xristoslet Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Η τιμή έχει αλλάξει για όσους δεν το είδαν πλέον στα 359,00 € Mε 4gb αυτήν την φορά! Σιγά -Σιγά το πάνε σε κανονική τιμή με τρόπο όμως! Αλλα ντι άλλα αυτό το κατάστημα μου φαίνεται, το είχα στα καταστήματα που δεν τα προτιμώ και είπα ας του δώσω μια ευκαιρία αλλά μπα... Πάλι βέβαια καλή τιμή είναι. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από xristoslet
maxdore217 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 36 λεπτά πριν, xristoslet είπε Αλλα ντι άλλα αυτό το κατάστημα μου φαίνεται, το είχα στα καταστήματα που δεν τα προτιμώ και είπα ας του δώσω μια ευκαιρία αλλά μπα... Πάλι βέβαια καλή τιμή είναι. Πάντως η διαφορά τώρα που μιλάμε, από το αρχικό σου ποστ είναι στα : 40+ € ... δεν είναι και λίγα!
xristoslet Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Πάντως η διαφορά τώρα που μιλάμε, από το αρχικό σου ποστ είναι στα : 40+ € ... δεν είναι και λίγα! Ναι σίγουρα, δεν ξέρω αν είναι πλέον προσφορά ή απλά μια καλή τιμή ενός λάπτοπ για την συγκεκριμένη περίοδο. Από την άλλη στην αγορά υπάρχουν τα παρακάτω, που αν κρίνω από το lenovo 330 που είχα πάρει πρόσφατα από γερμανό από θέμα κατασκευής και οθόνης, ήταν πολύ κακή. https://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/342278_363862_790326/toulachiston-1920x1080-Intel-Core-i5-AMD-Ryzen.html?order_by=pricevat&order_dir=asc
akefaloskavalaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Κακό παίξιμο εκ μέρους τους, αλλά έχουν χάρη που η αδερφή μου έψαχνε λάπτοπ γραφείου αυτόν τον καιρό. Μαζί με ένα άλλο ντιμάκι των 4GB στα 22€, και επειδή είχα προλάβει να ρίξω την παραγγελία στα 340, σύνολο 360€, νομίζω πάλι καλά είμαστε.. Η οθόνη με επιβεβαίωσαν πολλάκις ότι είναι Full HD, αλλά όχι IPS.
fytotech Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Το έχω στα χέρια μου (στα 345€ με τα μεταφορικά). Τίμιο για τα χρήματά του. Είναι Full HD. Έχει αρκετή σαβουρίτσα μέσα (κάτι eBay, κάτι παιχνιδάκια κλπ) από τα Windows. Θεωρώ πως άλλα 4GB RAM, είναι απαραίτητα να μπουν. Όχι πως έχει τίποτα τρελά κολλήματα αλλά για να είσαι εντελώς χαλαρός. Για τη δουλειά που προορίζεται (δουλειές γραφείου ουσιαστικά), είναι μια χαρά. Πιστεύω είναι Value for money. Όποια απορία έχετε και μπορώ να τη λύσω, πείτε μου. 2
akefaloskavalaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, fytotech είπε Το έχω στα χέρια μου (στα 345€ με τα μεταφορικά). Τίμιο για τα χρήματά του. Είναι Full HD. Έχει αρκετή σαβουρίτσα μέσα (κάτι eBay, κάτι παιχνιδάκια κλπ) από τα Windows. Θεωρώ πως άλλα 4GB RAM, είναι απαραίτητα να μπουν. Όχι πως έχει τίποτα τρελά κολλήματα αλλά για να είσαι εντελώς χαλαρός. Για τη δουλειά που προορίζεται (δουλειές γραφείου ουσιαστικά), είναι μια χαρά. Πιστεύω είναι Value for money. Όποια απορία έχετε και μπορώ να τη λύσω, πείτε μου. Α, πολύ ωραίος! 2 πρόχειρες ερωτησούλες: 1. χωράει να βάλεις έναν SSD Samsung 850 EVO έτσι; Μαζί με τον HDD που έχει ήδη δηλαδή... 2. Αν το άνοιξες από πίσω, η 2η RAM που παρήγγειλα μπαίνει εύκολα, την βλέπεις; (σημειωτέον είμαι αρχάριος σε pc building εν γένει). Ή να ζητήσω να μου την βάλουν αυτοί;
fytotech Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, akefaloskavalaris είπε Α, πολύ ωραίος! 2 πρόχειρες ερωτησούλες: 1. χωράει να βάλεις έναν SSD Samsung 850 EVO έτσι; Μαζί με τον HDD που έχει ήδη δηλαδή... 2. Αν το άνοιξες από πίσω, η 2η RAM που παρήγγειλα μπαίνει εύκολα, την βλέπεις; (σημειωτέον είμαι αρχάριος σε pc building εν γένει). Ή να ζητήσω να μου την βάλουν αυτοί; Τις έκανα αυτές τις ερωτήσεις στο μαγαζί. Κι επειδή δεν εμπιστεύομαι τα χέρια μου σε laptop, ρώτησα και αν το αναλαμβάνουν. Μου είπαν πως γίνεται και SSD και παραπάνω RAM. Το κόστος θα είναι γύρω στα 10€. Οπότε, τώρα που το τσέκαρα έτσι, θα τους το πάω να τα κάνουν αυτοί. Δε θα το ρισκάρω για 10€. 1
akefaloskavalaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, fytotech είπε Τις έκανα αυτές τις ερωτήσεις στο μαγαζί. Κι επειδή δεν εμπιστεύομαι τα χέρια μου σε laptop, ρώτησα και αν το αναλαμβάνουν. Μου είπαν πως γίνεται και SSD και παραπάνω RAM. Το κόστος θα είναι γύρω στα 10€. Οπότε, τώρα που το τσέκαρα έτσι, θα τους το πάω να τα κάνουν αυτοί. Δε θα το ρισκάρω για 10€. Εμένα μου είπαν 20€ εγκατάσταση μόνο για την RAM. Ό, τι να' ναι...
fytotech Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, akefaloskavalaris είπε Εμένα μου είπαν 20€ εγκατάσταση μόνο για την RAM. Ό, τι να' ναι... Τους είπα για αγορά από εκεί τη RAM. Ίσως γι'αυτό;
akefaloskavalaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, fytotech είπε Τους είπα για αγορά από εκεί τη RAM. Ίσως γι'αυτό; Μα κι εγώ, εγώ την παρήγγειλα κιόλας από αυτούς και την περιμένω να έρθει τώρα.
maxdore217 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, akefaloskavalaris είπε Μα κι εγώ, εγώ την παρήγγειλα κιόλας από αυτούς και την περιμένω να έρθει τώρα. Μήπως τους φάνηκες λιγότερο συμπαθητικός από τι ο fytotech ( που είναι και γμ τος τύπους ) Τώρα χωρίς πλάκα είναι λίγο λαμόγια ( να δίνουν και διαφορετικές τιμές για ram που αγοράσατε από εκεί και μάλιστα είχαν κάνει λάθος αυτοί κι όλας στην αρχική περιγραφή) Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από maxdore217 1
fytotech Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Μήπως τους φάνηκες λιγότερο συμπαθητικός από τι ο fytotech ( που είναι και γμ τος τύπους ) Τώρα χωρίς πλάκα είναι λίγο λαμόγια ( να δίνουν και διαφορετικές τιμές για ram που αγοράσατε από εκεί και μάλιστα είχαν κάνει λάθος αυτοί κι όλας στην αρχική περιγραφή) Ισχύει. Είμαι και γαμώ τα παιδιά! Source: Η μαμά μου. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από fytotech Added source.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα