Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. καταρχας δεν σκαμπαζω και πολλα απο υπολογιστες, να το ξεκαθαρισω αυτο. εγω τον θελω μονο για σερφαρισμα κυριως, (fb, yt, google, τσοντες, κτλ) δε με ενδιαφερουν τα αλλα προγραμματα.  ειχα ενα fujitsu notebook ah532, 7 χρονια, μεχρι που αφησα ενα μπουκαλι με νερο διπλα του, το μπουκαλι επεσε στο πληκτρολογιο, δεν αναβε, το πηγα στο μαστορα, το λαπτοπ ειναι οφφ. πηρα ενα καινουριο. asus x540l, intel corei3, 4gb μνημη. ποιο ειναι το προβλημα. δεν εχει ιδια ποιοτητα εικονας ειδικα στις φωτογραφιες και στα βιντεο οπως το φουτζιτσου. τη ρυθμηση αναλυσης εικονας  την εχω στο τερμα, και παλι δε τα δειχνει τοσο καθαρα οπως το αλλο. στα HD 1080 κτλ παλι εμφανιζει πιξελς. οταν πχ κανω ζοομ σε μια φωτο ειναι με πιξελ και ψιλοθολη και καμια σχεση με το προηγουμενο που απολαμβανες να βλεπεις την φωτο. ακομα και βιντεο με 360p η 480p παλι καθαρα φαινοταν. εκει που ειχα καλομαθει σε καλη ποιοτητα εικονας, ξαφνικα να παω σε κατι κατωτερο, μου εκανε μπαμ και μου κακοφαινεται πολυ, σαν να επαιρνα 3000χιλ μισθο και να μου το κατεβασαν στα 800 😂τι συμβαινει? θελω τα φωτα σας

Δημοσ.

Απο αυτο πηγες σε αυτο ? Αν ναι , τοτε το καινουργιο εχει σαφως καλυτερη οθονη απο το παλιο.
Αρα η οθονη δεν φταιει καπου , εκτος και αν εχει προβλημα γενικοτερα που χλωμο το κοβω.Απο την αλλη το τι βλεπεις εσυ , αν δεν μας το δειξεις σε καποιο σκρινσοτ δεν μπορουμε να καταλαβουμε.
Εισαι σιγουρος οτι δεν φταινε τα βιντεος ή οι εικονες και οχι το μηχανημα?Βαλε σκρινσοτς...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το λινκ με τη φωτογραφια που θα βαλω με το audi εχει διαστασεις 1800χ1200 και 5 και κατι mb. με το φουτζιτσου  φαινοταν πεντακαθαρα. μαυτον εδω φαινονται τετραγωνακια στα σημεια που κυκλωσα, αλλα και αλλου, και γενικα η φωτο δεν ειναι καθαρη οπως θα επρεπε να ειναι. πρωτα η φωτο οπως τη βρησκεις το google brixton-forged-cm16d-audi-rs5-black.jpg

και το screenshot  

Επεξ/σία από nikos_neos
Δημοσ.

Φιλε μου , μια εικονα βλεπω μονο , με μεγεθος 96kb και σαφως θαναι χαμηλης ποιοτητας οπου και να την δεις.Το λινκ που λες δεν το βλεπω καπου.
Αν στο πισι σου την κατεβασες με μικρο μεγεθος (εννοω kbytes) λογικο να πιξελιαζει..αν ειναι φουλ μεγεθος των 5mb τοτε δεν θα πρεπε να πιξελιαζει...Σιγουρεψου τι συμβαινει...

Δημοσ.

εχει δικιο φιλε ειδα το μεγεθος βιαστικα και μπερδευτικα. τωρα που ξανα μπηκα σε κατι βιντεο , ΤΩΡΑ εχουν καλυτερη ποιοτητα. και δε πειραξα τιποτα. μηπως επειδη εκανε ενα update χθες πρωτου τον κλεισω? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikos_neos είπε

εχει δικιο φιλε ειδα το μεγεθος βιαστικα και μπερδευτικα. τωρα που ξανα μπηκα σε κατι βιντεο , ΤΩΡΑ εχουν καλυτερη ποιοτητα. και δε πειραξα τιποτα. μηπως επειδη εκανε ενα update χθες πρωτου τον κλεισω? 

τιποτα δεν αποκλειεται...

Δημοσ.

τωρα που το ψαχνω και κανω και συγκρησεις με το κινητο , στο κινητο φαινονται  και με ποιο ζεστα χρωματα οι φωτο ενω στο λαπτοπ σαν πιο ξεθωριασμενες δε μπορω να το εξηγησω αλλιως. τελος παντων θα ψαχουλεψω στις ρυθμησεις μπας και βρω τιποτα. αν πω στο μαστορα για καμια καρτα γραφικων θα κανει δουλεια? θα βελτιωθει η ποιοτητα? δεν εχω ιδεα απο αυτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...