Digital-Entity Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 43 minutes ago, Federer said: Ελεος! (Κάποια μέρα θα σας εξηγήσω αναλυτικά για ποιο λόγο έσβησα το φασεμπουκ και πως έχει αλλάξει η ζωή μου μετά από αυτό.) Μέσω Windows XP πάντα έ; Και χωρίς service pack και antivirus!
chakotay7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Έχω δύο προφίλ στο φατσοτέτοιο και τα δύο κουκουρούκου, τα έχω μόνο και μόνο για να χαζεύω σε διάφορες σελίδες για να παίζω κάνα παιχνιδάκι, να κάνω κάνα σχόλιο περί πολιτικής, να με βρίζουν, να τους βρίζω (lol) τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή, τα συνηθισμένα...να κι αν μου τα κλείσουν, να κι αν δεν μου τα κλείσουν...καλύτερα μάλιστα να τα κλείσουν, ώστε να περνάμε την ώρα μας είτε εδώ στο insomnia όπου μαθαίνουμε και τίποτα της προκοπής είτε σε άλλα φόρουμ. Στοιχεία δικά μου, με την θέληση μου, δεν θα δουν στον αιώνα τον άπαντα!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μαλλων φιδι η ειδηση. Δεν μπορει να συμβαινει.
Bil79 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Τους ζητούσε για να τους βάλει σε ασφαλές μερος μη τους χάσουμε...
pOLoS Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 σε λίγο καιρό πιο εύκολα θα ανοίγεις λογαριασμό σε τράπεζα παρά στο facebook 2
cambo99 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Σε λίγο στο facebook θα βλέπουμε και πότε έχουν οι γυναίκες περίοδο ... 😂🤣
christospvl Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Βασικά είναι για να ρίξει σταχτη στα μάτια μας να νομίζουμε ότι δεν ξέρει το κωδικό του μέιλ ✉ 😂
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Το τυράκι το είδες τη φάκα δεν την είδες? Ε ρε φακέλωμα που μας χρειάζεται.
basilis_k6 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δωσε θαρος στο χωριατη να σ'ανεβει στο κρεββατι ελεγε η παροιμία. Ακριβως αυτο κανει και καλα κανει. Θα σας ζητησει και ιατρικο ιστορικο συντομα γιατι απλα μπορει. Αμα θελετε να πατε αλλου, τοσες αλλες πλατφορμες αποτυχημενες κυκλοφορουν. Να σας δω .. 1
Dellapple Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Όπως λένε... Όταν ένα προϊόν είναι δωρεάν... Είσαι εσύ το προϊόν...!!!!! Για τι παραξενευονται...
papageorge007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μάρκο, κούρασες ρε φίλε... Πόσο "χομπίστας" μπορεί να είσαι; 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα