τους έπεισα τελικά με τα χίλια ζόρια (χρειάστηκε να πάρω τηλέφωνο ξανά σήμερα για να μου κάνουν την παραγγελία ενώ πριν 3 μέρες μου είχαν πει πως όλα είναι εντάξει και θα τα κανονίσουν αυτοί) να πάρω τον intenso στα 2tb στην ίδια τιμή. 2
takinio Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν προχωραει η παραγγελια. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από takinio
cpgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγω στην ιδια φαση ειμαι, είπαν οτι θα με παρουν τηλ για να επιβεβαιωσουν τη παραγγελια για τους Intenso...( δε το βλεπω να με περνουν...) Τη φάση μας κοροιδεύουν ? Υποτίθετε οτι ο προμηθευτής τους (verbatim) εριξε ακυρο και γιαυτο δε μπορούσαν να μας τους δώσουν και μας δίινουν τους ιντενσο σαν εναλλακτικη... Ποιο γελοίο καταστημα δεν υπάρχει... ελεος κλειστε το να ησυχάσουμε... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από cpgr 1
loukas599 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Έκανα παραγγελία πριν 5 λεπτά καί προχώρησε κανονικά
link67 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Κι εμενα δεν προχωραει η παραγγελια, τζαμπα η χαρα!
Chief90 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα προχώρησε. Μου ήρθε και sms. λογικά ήταν για λίγα κομμάτια. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από Chief90
axouu Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, cpgr είπε Και εγω στην ιδια φαση ειμαι, είπαν οτι θα με παρουν τηλ για να επιβεβαιωσουν τη παραγγελια για τους Intenso...( δε το βλεπω να με περνουν...) Τη φάση μας κοροιδεύουν ? Υποτίθετε οτι ο προμηθευτής τους (verbatim) εριξε ακυρο και γιαυτο δε μπορούσαν να μας τους δώσουν και μας δίινουν τους ιντενσο σαν εναλλακτικη... Ποιο γελοίο καταστημα δεν υπάρχει... ελεος κλειστε το να ησυχάσουμε... Σάββατο βράδυ έγινε η παραγγελία και Τρίτη με πήρανε τηλέφωνο και τελικά κατέληξα να πάρω τον intenso, μέχρι σήμερα το μεσημέρι δεν μου είχε έρθει κανένα sms ούτε τίποτα και τους πήρα τηλέφωνο να δω τι γίνεται, ένα μικρό χάος διέκρινα και με πήγαιναν από το ένα τμήμα στο άλλο ώσπου τελικά μάλλον έκαναν αυτό που έπρεπε να είχαν κάνει την Τρίτη, την πρώτη φορά που μίλησα μαζί τους. Επίσης ναι, φαίνεται πως δεν υπάρχουν άλλοι σκληροί πλέον, ήξερα πως γενικά δεν θα ήταν πολλοί σκληροί αλλά είπα να το βάλω εδώ να πάρει όποιος προλάβει. Κάποιος mod να βάλει ένα τέλος στον τίτλο. edit: λέει πως έχει τον σκληρό στο Ρέντη, όποιος είναι εκεί ας πάει να δει. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από axouu
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μαντεψτε τι πηρα παλι .Ναι αυτα. Τουλαχιστο πηγα και παρελαβα τον mx500 και ενα SkyHawk 2TB που κανει ενα κλικ κλικ με το που τον εβαλα και το crystaldisk αμα βγαζει errors σε ολοκαινουργιο δισκο παει γεια σας ; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από Mhlogiatros
Chief90 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Μαντεψτε τι πηρα παλι .Ναι αυτα. Τουλαχιστο πηγα και παρελαβα τον mx500 και ενα SkyHawk 2TB που κανει ενα κλικ κλικ με το που τον εβαλα και το crystaldisk αμα βγαζει errors σε ολοκαινουργιο δισκο παει γεια σας ; Άμα βγάζει errors να τον πας πίσω... κλικ κλικ σε νέο δίσκο?! δοκίμασε άλλο καλώδιο τροφοδοσίας από το τροφοδοτικό σου μήπως δεν παίρνει ρεύμα όπως πρέπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις