txcellas Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Εκανα παραγγελια μιας ip καμερας και μου ηρθε μηνυμα για να γινει εκτελωνισμος. Να στείλω αποδειξη αγορας. Γινεται εκτελωνισμος για προιοντα κατω απο 22 ευρω; (17,44 ευρω μαζι με .μεταφορικά κοστισε η καμερα μαζι με μεταφορικα)
duende Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Θα στειλεις τα δικαιολογητικα και θα περασει αν ειναι κατω απο 22, εκτος και αν αυτοι αποφασισουν "γιατι μπορουν" οτι τους στελνεις παπατζες. Επισης νομιζω θα σου χρεωσουν 3 ευρω οπως και να χει επειδη περασε απο τελωνειακο ελεγχο.
paylidis Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στέλνεις την απόδειξη από το PayPal ή την τράπεζα αν πληρωσεσ Απευθείας μέσω κάρτας και περνάει ατελώς Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από paylidis 1 1
txcellas Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Αυτο εκανα. Περιμένω να δω. Μετα απο ποσες μερες ενημερωνομαι για το τι θα αποφασίσουν
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, txcellas είπε Αυτο εκανα. Περιμένω να δω. Μετα απο ποσες μερες ενημερωνομαι για το τι θα αποφασίσουν 1-2 εβδομάδες συνήθως.
txcellas Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Στις 5/4/2019 στις 3:33 ΜΜ, natural_sgf είπε 1-2 εβδομάδες συνήθως. Τελικά κάνανε 1-2 μερες. Μου απαντησαν σημερα (Ολοκληρώθηκε η υποβολή των παραστατικών για το δέμα σας και αναμένεται η απελευθέρωσή του από το Τελωνείο ώστε να αποσταλεί στο Ταχυδρομικό κατάστημα διεύθυνσης προορισμού. Σας ευχαριστούμε)
dazed Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μου ετυχε και εμενα προσφατα, με δεματακι αξιας κοντα στα 20€, μου ηρθε mail απο ΕΛΤΑ και ζητουσαν αποδειξη αγορας, ή απο το paypal/καρτα. Τα εστειλα και την επομενη μερα αποδεσμευτικε και την εποοομενη εβδομαδα μου ηρθε η ειδοποιηση απο τα ΕΛΤΑ της γειτονιας μου. Χωρις 3ευρα κλπ.
duende Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Αυτο με τα 3ευρα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει. σε αλλους χρεωνουν, σε αλλους οχι
Μακιαβέλλι Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 37 λεπτά πριν, duende είπε Αυτο με τα 3ευρα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει. σε αλλους χρεωνουν, σε αλλους οχι Έχουν πάνω από χρόνο να μου χρεώσουν 3ευρο, σε 3 διαφορετικές πόλεις. Δεν νομίζω να παίζει πλέον.
Getta Robo Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 4 hours ago, txcellas said: Τελικά κάνανε 1-2 μερες. Μου απαντησαν σημερα (Ολοκληρώθηκε η υποβολή των παραστατικών για το δέμα σας και αναμένεται η απελευθέρωσή του από το Τελωνείο ώστε να αποσταλεί στο Ταχυδρομικό κατάστημα διεύθυνσης προορισμού. Σας ευχαριστούμε) Εισαι τυχαιρος που δεν αμφισβητησαν την αξια του πακετου σου. Ειναι πολυ της μοδας απο τους τελωνηδες. 1 hour ago, Μακιαβέλλι said: Έχουν πάνω από χρόνο να μου χρεώσουν 3ευρο, σε 3 διαφορετικές πόλεις. Δεν νομίζω να παίζει πλέον. Στο θεμα με τις αγορες απο το εξωτερικο, ειναι ατομα που πληρωσαν πολυ προσφατα τριευρω, για δεματα κατω των 22ε.
txcellas Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Εστειλα αποδειξη απο την πληρωμή που εκανα και printscreen την τιμη του προιοντος στο Ali. Ειχαν την ιδια τιμη οποτε ημουν κομπλέ. Πρωτη φορα παντως για 17 ευρω πραγματα ασχολούνται.
Getta Robo Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Just now, txcellas said: Εστειλα αποδειξη απο την πληρωμή που εκανα και printscreen την τιμη του προιοντος στο Ali. Ειχαν την ιδια τιμη οποτε ημουν κομπλέ. Πρωτη φορα παντως για 17 ευρω πραγματα ασχολούνται. Σε παρομοιες περιπτωσεις, οι τελωνηδες αποφασισαν πως δεν ισχυει η τιμη αγορας, και τιμολογησαν και φορολογησαν με διαφορετικη τα προιοντα. Κρατος εν κρατη κανονικα.
Old-Gamer Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Καλησπερα στην παρεα, Εχω μια απορια για ενα δεμα που ελαβα σημερα απο την Αμερικη και το οποιο αφησα επιτηδες στο ταχυδρομειο της περιοχης μου μεχρι να επιβεβαιωσω οτι οι χρεωσεις ειναι σωστες. Αγορασα ενα συστημα εικονικης πραγματικοτητας (VR Head Set) για χρηση μεσω υπολογιστη. Το τελωνειο με χρεωσε 14% δασμους επι της αξιας του αντικειμενου. Εχω ψαξει παντου και δεν μπορω να βρω τους συντελεστες για περιφεριακα υπολογιστη και τα οποια νομιζω πως ηταν παντα χωρις δασμους. Μπορει καποιος φιλος της παρεας να με ενημερωσει αν το 14% που χρεωσανε στο αεροδρομιο ειναι σωστο; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Old-Gamer είπε Καλησπερα στην παρεα, Εχω μια απορια για ενα δεμα που ελαβα σημερα απο την Αμερικη και το οποιο αφησα επιτηδες στο ταχυδρομειο της περιοχης μου μεχρι να επιβεβαιωσω οτι οι χρεωσεις ειναι σωστες. Αγορασα ενα συστημα εικονικης πραγματικοτητας (VR Head Set) για χρηση μεσω υπολογιστη. Το τελωνειο με χρεωσε 14% δασμους επι της αξιας του αντικειμενου. Εχω ψαξει παντου και δεν μπορω να βρω τους συντελεστες για περιφεριακα υπολογιστη και τα οποια νομιζω πως ηταν παντα χωρις δασμους. Μπορει καποιος φιλος της παρεας να με ενημερωσει αν το 14% που χρεωσανε στο αεροδρομιο ειναι σωστο; Ευχαριστω εκ των προτερων. Αυτό σε βοηθάει; https://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/EETT/Consumer/Postal/Responsib/postalfees.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα