Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω ένα συστηματάκι socket 1150 με τον i3 4130 πάνω και σκεφτόμουνα για μια αναβάθμιση επεξεργαστή ή ολόκληρο το σύστημα, αρχικά σκεφτόμουν για επεξεργαστή μόνο κοίταζα για τον 4790 η 4790k αλλά όταν είδα τις τιμές που παίζουν μεταχειρισμένοι είδα ότι με λιγότερα παιρνω τον 1600x και με τα ίδια τον 1700x και είμαι σε σκέψη να δώσω όλο το σύστημα και να μεταβώ σε ryzen πλατφόρμα η να πάρω εναν i7; Από τον περίγυρο μου που ρώτησα μου είπαν ότι ο i7 είναι ποιο ισχυρός σε gaming και θα μου κοστίσει λιγότερο η αγορά του παρά να μπω στην διαδικασία να πουλήσω το παρόν σύστημα και να αγοράσω νέο αλλά χρησιμοποιώ και προγράμματα όπως cinema4d,premier, Photoshop και χρειάζομαι εναν σταθερό υπολογιστή να πετάει σε αυτά τα προγράμματα αλλά ταυτόχρονα να παίζει και games άνετα (θα συνδυαστεί με μια rx580 8gb στο μέλλον) οπότε ανοίγω θέμα συζήτησης για να πάρω και μια ποιό εμπεριστατωμένη γνώμη.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Αν δεν βαριεσαι να βαλεις προς πωληση το συστημα σου και να στησεις νεο,εννοειται οτι αξιζει η αλλαγη σε Ryzen γιατι θα κερδισεις και απο τις υψηλα χρονισμενες μνημες που φανταζομαι τωρα δεν εχεις λογω i3.

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αν δεν βαριεσαι να βαλεις προς πωληση το συστημα σου και να στησεις νεο,εννοειται οτι αξιζει η αλλαγη σε Ryzen γιατι θα κερδισεις και απο τις υψηλα χρονισμενες μνημες που φανταζομαι τωρα δεν εχεις λογω i3.

Μάλλον αυτό θα κάνω τελικά ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Δημοσ.
Στις 4/4/2019 στις 11:02 ΜΜ, Vteck20 είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω ένα συστηματάκι socket 1150 με τον i3 4130 πάνω και σκεφτόμουνα για μια αναβάθμιση επεξεργαστή ή ολόκληρο το σύστημα, αρχικά σκεφτόμουν για επεξεργαστή μόνο κοίταζα για τον 4790 η 4790k αλλά όταν είδα τις τιμές που παίζουν μεταχειρισμένοι είδα ότι με λιγότερα παιρνω τον 1600x και με τα ίδια τον 1700x και είμαι σε σκέψη να δώσω όλο το σύστημα και να μεταβώ σε ryzen πλατφόρμα η να πάρω εναν i7; Από τον περίγυρο μου που ρώτησα μου είπαν ότι ο i7 είναι ποιο ισχυρός σε gaming και θα μου κοστίσει λιγότερο η αγορά του παρά να μπω στην διαδικασία να πουλήσω το παρόν σύστημα και να αγοράσω νέο αλλά χρησιμοποιώ και προγράμματα όπως cinema4d,premier, Photoshop και χρειάζομαι εναν σταθερό υπολογιστή να πετάει σε αυτά τα προγράμματα αλλά ταυτόχρονα να παίζει και games άνετα (θα συνδυαστεί με μια rx580 8gb στο μέλλον) οπότε ανοίγω θέμα συζήτησης για να πάρω και μια ποιό εμπεριστατωμένη γνώμη.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Αδερφέ GTX1660 ή 1660TI και πάνω να κοιτάξεις, όχι 580

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/4/2019 στις 11:35 ΠΜ, mechpanos είπε

1700 138€

ffs τόσο που έχουν πέσει πραγματικά το σκέφτεσαι να πάρεις 4-5 κομμάτια για mini workstations και ας βγαίνουν 3xxx σοσνούπω. 2 φορές καλύτεροι δε θα είναι για να δικαιολογούν την τιμή τους.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο 1700x ειναι τερατα δύναμης. Τον 1700x μπορείς να τον κανεις και overlock μέσο του bios στα 3,7 τι intel 4790k. Του ανοίγεις παράθυρα παιζεις games κανεις chat κοιτάς fb ακούς μουσική εχεις photoshop και ακόμα είναι στο 20% τις δύναμης του. Αμα παρεις επεξεργαστή με X θα χρειαστείς και κάποια ψυχτρα η κάποια υδρόψυξη. Και καλο είναι παρεις και καλές μνήμες αν μπορείς 3200mhz είσαι ok. Είναι το μονο part που είναι ακριβούτσικο. Με τον ι7 θα εχεις 50 fps πιο πολύ. Στο multitask θα σέρνεται και θα εχεις μια τεχνολογία πανάρχαια αλλα  θα μπορείς να ψήσεις τοστ γιατί είναι πολύ ζεστός. Για τον μονο λόγο που θα εχεις αυτά τα 50 fps είναι γιατί τα games ήταν όλα φτιαγμένα για intel. Τώρα ίσος να μην εχεις ούτε αυτά τα 50 fps. Σε 30 μέρες θα βγει η νέα γενιά ryzen θα πέσουν λίγο ακόμα οι τιμές. Στην intel πουλάνε τεχνολογία πενταετίας σε τιμή φετινή ... H rx580 ειναι για 1080p αν στο μέλλον θέλησης ultra θα ξενερώσεις με την rx580. Αν θες 1080p και χαμηλά γραφικά τότε πας σε rx580 αν θες ultra θες από gtx 1070 και μετά.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...