masterone Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε:150-170 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5.5+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων και καρτα SD 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι στην rom για την μπαντα δεν υπαρχει θεμα 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Όχι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Ναι,αλλα δεν ειναι και τοσο μεγαλο προβλημα η μικρη μπαταραια 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Και τα δυο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;Καινουριο Εχω δει καποια κινητα xiaomi redmi note 6 pro Xiaomi mia2 , xiaomi redmi note 7,xiaomi mia2 lite,xiaomi mi8 lite αλλα δεν μπορω να αποφασισω ποιο Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από masterone
chios Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Redmi note 7 από μένα φρέσκο, μπαταρία τούμπανο και πλήρης σε όλα (ακουστικά, ράδιο, SD card, ir blaster).
masterone Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, chios είπε Redmi note 7 από μένα φρέσκο, μπαταρία τούμπανο και πλήρης σε όλα (ακουστικά, ράδιο, SD card, ir blaster). Το μόνο π κολαω ειναι το 3gb ram
likos_de Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάρτο από την Κίνα αν μπορείς -------------------------------------------------------- Xiaomi redmi note 6 pro 4/64gb -banggood 154€ κουπόνι 4BGR6P4G -Ελλάδα από 164€ skroutz -------------------------------------------------------- Xiaomi MiA2 4/64gb -banggood 142€ κουπόνι 4BGA250 -Ελλάδα από 160€ skroutz -------------------------------------------------------- Xiaomi redmi note 7 4/64gb -banggood 170€ κουπόνι 4BGRN7 -Ελλάδα από 202€ skroutz -------------------------------------------------------- Xiaomi Mi8 Lite 4/64gb -banggood 159€ κουπόνι 4M8LC64 -Ελλάδα από 175€ skroutz Το mia2 lite μην το σκέφτεσαι καθόλου. Για αγορά από Κίνα μόνο priority air mail για να μην έχεις τελωνείο. Οι τιμές είναι ενδεικτικές. Αν το πάρεις από Κίνα στην εγγύηση θα πρέπει να το στείλεις πίσω και έχει πολύ μανούρα, αν το πάρεις από skroutz πάλι από Κίνα θα είναι αλλά πρέπει να το τρέξεις το μαγαζάκι γιατί θα σου κάνει τον Κινέζο για να μην σε καλύψει. Αν θες σωστή εγγύηση αγορά μόνο από μεγάλα μαγαζιά με επίσημη εισαγωγή από info quest. Τα γράφω όλα αυτά γιατί στο ποστ σου δεν διευκρινηζεις το θέμα της εγγύησης. Όπως ανέφεραν και παραπάνω το καινούργιο note 7 pro νομίζω είναι η καλύτερη λύση. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από likos_de
masterone Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Τα ξερω όλα αυτά γτ κ το υπάρχον κινητο μ απο την κινα είναι leeco le max 2 κ ξερω κ απο αλλαγες rom κ τα σχετικά απλα δεν είναι για μενα το συγκεκριμένο κινητό αλλά για τον αδερφό μου. Και επίσης το redmi note 7 pro δεν έχει βγει ακόμα απο όσο ξέρω
likos_de Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, masterone είπε Τα ξερω όλα αυτά γτ κ το υπάρχον κινητο μ απο την κινα είναι leeco le max 2 κ ξερω κ απο αλλαγες rom κ τα σχετικά απλα δεν είναι για μενα το συγκεκριμένο κινητό αλλά για τον αδερφό μου. Και επίσης το redmi note 7 pro δεν έχει βγει ακόμα απο όσο ξέρω Το banggood λέει αποστολή σε 8 εργάσιμες και είναι η global έκδοση με την 800αρα κτλ Κοίτα και το mi8 lite. Χειρότερη μπαταρία δεν λέω αλλά σε στοκ κανονικά το μαύρο και είναι όμορφο. Γνώμη μου με σειρά προτεραιότητας Xiaomi redmi note 7 pro Xiaomi Mi8 Lite Xiaomi redmi note 6 pro Xiaomi MiA2 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από likos_de
chios Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Redmi note 7 pro δεν θα βγει για εμάς γιατί το προτείνεις; το απλό note 7 είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή.
masterone Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το μονο που με προβληματίζει ειναι τα 3gb ram σε σχεση με το mia2 π έχει 4 και ιδιο επεξεργαστή Edit: Λεω ανακριβιες μπερδευτηκα με τα specs 4 γιγα ραμ εχει οποτε κομπλε ειναι Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από masterone
likos_de Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Ναι λάθος μου το έχω ανεβάσει ως Pro είναι το κανονικό και είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η xiaomi αυτήν την στιγμή σε αυτό το εύρος χρημάτων.
masterone Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Παρηγγειλε τελικα το mi8 lite απο ελλαδα γτ το ήθελε κ λιγο αμεσα
saruman123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, masterone είπε Παρηγγειλε τελικα το mi8 lite απο ελλαδα γτ το ήθελε κ λιγο αμεσα Στο Banggood έχει 160€ με κουπόνι(4M8LCL3).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα