lebron15 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Έχω έρθει για δουλειά στην επαρχία για έναν χρόνο και δυστυχώς όλοι οι παροχοι προσφέρουν min 24μηνη δέσμευση εκτός της Nova που όμως ζητάει προπληρωμή όλου του έτους στα 189+73 τα τέλη ενεργοποίησης, πόσο διόλου ευκσταφρονητο. Ένας συνάδελφος στη δουλειά μένει στην απέναντι πολυκατοικία που τη χωρίζει ένας πεζόδρομος από τη δική μου και προσφέρθηκε να μου δανείσει το pass αν δε βγάλω άκρη. Το θέμα είναι ότι πιάνω μία με δύο γραμμές σήμα με το ζόρι και αυτό αν βγω στο μπαλκόνι. Εγώ είμαι στον τρίτο όροφο και αυτός στον πρωτο. Ενα wifi repeater πιστεύετε ότι θα εξομαλυνε την κατάσταση; υπάρχει κάποια άλλη συσκευή, έστω πιο ακριβή που θα μπορούσε να μου κάνει δουλειά;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1: Πες του φίλου σου να βγάλει το ρουτερ όσο ποιο μπροστά στο μπαλκόνι μπορεί και δεν θες τιποτα .... αν θες να κανεις το καλυτερο μετα πας σε acces point .......
lebron15 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, CharalampisCrete είπε 1: Πες του φίλου σου να βγάλει το ρουτερ όσο ποιο μπροστά στο μπαλκόνι μπορεί και δεν θες τιποτα .... αν θες να κανεις το καλυτερο μετα πας σε acces point ....... Το router είναι κοντά στο μπαλκόνι, δεν μπορεί να το φέρει πιο κοντά σε μένα. Επίσης, δεν θέλω να τον κουράσω με καλώδια, συσκευές κλπ, μια εβδομάδα τον ξέρω τον άνθρωπο και που μου κάνει την εξυπηρέτηση είμαι υπόχρεος. Wifi repeater πιστεύεις δεν κάνει για την χρήση που το θέλω;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 δοκιμάζοντας θα βρεις την καλύτερη λύση ....πάρε ένα repeater να το βάλεις στο μπαλκόνι σου σίγουρα θα έχει καλύτερα αποτελέσματα .... ΚΑΛΗΜΕΡΑ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα