yannis27gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Σε μια αποθήκη θέλω να βάλω μια εξωτερική πρίζα. Στον πίνακα υπάρχει ένα καλώδιο που περισσεύει. Το πρόβλημα είναι πώς είναι μαύρο πολύκλωνο, αποτελείται από 12 ολόιδια μαύρα καλώδια. Βλέπω ότι τα 6 τα έχει βάλει μέσα (φαντάζομαι από 1 ζεύγος σε φάση/ουδέτερο/γείωση) και τα άλλα 6 είναι εκτός. Πώς μπορώ να βρω ποια είναι ποια; Εγώ είμαι τώρα στο άλλο άκρο και βλέπω 12 ολόιδια καλώδια. ΟΚ, άμα σηκώσω το διακόπτη με ένα δοκιμαστικό θα βρω τα 2 που έχουν ρεύμα. Τα άλλα 4 (ουδέτερο/γείωση) πώς τα βρίσκω;
paylidis Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μάλλον ΔΕΝ είναι αυτό που νομιζεις αυτό το καλωδιο.
Geocheats2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Συνήθως τα βιομηχανικά καλώδια είναι αριθμημένα αν και αυτό που λες δεν ακούγεται για παροχή
yannis27gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Καπως ετσι εναι: Το κεντρικό καλώδιο είναι μαύρο και εσωτερικά αντί για 3 όπως στην εικόνα, έχει 12 καλώδια, πάλι μαύρα όλα.
Fubar.gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε Καπως ετσι εναι: Το κεντρικό καλώδιο είναι μαύρο και εσωτερικά αντί για 3 όπως στην εικόνα, έχει 12 καλώδια, πάλι μαύρα όλα. Δηλαδή καμία σχέση με αυτό της φωτογραφίας! 1
yannis27gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Ναι, δε βρηκα φωτογραφια με 12κλωνο καλωδιο. Βρηκα με 3κλωνο και ειπα να φανταστείτε ότι είναι 12κλωνο. Πως να βρω ποια απ' αυτα ειναι συνδεδεμένα στην ασφάλεια θα μου πεις;
yannis27gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, christakos07 είπε Θα φωνάξεις ηλεκτρολόγο. Απλό. Πράγματι αλλά θέλω να μάθω να το κάνω μόνος μου. Γι αυτό ρωτάω ποιο εργαλείο θα χρειαστώ και πώς θα το χρησιμοποιήσω. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από yannis27gr
kallair Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Πράγματι αλλά θέλω να μάθω να το κάνω μόνος μου. Γι αυτό ρωτάω ποιο εργαλείο θα χρειαστώ και πώς θα το χρησιμοποιήσω. το παραπανω εργαλειο για να τηλεφωνησεις στον ηλεκτρολογο...
Joshua21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Πράγματι αλλά θέλω να μάθω να το κάνω μόνος μου. Γι αυτό ρωτάω ποιο εργαλείο θα χρειαστώ και πώς θα το χρησιμοποιήσω. Γίνε βοηθός ηλεκτρολόγου.
yannis27gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δεν καταλαβαίνω το ύφος των απαντήσεων. Έκανα μια ερώτηση απευθυνόμενος σε όποιον ηλεκτρολόγο ξέρει να με κατευθύνει πώς να το λύσω. Άσχετος με τα ηλεκτρολογικά δεν είμαι' κάθε άλλο. Δε μου έχει τύχει όμως αυτό και δεν ξέρω πώς να το λύσω. Όποιος ξέρει ας γράψει. Οι υπόλοιποι δε νομίζω ότι χρησιμεύετε σε κάτι.
kallair Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Ειναι ανευθυνο σε εναν τελειως ασχετο με ηλεκτρολογικα που αγνοει ακομα και τα βασικα, να του πεις/παροτρυνεις να κανει το οτιδηποτε ηλεκτρολογικο γτ εισαι συνυπευθυνος αν παθει κατι κ τον τηγανησει το ρευμα ή βαλει καμια φωτια. Και πες οτι σου λεω οτι χρειαζεσαι πολυμετρο. Θα μαθεις ξαφνικα να το χρησιμοποιεις;
nvel Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Άσχετος με τα ηλεκτρολογικά δεν είμαι' κάθε άλλο. άμα ήσουν σχετικός θα ήσουν ηλεκτρολόγος και δεν θα ρώταγες
adsl2+ Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Όποιος ηλεκτρολόγος δώσει οδηγίες και πάθεις ηλεκτροπληξία θα διαπράξει ΈΓΚΛΗΜΑ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα