ardi21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, ritchie77 είπε εγω που ψαχνω πλεον για καινουριο οδοντιατρο και κοιταω στο doctoranytime κανω καλα? να εμπιστευτω τις κριτικες απο αλλους και να αρχισω τις επισκεψεις και βλεποντας και κανοντας? Δεν ξερω που μενεις στην Αθηνα αλλα αν θες καλο οδοντιατρο στειλε μου pm να σου συστησω. Παμε οικογενειακως πολλα χρονια.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, papoys1 είπε Την έχει πατήσει πολύς κόσμος από τη συγκεκριμένη,δυστυχώς δεν υπάρχει Σύλλογος να της αφαιρέσει την άδεια.Και εγώ είμαι παθών από αυτή. Απο απλη περιεργεια, δεν υπαρχει συλλογος η οργανο ιατρικο να μαζευτουν καποιοι παθοντες να το καταγγειλουν? Μου φαινεται περιεργο. Ακομα και στο συνηγορο του καταναλωτη (χαζο παραδειγμα) να απευθυνθοιυν καπου θα τους παραπεμψουν υποθετω. ?
lactate Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Angelo2 είπε Απο απλη περιεργεια, δεν υπαρχει συλλογος η οργανο ιατρικο να μαζευτουν καποιοι παθοντες να το καταγγειλουν? Μου φαινεται περιεργο. Ακομα και στο συνηγορο του καταναλωτη (χαζο παραδειγμα) να απευθυνθοιυν καπου θα τους παραπεμψουν υποθετω. ? φυσικά και υπάρχει, ο Οδοντιατρικος Συλλογος Αθηνών (και οι σύλλογοι της κάθε περιοχής)
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρίξε μια ματιά εδώ, όλες τιμές και νορμάλ και με ΦΠΑ. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
randomcat Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Nikosmile είπε Ρίξε μια ματιά εδώ, όλες τιμές και νορμάλ και με ΦΠΑ. Αναφορά σε κείμενο ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Σιδεράκια (απλά) μια γνάθο από 1400 € Σιδεράκια (απλά) άνω και κάτω γνάθο από 2300 € Σιδεράκια (κεραμικά) άνω και κάτω γνάθο από 2500 € Νορμάλ δεν ξέρω αν τις λες. Σε καλό και γνωστό οδοντιατρείο που ξέρω στην Γλυφάδα, τα σιδεράκια για μία γνάθο τα είχαν 400-500 και τα κεραμικά στα 1000. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, randomcat είπε Νορμάλ δεν ξέρω αν τις λες. Σε καλό και γνωστό οδοντιατρείο που ξέρω στην Γλυφάδα, τα σιδεράκια για μία γνάθο τα είχαν 400-500 και τα κεραμικά στα 1000. Στα σιδεράκια χάλια λες ε; Μήπως βαράν αλύπητα στα άλλα; Έχουν επίσημα αναρτημένες τιμές να δούμε και τα υπόλοιπα;
papoys1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Nikosmile είπε Ρίξε μια ματιά εδώ, όλες τιμές και νορμάλ και με ΦΠΑ. Δεν τις λες και οικονομικές αλλά τουλάχιστον ξέρεις εκ των προτέρων τι θα πληρώσεις για μία σωστή οδοντική εργασία και κάνεις το κουμάντο σου. Εάν κάποιοι δουλεύουν και το κλασικό Ελληνικό σύστημα χωρίς ΦΠΑ μπορείς να κάνεις και πολύ πιο οικονομικά τη δουλειά σου.Σιγά μη δε δουλεύουν. Θα πω εδώ ότι πλέον μπορείς να βρεις καλό ιδιώτη γιατρό με πολύ καλύτερες ρίχνοντας νερό στο κρασί σου ως προς την πληρωμή (εκτός pos μετρητό και χωρίς ΦΠΑ).Ναι το ξέρω είναι παράνομο αλλά το προτιμώ από τη στιγμή που η Δημόσια Υγεία καλύπτει μόνο εξαγωγές και μασέλες ,ενώ ακούς ότι σε άλλες χώρες καλύπτει μέχρι και εμφυτεύματα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από papoys1
john_petrucci7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 14 ώρες πριν, BackFromHell είπε Εκτος του οτι το "ζητανε πολλα χρηματα" ειναι πολυ σχετικο και σηκωνει αρκετη συζητηση, την επομενη φορα θα σε παρακαλουσα τα "καλα" (βλεπε bold με τους δημοσιους υπαλληλους που συμφωνα με τα λεγομενα σου ζοριζονται να....βγαλουν μηνα ) να τα βαζεις στην αρχη του ποστ σου για να σταματαμε να διαβαζουμε απο νωρις αυτα που γραφεις. Τελος σε ολα αυτα που λες υπαρχει μια πολυ απλη απαντηση. Ας γινοσουν γιατρος/ηλεκτρολογος/ταριφας αφου τα βλεπεις ολα τοσο ευκολα για αυτους... Φιλε δημοσιο ειναι και ο γιατρος, ο πυροσβεστης και ο αστυνομικος. Και τους 3 τους θες καθημερινα και παιρνουν 800€, εκτος απο το γιατρο που παιρνει 1000€ με 12 χρονια για να παρει ειδικοτητα (και μην πεις για φακελακια). Οποτε σκεψου πριν μιλησεις 1
masteripper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπόψιν ...αν το δοντάκι δεν μπει σε θήκη...καληνύχτα...σε λίγα χρόνια..θα δαγκώσεις 1 παστέλι- σοκολάτα -κτλ....και πάει το δοντάκι...και μετά πάμε για 3πλη γέφυρα. Στους οδοντίατρους το ψάχνεις....ρωτάς όποιον γνωστό έχεις και δεν έχεις και καταλήγεις σε αυτόν που έχει την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης. Περιττό...αλλά καλό είναι τον οδοντίατρο να ξέρεις/μάθεις....τι καπνό φουμάρει σαν άνθρωπο...το λέω γιατί έχω πικρή εμπειρία απο οδοντίατρο απο περγαμηνές που μου έκανε σφράγισμα και μου λέει είσαι ΟΚ...έφαγα λίγη σοκολάτα...και άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως....μετά απο πολύ ζόρι βρήκα το "αστέρι" αλλά ΔΕΝ...είχε κλείσει για την ημέρα και δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσει για μένα.....ευτυχώς βρέθηκε 1 άγιος άνθρωπος...μου είπε "έλα τώρα" ....πήγα με έφερε στα ίσια και απο τότε ότι χρειάστηκε ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ...μου δίνει μια μικρή αίσθηση ότι ίσως να μην είναι ο κορυφαίος αλλά πάντα είναι ΕΚΕΙ.......σε φτιάχνει και είσαι Jet. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από masteripper
randomcat Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Nikosmile είπε Στα σιδεράκια χάλια λες ε; Μήπως βαράν αλύπητα στα άλλα; Έχουν επίσημα αναρτημένες τιμές να δούμε και τα υπόλοιπα; Χάλια δεν θα το έλεγα, επειδή έχω δει τέτοιες τιμές και αλλού, απλά δεν τις λες και από τις οικονομικές (αναρτημένες τιμές όχι, δεν γνωρίζω). 2 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε Φιλε δημοσιο ειναι και ο γιατρος, ο πυροσβεστης και ο αστυνομικος. Και τους 3 τους θες καθημερινα και παιρνουν 800€, εκτος απο το γιατρο που παιρνει 1000€ με 12 χρονια για να παρει ειδικοτητα (και μην πεις για φακελακια). Οποτε σκεψου πριν μιλησεις Αυτό με τους ιατρούς και τα 10+ χρόνια δεν νομίζω ότι είναι καλή δικαιολογία αν σκεφτείς ότι ένα σωρό κόσμος στις μέρες μας φτάνει στα 25+ για να πάρει το μεταπτυχιακό (γιατί χωρίς αυτό σε κοιτάνε σαν δεύτερο) και οι περισσότεροι χωρίς ακόμα να έχουν προϋπηρεσία στον τομέα τους... και όταν θα ξεκινήσουν να δουλεύουν κανονικότατα θα παίρνουν μερικά χρόνια αργότερα το 800ρικάκι και 1000ρικάκι ενώ ο ιατρός θα παίρνει αυτά από το Δημόσιο και μπορεί και να έχει και το ιδιωτικό του ιατρείο και άνετα να βγάζει 3000+ το μήνα. Έπειτα, ο οδοντίατρος βολεύεται και με πτυχιάκι από Ρουμανία/Βουλγαρία ώστε να ξεκινήσει πιο γρήγορα τις δραστηριότητές του.
gbsam Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 16 ώρες πριν, lactate είπε Οι οδοντίατροι δεν βγάζουν τρελά λέφτά. Κάποιοι σίγουρα, γενικά όχι. Ένας σωστός καθαρισμός κρατάει γύρω στα 45 λεπτά. Ένα λογικό κόστος είναι από 30 έως 50 ευρώ για μένα. Τώρα ο καθένας ζητάει ότι θέλει, ξέρω άτομο που ζητάει 80 ευρώ. Αλλα δε σε υποχρεώνει κανείς να πας εκεί. Αν σε ξεπετάξει στον καθαρισμό και τον κάνει στα 20 λεπτά και σου ζητήσει 20 ευρώ δεν είθναι και ότι καλύτερο. Επίσης πολλές φορές χρειάζεται και υπο-ουλικός καθαρισμός με κάποια ειδικά εργαλεία, εκεί το κόστος ανεβαίνει. Από εκεί και πέρα έχε υπόψιν ότι τα υλικά είναι ακριβά (όχι ο καθαρισμός, δεν έχει κάποιο υλικο που χαλάς, αλλά όλα τα υπόλοιπα έχουν). Και μην ξεχνάς ότι ο οδοντίατρος επειδή είναι γιατρός και όχι ηλεκτρολόγος πάντα κοιτάει για ύποπτες βλάβες στο στόμα. Γιατί ο καρκίνος του στόματος έχει πολύ κακή πρόγνωση αν δεν διαγνωστεί έγκαιρα. Σίγουρα όλοι οι οδοντίατροι δεν βγάζουν τρελά λεφτά και δεν ανήκουν στην ιατρική κατηγορία ( μεγάλο θέμα αυτό) αυτοί που ασχολούνται με τα δόντια μας και βγάζουν τρελά λεφτά είναι οι γναθοχειρουργοι και είναι και αυτοί που θα καταλάβουν για καρκίνο όπως είπες . Από την άλλη καλά κάνουν και βγάζουν λεφτά γιατί ο δεν λαμβάνουμε υπόψη τι λεφτά δίνουν οι περισσότεροι για εκπαίδευση στην διάρκεια της καριέρας τους ( δίνουν πολλά λεφτά σε σεμινάρια οι περισσότεροι). Τα μηχανήματα και εξοπλισμός που έχει ο καθένας ανάλογα την ειδίκευση που έχει είναι πολύ ακριβά αλλά τα υλικά είναι πολύ φθηνά και ποιοτικά!
fotisdra Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Στο ΚΑΤ πάντως ίσως και σε άλλα νοσοκομεία κάνουν εξαγωγές δωρεάν , με ραντεβού φυσικά, να ξερετε και πολύ καλή δουλειά. Οσο για τον TS πονηρός τι να πω μην σου τύχει να πας σε αυτόν
gbsam Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, masteripper είπε Υπόψιν ...αν το δοντάκι δεν μπει σε θήκη...καληνύχτα...σε λίγα χρόνια..θα δαγκώσεις 1 παστέλι- σοκολάτα -κτλ....και πάει το δοντάκι...και μετά πάμε για 3πλη γέφυρα. Στους οδοντίατρους το ψάχνεις....ρωτάς όποιον γνωστό έχεις και δεν έχεις και καταλήγεις σε αυτόν που έχει την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης. Περιττό...αλλά καλό είναι τον οδοντίατρο να ξέρεις/μάθεις....τι καπνό φουμάρει σαν άνθρωπο...το λέω γιατί έχω πικρή εμπειρία απο οδοντίατρο απο περγαμηνές που μου έκανε σφράγισμα και μου λέει είσαι ΟΚ...έφαγα λίγη σοκολάτα...και άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως....μετά απο πολύ ζόρι βρήκα το "αστέρι" αλλά ΔΕΝ...είχε κλείσει για την ημέρα και δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσει για μένα.....ευτυχώς βρέθηκε 1 άγιος άνθρωπος...μου είπε "έλα τώρα" ....πήγα με έφερε στα ίσια και απο τότε ότι χρειάστηκε ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ...μου δίνει μια μικρή αίσθηση ότι ίσως να μην είναι ο κορυφαίος αλλά πάντα είναι ΕΚΕΙ.......σε φτιάχνει και είσαι Jet. Η θήκη δεν είναι το παν , κάθε εργασία που γίνεται στο στόμα του κάθε ανθρώπου είναι μοναδική περίπτωση, υπάρχουν κάποια στάνταρ και προτοκολα και από εκεί και πέρα κίνησε κατά περίπτωση. Το βασικό με τον κάθε έναν που ασχολείται με τον κλάδο της υγείας είναι να σε κάνει να νιώθεις άνετα , να σου εξηγήσει αναλυτικά το πρόβλημα και να σου πει τι σχέδιο θεραπείας πρωτηνει να ακουλουθησετε .
lactate Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, fotisdra είπε Στο ΚΑΤ πάντως ίσως και σε άλλα νοσοκομεία κάνουν εξαγωγές δωρεάν , με ραντεβού φυσικά, να ξερετε και πολύ καλή δουλειά. Οσο για τον TS πονηρός τι να πω μην σου τύχει να πας σε αυτόν Το θέμα είναι και η προσθετική. Γιατί πέραν των φρονιμητων δημιουργειται ενα κενό που θέλει αποκατάσταση. Η εξαγωγή είναι η μέση όχι το τέλος της θεραπείας.
papoys1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πριν 10 και 15 χρόνια ναι παιδιά βγάζανε λεφτά όπως όλοι τότε παίρναμε καλό μηνιάτικο και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να δώσουμε 200 και 250 για μία απονεύρωση. Τώρα σου λέει 80 και 100 και δαγκώνεσαι.Συζητούσα με τον δικό μου που δουλεύει και στον ΕΦΚΑ και μου λέει πριν 10 και 15 χρόνια στον ΕΦΚΑ (τότε ΙΚΑ) δουλεύαμε με Αλβανούς , Ρουμάνους , Πωλωνούς , γενικά Ανατολικοευρωπαίους και λίγους Ασιάτες.Έλληνα βλέπαμε στα ιατρεία του ΙΚΑ στη χάση και στη φέξη κανένα ξεπεσμένο. Τώρα δουλεύουμε κυρίως με Έλληνες και λίγους Ασιάτες.Και Έλληνες όχι ξεπεσμένους αλλά συνταξιούχους , μισθωτούς κ.λ.π. που δεν έχουν να πάνε έξω. Και κάποιοι από τα κανάλια μας τα ζαλίζουν πως ήρθε η Άνοιξη.....;;;;;;;;;;;;; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από papoys1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις