maklovin1979 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπερα,παρελαβα απο αμαζον σφραγισμενο τον 7 1700. μου κανε εντυπωση οτι η παστα που εχει η ψυκτα εχει μικρα μικρα τετραγωνακια απο κατω,σαν μικρα κενα,δεν ειναι μονοκοματη οπως εχω δει γενικα. καπου ρωτησα κ μου ειπαν ετσι μερικες ειναι για να μην εχει παρα πολυ παστα. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από maklovin1979
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δείξε φώτο. Σε εμένα είχε ένα παχύ γκρί γλιτσώδες παστοϋλικό σε όλους τους Ryzen που έχω εγκαταστήσει μέχρι τώρα.
mechpanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μην ανησυχείς με την πίεση από το cooler θα στρώσει!!!
FORIS78 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Απλά προσοχή φίλε αν χρειαστεί να βγάλεις κάποια στιγμή την ψύκτρα γιατί είναι λίγο τσιμέντο αυτή η πάστα που βάζει η amd, πρώτα καλό ζέσταμα με κάποιο stress test και μετά δοκιμάζεις να την βγάλεις με προσοχή γιατί έχει βγει μαζί με το CPU σε πολλά παιδιά και με τα ανάλογα κομενα πινάκια.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δεν χρειάζεται καν αυτό που λες. Απλά ένα ελαφρύ στρίψιμο δεξιά-αριστερά. Και 1 χιλιοστό επί 1-2 φορές αρκεί. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα