Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα παραγγελια μιας ip καμερας και μου ηρθε μηνυμα για να γινει εκτελωνισμος. Να στείλω αποδειξη αγορας.

Γινεται εκτελωνισμος για προιοντα κατω απο 22 ευρω; (17,44 ευρω μαζι με .μεταφορικά κοστισε η καμερα μαζι με μεταφορικα)

Δημοσ.

Θα στειλεις τα δικαιολογητικα και θα περασει αν ειναι κατω απο 22, εκτος και αν αυτοι αποφασισουν "γιατι μπορουν" οτι τους στελνεις παπατζες.

Επισης νομιζω θα σου χρεωσουν 3 ευρω οπως και να χει επειδη περασε απο τελωνειακο ελεγχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στέλνεις την απόδειξη από το PayPal ή την τράπεζα αν πληρωσεσ Απευθείας μέσω κάρτας και περνάει ατελώς 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, txcellas είπε

Αυτο εκανα. Περιμένω να δω. Μετα απο ποσες μερες ενημερωνομαι για το τι θα αποφασίσουν 

1-2 εβδομάδες συνήθως.

Δημοσ.
Στις 5/4/2019 στις 3:33 ΜΜ, natural_sgf είπε

1-2 εβδομάδες συνήθως.

Τελικά κάνανε 1-2 μερες. Μου απαντησαν σημερα

(Ολοκληρώθηκε η υποβολή των παραστατικών για το δέμα σας και αναμένεται η απελευθέρωσή του από το Τελωνείο ώστε να αποσταλεί στο Ταχυδρομικό κατάστημα διεύθυνσης προορισμού. Σας ευχαριστούμε)

Δημοσ.

Μου ετυχε και εμενα προσφατα, με δεματακι αξιας κοντα στα 20€, μου ηρθε mail απο ΕΛΤΑ και ζητουσαν αποδειξη αγορας, ή απο το paypal/καρτα. Τα εστειλα και την επομενη μερα αποδεσμευτικε και την εποοομενη εβδομαδα μου ηρθε η ειδοποιηση απο τα ΕΛΤΑ της γειτονιας μου. Χωρις 3ευρα κλπ.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, duende είπε

Αυτο με τα 3ευρα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει. σε αλλους χρεωνουν, σε αλλους οχι

Έχουν πάνω από χρόνο να μου χρεώσουν 3ευρο, σε 3 διαφορετικές πόλεις. Δεν νομίζω να παίζει πλέον.

Δημοσ.
4 hours ago, txcellas said:

Τελικά κάνανε 1-2 μερες. Μου απαντησαν σημερα

(Ολοκληρώθηκε η υποβολή των παραστατικών για το δέμα σας και αναμένεται η απελευθέρωσή του από το Τελωνείο ώστε να αποσταλεί στο Ταχυδρομικό κατάστημα διεύθυνσης προορισμού. Σας ευχαριστούμε)

Εισαι τυχαιρος που δεν αμφισβητησαν την αξια του πακετου σου. Ειναι πολυ της μοδας απο τους τελωνηδες.

1 hour ago, Μακιαβέλλι said:

Έχουν πάνω από χρόνο να μου χρεώσουν 3ευρο, σε 3 διαφορετικές πόλεις. Δεν νομίζω να παίζει πλέον.

Στο θεμα με τις αγορες απο το εξωτερικο, ειναι ατομα που πληρωσαν πολυ προσφατα τριευρω, για δεματα κατω των 22ε.

Δημοσ.

Εστειλα αποδειξη απο την πληρωμή που εκανα και printscreen την τιμη του προιοντος στο Ali. Ειχαν την ιδια τιμη οποτε ημουν κομπλέ. Πρωτη φορα παντως για 17 ευρω πραγματα ασχολούνται.

Δημοσ.
Just now, txcellas said:

Εστειλα αποδειξη απο την πληρωμή που εκανα και printscreen την τιμη του προιοντος στο Ali. Ειχαν την ιδια τιμη οποτε ημουν κομπλέ. Πρωτη φορα παντως για 17 ευρω πραγματα ασχολούνται.

Σε παρομοιες περιπτωσεις, οι τελωνηδες αποφασισαν πως δεν ισχυει η τιμη αγορας, και τιμολογησαν και φορολογησαν με διαφορετικη τα προιοντα. Κρατος εν κρατη κανονικα.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα,

Εχω μια απορια για ενα δεμα που ελαβα σημερα απο την Αμερικη και το οποιο αφησα επιτηδες στο ταχυδρομειο της περιοχης μου μεχρι να επιβεβαιωσω οτι οι χρεωσεις ειναι σωστες.

Αγορασα ενα συστημα εικονικης πραγματικοτητας (VR Head Set) για χρηση μεσω υπολογιστη. Το τελωνειο με χρεωσε 14% δασμους επι της αξιας του αντικειμενου. Εχω ψαξει παντου και δεν μπορω να βρω τους συντελεστες για περιφεριακα υπολογιστη και τα οποια νομιζω πως ηταν παντα χωρις δασμους.

Μπορει καποιος φιλος της παρεας να με ενημερωσει αν το 14% που χρεωσανε στο αεροδρομιο ειναι σωστο;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Old-Gamer είπε

Καλησπερα στην παρεα,

Εχω μια απορια για ενα δεμα που ελαβα σημερα απο την Αμερικη και το οποιο αφησα επιτηδες στο ταχυδρομειο της περιοχης μου μεχρι να επιβεβαιωσω οτι οι χρεωσεις ειναι σωστες.

Αγορασα ενα συστημα εικονικης πραγματικοτητας (VR Head Set) για χρηση μεσω υπολογιστη. Το τελωνειο με χρεωσε 14% δασμους επι της αξιας του αντικειμενου. Εχω ψαξει παντου και δεν μπορω να βρω τους συντελεστες για περιφεριακα υπολογιστη και τα οποια νομιζω πως ηταν παντα χωρις δασμους.

Μπορει καποιος φιλος της παρεας να με ενημερωσει αν το 14% που χρεωσανε στο αεροδρομιο ειναι σωστο;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Αυτό σε βοηθάει;

https://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/EETT/Consumer/Postal/Responsib/postalfees.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...