panoskatos Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Ανάλογα τι θέλεις να κάνεις. Εγώ στο δικό μου αυτοκίνητο που είχα βάλει 2Din επώνυμο δεν το σύνδεσα να ανοίγει και να κλείνει με τον διακόπτη. Το έχω συνδέσει αυτόνομα. Από την στιγμή που είναι συνδεδεμένο το κινητό δεν θέλω να σκέφτομαι ότι πρέπει να μην σβήσω το αμάξι για να συνεχίσω την κλήση. Μου έχει τύχει εκατοντάδες φορές να μιλάω και σε λίγη ώρα να χρειαστεί να παρκάρω ή και το αντίθετο. Από την στιγμή που έχεις Bluetooth θεωρώ ότι καλύτερη επιλογή είναι να μην συνδυάζεται με την λειτουργία του αυτοκινήτου. Έτσι ήταν και στο F&U από την αρχή στην φισα ενώ στο Kenwood που έχω εγώ σου έδινε δυο επιλογές.
definitio Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, panoskatos είπε Ανάλογα τι θέλεις να κάνεις. Εγώ στο δικό μου αυτοκίνητο που είχα βάλει 2Din επώνυμο δεν το σύνδεσα να ανοίγει και να κλείνει με τον διακόπτη. Το έχω συνδέσει αυτόνομα. Από την στιγμή που είναι συνδεδεμένο το κινητό δεν θέλω να σκέφτομαι ότι πρέπει να μην σβήσω το αμάξι για να συνεχίσω την κλήση. Μου έχει τύχει εκατοντάδες φορές να μιλάω και σε λίγη ώρα να χρειαστεί να παρκάρω ή και το αντίθετο. Από την στιγμή που έχεις Bluetooth θεωρώ ότι καλύτερη επιλογή είναι να μην συνδυάζεται με την λειτουργία του αυτοκινήτου. Έτσι ήταν και στο F&U από την αρχή στην φισα ενώ στο Kenwood που έχω εγώ σου έδινε δυο επιλογές. Δεν το βλέπω ως πρόβλημα...Κι αν κλείσει το ΒΤ του αυτοκινήτου, χάνεται η κλήση; Δεν συμβαίνει με τα handsfree, πχ όταν πέφτει η μπαταρία, απλώς επιστρέφει η κλήση στο ακουστικό του κινητού. Η σύνδεση με ΒΤ στο αμάξι εξυπηρετεί την ασφάλεια και την ευκολία...να μην ανησυχείς για το επίπεδο της μπαταρίας των handsfree, να συνδέεται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι κάθε φορά που μπαίνεις στο αμάξι (πρακτικά πολλές φορές δεν θα κάνεις τα βήματα αν βιάζεσαι) κοκ Προφανώς δεν θα κάτσεις στο αμάξι για να συνεχίσεις να μιλάς κανά 20λεπτο αφού παρκάρεις, από τη στιγμή που παρκάρεις όμως μπορείς να κλείσεις το ΒΤ στο κινητό και να συνεχίσεις τη κλήση στο ακουστικό. Επαναλαμβάνω, στόχος είναι να εξυπηρετεί κυρίως τον πατέρα μου (που ξέρω ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ΒΤ handsfree και δεν θέλει τα καλώδιωμένα ακουστικά) όταν θα είναι στο αμάξι... ...κι εγώ χρησιμοποιούσα πολύ τα handsfree ακουστικά, αλλά με έχουν κουράσει, να έχω συνέχεια βουλωμένο το ένα αυτί.
definitio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δες εδώ το προϊόν και τη κριτική μου https://www.skroutz.gr/s/17372736/Osio-ACO-4518UBT.html#sku_review_443731
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα