drapanakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω εναν laserjet HP CP1215. Δουλευε ενταξει με εναν παλιο υπολογισστη που ειχα με windows 7. Πηρα ενα καινουργιο λαπτοπ, κατεβασα τα 10ρια απο τη ΜS. Ο εκτυπωτης δε δουλευει καλα. Μου βγαζει αχνες εκτυπωσεις. Δικιμασα ολες τις ρυθμισεις , το ιδιο. Τον πηγα στον τεχνικο. Δεν εχει τιποτα. Σχετιζονται τα windows 10 με αυτη την κατασταση ; Εντωμεταξυ, μου βγαζει επιλογη να τυπωσω με pdf με microsoft edge. Οταν επιλεγω τον εκτυπωστη μου βγαζει σφαλμα 0χ80070005. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από drapanakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δοκιμασες να βαλεις τον driver που δινει η hp για τα 10? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drapanakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Κατεβασα εναν driver αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο που λες. Μπορεις να στειλεις ενα link ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 https://support.hp.com/gr-el/drivers/selfservice/HP-Color-LaserJet-CP1000-Printer-series/3422474/model/3422475 1ο αποτελεσμα στην αναζητηση στο google 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drapanakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Να με συγχωρεις. Το βρηκα και εγω αμεσως. Ευχαριστω πολυ. Συνεχιζει τωρα να μου βγαζει αυτο το 0χ80070005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Κατέβασε το adobe reader για τα pdf ή αν θέλεις κάτι ποιο ελαφρύ (όπως εγώ) το sumatra pdf reader. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drapanakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Το βρηκα το λαθος. Εδειχνε ως εγκατεστημενο εκτυπωτη οχι τον CP 1215 αλλα εναν 1210 . δεν ξερω πως. Ευχαριστω γαι το ενδιαφερον κυριοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα