Nerazzurri Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους Μου έπεσε από τη τσέπη το κινητό μου και έχουν προκύψει κάποιες ρωγμές στη μπροστά μέρος του κινητού πάνω στην οθόνη. Παίζει ρόλο το πόσο βάθος έχει όλο αυτό ή θέλει αλλαγή οθόνης εξ ολοκλήρου? Υπάρχει πιθανότητα για αλλαγή τζαμιού της οθόνης ( Προστατευτικά δεν είχα καθόλου ) χωρίς ολοκληρωτική αλλαγή και της οθόνης πίσω? Ή δεν παίζει αυτό? Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά από άποψη λειτουργίας αισθητήρα της Touch Screen. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Finn Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δεν θα ασχοληθεί κάποιος να αλλάξει μόνο το digitizer σε τόσο φθηνή οθόνη. 16 ευρώ έχει στο aliexpress, τα διπλά λογικά σε μαγαζιά Ελλάδα που έκαναν εισαγωγή το συγκεκριμένο ανταλλακτικό. Υπομονή μέχρι να σου ξαναπέσει ή την αλλάζεις τώρα όλη την οθόνη αν δε σου αρέσει να το βλεπεις σπασμένο.
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Nerazzurri είπε Καλησπέρα σε όλους Μου έπεσε από τη τσέπη το κινητό μου και έχουν προκύψει κάποιες ρωγμές στη μπροστά μέρος του κινητού πάνω στην οθόνη. Παίζει ρόλο το πόσο βάθος έχει όλο αυτό ή θέλει αλλαγή οθόνης εξ ολοκλήρου? Υπάρχει πιθανότητα για αλλαγή τζαμιού της οθόνης ( Προστατευτικά δεν είχα καθόλου ) χωρίς ολοκληρωτική αλλαγή και της οθόνης πίσω? Ή δεν παίζει αυτό? Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά από άποψη λειτουργίας αισθητήρα της Touch Screen. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 56€ με δύο χρόνια εγγύηση. https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/episkeues-kinitwn-smartphones/episkeues-kinitwn-samsung/183430--αλλαγή-οθόνης-samsung-galaxy-j3-2017-gold Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από saruman123
Nerazzurri Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, Finn είπε Δεν θα ασχοληθεί κάποιος να αλλάξει μόνο το digitizer σε τόσο φθηνή οθόνη. 16 ευρώ έχει στο aliexpress, τα διπλά λογικά σε μαγαζιά Ελλάδα που έκαναν εισαγωγή το συγκεκριμένο ανταλλακτικό. Υπομονή μέχρι να σου ξαναπέσει ή την αλλάζεις τώρα όλη την οθόνη αν δε σου αρέσει να το βλεπεις σπασμένο. Το μόνο θέμα ότι το κόστος οθόνης είναι σε φάση σχεδόν μισό από το κόστος κινητού.. 7 ώρες πριν, saruman123 είπε 56€ με δύο χρόνια εγγύηση. https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/episkeues-kinitwn-smartphones/episkeues-kinitwn-samsung/183430--αλλαγή-οθόνης-samsung-galaxy-j3-2017-gold Είναι ψηλο-καλή ευκαιρία όντως, πιστεύεις υπάρχει δυνατότητα επισκευής του σε καμιά Ομόνοια σε ξένο μαγαζάκι για πιο φτηνά?
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 25 λεπτά πριν, Nerazzurri είπε Είναι ψηλο-καλή ευκαιρία όντως, πιστεύεις υπάρχει δυνατότητα επισκευής του σε καμιά Ομόνοια σε ξένο μαγαζάκι για πιο φτηνά? Εγώ θα πήγαινα στο Κωτσόβολο και για την διετή εγγύηση. Τώρα στην Ομόνοια και πιο φτηνά θα έχεις και τις ανάλογες επιπτώσεις (π.χ χωρίς εγγύηση)
Nerazzurri Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 25 λεπτά πριν, saruman123 είπε Εγώ θα πήγαινα στο Κωτσόβολο και για την διετή εγγύηση. Τώρα στην Ομόνοια και πιο φτηνά θα έχεις και τις ανάλογες επιπτώσεις (π.χ χωρίς εγγύηση) Βασικά το τηλέφωνο έχει εγγύηση ενεργή από το Γερμανό αλλά δεν καλύπτεται το σπάσιμο οθόνης, σωστά?
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 50 λεπτά πριν, Nerazzurri είπε Βασικά το τηλέφωνο έχει εγγύηση ενεργή από το Γερμανό αλλά δεν καλύπτεται το σπάσιμο οθόνης, σωστά? Σωστά. Σε μαγαζάκι στην Ομόνοια πάντως δεν θα το πήγαινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα