Iliemp Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Καλημέρα στο φορουμ!! Έχω το iphone 8 και θέλω να το πουλήσω. Αν κάνω απλά αντιγραφή iCloud μέσα απο το κινητό μου θα έχω μετά τις επαφές μου , viber, φωτογραφίες κλπ??? Αν όχι, τότε τι πρέπει να κάνω πριν το πουλήσω και του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Ευχαριστώ!!
thodoris20s Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Το καλύτερο είναι να ανοίξεις τους διακόπτες του iCloud (αν δεν τους έχεις ήδη ανοιχτούς) και να συγχρονίσει επαφές κλπ και να κάνεις μετά και ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας μέσω iTunes σε υπολογιστή ή mac. Μόλις κάνει το αντίγραφο θα πατήσεις να κάνει restore το iphone (θα σου ζητήσει πρώτα να απενεργοποιήσεις το find my iphone για να σε αφήσει) και μετά θα είναι έτοιμο για πώληση. Για το viber νομίζω πρέπει μέσα από την εφαρμογή να κάνεις ένα αντίγραφο ασφαλείας και όταν πάρεις το καινούργιο τηλ. να του πεις να επαναφέρει από το αντίγραφο ασφαλείας οπότε θα επαναφέρει και όλες τις συνομιλίες. Όταν έρθει το καινούργιο iPhone θα κάνεις restore από back up μέσω iTunes πάλι και θα έχεις τα πάντα (φωτό, επαφές, εφαρμογές κλπ) έτσι ακριβώς όπως ήταν στο παλιό. Αν δεν είναι iphone το καινούργιο εκεί περιπλέκονται λίγο τα πράγματα. 2
CheOnWeb Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 On 05/04/2019 at 10:28, Iliemp said: θα έχω μετά τις επαφές μου, viber, φωτογραφίες κλπ??? Εξαρτάται απ΄το πού έχεις τις επαφές (iCloud, Gmail, Local). Μπορείς να μπεις στο icloud.com να δεις τι υπάρχει εκεί. Ό,τι υπάρχει εκεί θα το έχεις στο καινούριο iPhone όταν και εφόσον κάνεις restore. To Viber έχει δικό του Backup. Αν εννοείς τις φωτογραφίες του Camera Roll, αυτές σώζονται στο iCloud ή iTunes Backup, εκτός αν έχεις ανοιχτή την iCloud Photo Library οπότε θα είναι εκεί. Καλό θα είναι να κάνεις τις φωτογραφίες και ένα Import στον υπολογιστή για έξτρα ασφάλεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα