Skylined Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δεν έχω χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο (δε το χρειάζομαι) εδώ και τρεισήμισι μηνες, απλά κάθε 10-15 μέρες αφήνω τη μηχανή αναμμένη για 5-10 λεπτά για να μην πεθάνει η μπαταρία. Υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα;
panoskatos Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Με το να βάζεις μπροστά και να το αφήνεις στο ρελαντί το μόνο που καταφέρνεις είναι να λιγοστευεις την ζωή της μπαταρίας. Αν δεν έχεις σκοπό να το κινήσεις καταρχάς πρέπει να βγει τελείως η μπαταρία. Να μην το έχεις με χειρόφρενο. Να το βάλεις σε τακους και να βγάλεις τους τροχούς. Να το καθαρίσεις σχολαστικά μέσα στο εσωτερικό του και να αφήσεις μόνο τα πατάκια. Αναπτήρες, στιλους ,κέρματα κτλ τα πάντα εκτός αυτοκινήτου. Όταν μου έρθουν και άλλα στο μυαλό θα σου τα πω εκτός αν τα συμπληρώσει άλλο μέλος του φόρουμ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Στο αμάξι που δεν κουνάω συχνά έχω αυτό πάνω 1 μέρα την εβδομάδα. https://www.e-shop.gr/fortistis-mpatarias-aytokinitoy-einhell-cc-bc-4-m-1002221-p-TLS.051319 Δουλεύει μια χαρά και κρατάει όπως πρέπει την μπαταρία
Skylined Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, panoskatos είπε Με το να βάζεις μπροστά και να το αφήνεις στο ρελαντί το μόνο που καταφέρνεις είναι να λιγοστευεις την ζωή της μπαταρίας. Αν δεν έχεις σκοπό να το κινήσεις καταρχάς πρέπει να βγει τελείως η μπαταρία. Να μην το έχεις με χειρόφρενο. Να το βάλεις σε τακους και να βγάλεις τους τροχούς. Να το καθαρίσεις σχολαστικά μέσα στο εσωτερικό του και να αφήσεις μόνο τα πατάκια. Αναπτήρες, στιλους ,κέρματα κτλ τα πάντα εκτός αυτοκινήτου. Όταν μου έρθουν και άλλα στο μυαλό θα σου τα πω εκτός αν τα συμπληρώσει άλλο μέλος του φόρουμ. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μεγάλη διαδικασία, καλύτερα να το πουλήσω και να πάρω ξανά αυτοκίνητο όταν το χρειαστώ, ή να νοικιάζω κάθε τρεις κι ο κούκος με πολύ λιγότερο πονοκέφαλο. Το οποίο φυσικά είναι κάτι που σκέφτομαι Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από Skylined
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα