Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι (ικανοποιημένος) κάτοχος e-reader αλλά θα ήθελα να διαβάζω και ψηφιακά διάφορα περιοδικά στυλ National Geographic, Discovery κλπ.

Θα ήθελα μεγάλη οθόνη, ιδανικά πάνω από 11 ίντσες οικονομικό αλλά λειτουργικό γιατί βλέπω αυτό ας πούμε: https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet/f/679193/poly-megalo-pano-apo-11.html?order_by=pricevat&order_dir=asc και γράφουν στις αξιολογήσεις ότι καλά καλά δεν υπάρχει χώρος για το update των windows.

Οπότε:

1) Το ποσό που διαθέτουμε:

Έως 150 ευρώ, έως 200-250 ευρώ αν μπορούν να μπουν πάνω από 12 δόσεις.

2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):
 Διάβασμα Pdf, σερφάρισμα, δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια, βίντεο.

3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε:
Πάνω από 11 ίντσες με λογικό βάρος.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.):

Όχι

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

Όχι

6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G;

Όχι

7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ;

Όχι

😎 Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;

Όχι

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot;

Αδιάφορο

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία;

Θα μετρήσει θετικά.

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

Προτιμάω εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός αν μπορεί να αποφευχθεί το τελωνείο.

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

Όχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο;
 Και μεταχειρισμένο με την προϋπόθεση ότι είναι σε καλή κατάσταση.
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mechpanos είπε

Σε αυτές τις τιμές που ψάχνεις, δεν νομίζω να βρεις κάτι με ικανοποιητικό display...

Ναι αυτό βλέπω κι εγώ αλλά είπα μήπως μπορεί να βρεθεί κάτι.

6 ώρες πριν, firepc είπε

παρε στα 300€ το iPad (2018)

Αν είναι να πάω σε κάτι στις 10 ίντσες (που τελικά δεν είναι απίθανο) δεν βλέπω γιατί να μην πάω σε κάποιο Samsung  Galaxy Tab A και να γλιτώσω τα μισά χρήματα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Ναι αυτό βλέπω κι εγώ αλλά είπα μήπως μπορεί να βρεθεί κάτι.

Αν είναι να πάω σε κάτι στις 10 ίντσες (που τελικά δεν είναι απίθανο) δεν βλέπω γιατί να μην πάω σε κάποιο Samsung  Galaxy Tab A και να γλιτώσω τα μισά χρήματα.

τα ipad ειναι τα καλυτερα σε ταμπλετ και πιστεψε με, δεν ειμαι καθολου apple fanboy

Τα android tablet ειναι οτι να ναι.. Απο κει και περα κανε οτι θες

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι είναι καλύτερα, αλλά τι πρόβλημα θα έχω ας πούμε μ' αυτό; https://www.skroutz.gr/s/15695761/Samsung-Galaxy-Tab-A-T590-10-5-32GB.html

Μια χαρα μου φαινεται. Υπαρχουν και καλα android tablets και απο προσωπικη εμπειρια εχω 2 χρονια αυτο https://www.skroutz.gr/s/9092773/Samsung-Galaxy-Tab-S2-2016-8-4G-32GB.html
και ειμαι υπερευχαριστημενος.

Δημοσ.

Τελικά αν και προβληματίστηκα αρκετά από την πρόταση του φίλου FirePc αποφάσισα να μην κάνω την μετάβαση στην apple, λίγο λόγο τιμής που ήταν αρκετά αυξημένη αν το ήθελα άμεσα και με δόσεις, λίγο για το όλο οικοσύστημα. 

Αφού το πήρα και απόφαση ότι σε τόσο μεγάλη οθόνη δεν μπορούσα να βρω κάτι με ικανοποιητική εμπειρία χρήσης στράφηκα στις μικρότερες (σχετικά οθόνης απο 9,7 έως 10,5 ίντσες.

Τελικά γι' αυτό που το ήθελα το samsung galaxy tab s2 813 μου φάνηκε μονόδρομος αν και δεν είναι καινούριο μοντέλο, λίγο ακριβότερα απ' ότι σχεδίαζα αρχικά αλλά με πολύ καλά χαρακτηριστικά και το μοναδικό από αυτά που είχα προκρίνει με αναλογία πλευρών οθόνης 4:3  (όπως και τα ipad φυσικά) και όχι το κλασικό μακρόστενο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχουν επιλογές ως προς αυτό. 

Οι εντυπώσεις ως τώρα άριστες, ταχύτατο  σ' αυτό που το θέλω, η μπαταρία μου φαίνεται ότι ξεχνάει να πέσει και πανάλαφρο. 

Είχα αγοράσει πριν χρόνια ένα bitmore 9,7 το οποίο είχα κρατήσει αν και δεν δουλεύει, απαίσια εμπειρία χρήσης, το είχα χρησιμοποιήσει ελάχιστα και μου φάνηκε τώρα που το ξέθαψα  ότι έχει το διπλάσιο βάρος.

Δημοσ.

Τον Μάϊο του 2016 καθώς είναι η t813 έκδοση. 

Ήταν συνειδητή απόφαση. Δεν νομίζω να κυκλοφορούσε κάτι καλύτερο σ' αυτά τα χρήματα σε τάμπλετ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/4/2019 στις 1:28 ΜΜ, firepc είπε

πηρες ταμπλετ του 2015

Ελπιζω να καταλαβες τι εκανες

Γιατί έχουν βγει από τότε τάμπλετ της προκοπής; Όλη η αγορά έχει στραφεί στα κινητά πλέον.

Μια χαρά είναι η αγορά του φίλου, καλορίζικο!!!

Δημοσ.
20 ώρες πριν, mechpanos είπε

Γιατί έχουν βγει από τότε τάμπλετ της προκοπής; Όλη η αγορά έχει στραφεί στα κινητά πλέον.

Μια χαρά είναι η αγορά του φίλου, καλορίζικο!!!

Αυτό ακριβώς. Εκτός αν ξέφευγα σε μπάτζετ δεν έβλεπα κάτι αξιόλογο και ειδικά στην αναλογία οθόνης που ήθελα, όλα μακρόστενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...