john_petrucci7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Lumini είπε Οι οδοντίατροι για μένα ανηκουν στην ίδια κατηγορία με τους ηλεκτρολόγους τύπου σου αλλάζω δύο λάμπες , δώσε 50 ευρώ. Ή με τους ταρίφες που βρίσκουν κάναν αθώο τουρίστα και τον πάνε αεροδρόμιο Σύνταγμα με 100 ευρώ. Ένας καθαρισμός δοντιών ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ λόγο δεν έπρεπε να στοιχίζει 50 ευρώ (χωρίς απόδειξη), γιατί με πάει στα 70, τουλάχιστον τόσα μου ζήτησε ένας γιος μεγαλο-οδοντιατρου. Άλλος ένας λόγος που λεω οτι μόνο το ελεύθερο επάγγελμα πληρώνει καλά στη χώρα μας, και μόνο αν ανηκεις σε αυτό μπορείς να ζεις άνετη ζωή. Όλοι οι υπόλοιποι που είστε υπαλλήλοι, ολη τη ζωή σας θα μετράτε κέρματα και αν σας φτάνουν να λεφτά να βγάλετε το μήνα. Δοκιμασα να κανω καθαρισμο σε αλλον με 30€ και απλα μετα απο ενα εξαμηνο που ξαναπηγα σ αυτον που παω χρονια απλα καταλαβα τι μαλ@κια εκανα. Καταλαβα τι διαφορα κανει ο σωστος καθαρισμος που ελεγα ελα μωρε τι διαφορα εχει ο αλλος. Ναι την εμπειρια την πληρωνεις ξεκολα απ αυτο το σκεπτικο. Και στο ηλεκτρολογο τον σωστο και στον μαστορα το σωστο δινεις λεφτα οχι γιατι κανει 10 λεπτα τη λαμπα αλλα την εμπειρια του, τα εργαλεια, τις σπουδες και τελος το χρονο του.. 1
santac Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, ronaldofenomeno είπε οι οδοντιατροι σαν κοβουν αποδειξεις? εμενα ποτε... εμένα όχι και το έχει θέσει πλαγίως.... Θα σου κάνω μωρέ μια καλύτερη τιμή, κανονικά χρεώνω 50€ αλλά θα στο αφήσω 40€, οκ λέω, ευχαριστώ. (Και την ψιλιάζομαι) Πληρώνω και δε παίρνω απόδειξη. και χύμα να μου το έλεγε θα έλεγα εννοείται χωρίς απόδειξη
Lilith19 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, Lumini είπε Οι οδοντίατροι για μένα ανηκουν στην ίδια κατηγορία με τους ηλεκτρολόγους τύπου σου αλλάζω δύο λάμπες , δώσε 50 ευρώ. Ή με τους ταρίφες που βρίσκουν κάναν αθώο τουρίστα και τον πάνε αεροδρόμιο Σύνταγμα με 100 ευρώ. Ένας καθαρισμός δοντιών ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ λόγο δεν έπρεπε να στοιχίζει 50 ευρώ (χωρίς απόδειξη), γιατί με πάει στα 70, τουλάχιστον τόσα μου ζήτησε ένας γιος μεγαλο-οδοντιατρου. Άλλος ένας λόγος που λεω οτι μόνο το ελεύθερο επάγγελμα πληρώνει καλά στη χώρα μας, και μόνο αν ανηκεις σε αυτό μπορείς να ζεις άνετη ζωή. Όλοι οι υπόλοιποι που είστε υπαλλήλοι, ολη τη ζωή σας θα μετράτε κέρματα και αν σας φτάνουν να λεφτά να βγάλετε το μήνα. Εξισώνεις ένα επάγγελμα που για να το ασκήσει κάποιος του βγαίνει η πίστη τουλαχιστον πέντε χρόνια στο Πανεπιστήμιο, συν το διάβασμα για να περάσει στη σχολή, με κάποιο για το οποίο χρειάζεται μόνο άδεια και δίπλωμα οδήγησης; Αλήθεια τώρα; 1
Lumini Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Lilith19 είπε Εξισώνεις ένα επάγγελμα που για να το ασκήσει κάποιος του βγαίνει η πίστη τουλαχιστον πέντε χρόνια στο Πανεπιστήμιο, συν το διάβασμα για να περάσει στη σχολή, με κάποιο για το οποίο χρειάζεται μόνο άδεια και δίπλωμα οδήγησης; Αλήθεια τώρα; οχι ακριβως, αυτο που κανω ειναι να ξεχωρισω 2 μεγαλες κατηγοριες εργαζομενων στην ελλαδα, που παρα την κριση ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να δουευουν μαυρα, και να ζητανε πολλα χρηματα για την "τεχνη τους" οι ελ. επ. απο την μια, αυτοι που θα χτισουν σπιτι, θα αγορασουν αμαξι, θα εχουν παντα 200-300 μετρητα στο πορτοφολι τους βρεξει χιονισει - και ολοι οι αλλοι δημ. και ιδιοτ. υπαλληλοι, που ειναι με το αγγουρι στο κώλο μεχρι να βγει ο μηνας.
vasilk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, georgeγ είπε σωστη παρατηρηση ρε φιλε ανελυσες το πρωτο μηνυμα λες και ησουν ο επιθεωρητης Πουαρο 😂🤣 εμενα με μπερδεψε λιγο το ψευδωνυμο το λακτα φερνει λιγο προς γυναικειο χωρις παρεξηγηση lactate 😅 Η αλήθεια είναι ότι το διάβασα 2 φορές το πρώτο μήνυμα και τη δεύτερη πολύ προσεκτικά μάλιστα 😃😃😃 Διάβασα στην αρχή το σημερινό μήνυμα και είπα από περιέργεια να δω πως ξεκίνησε το νήμα. Μετά είδα ότι ήταν ο ίδιος όποτε έκατσα και το διάβασα και δεύτερη φορά γιατί κάτι δεν κολλούσε. Μετά κατάλαβα τι είχε παιχτεί (και γιατί είχε ανοίξει το νήμα 😋)
giorgosvet Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Lilith19 είπε Οι οδοντίατροι για μένα ανηκουν στην ίδια κατηγορία με τους ηλεκτρολόγους τύπου σου αλλάζω δύο λάμπες , δώσε 50 ευρώ. 5 λεπτά πριν, Lilith19 είπε Ή με τους ταρίφες που βρίσκουν κάναν αθώο τουρίστα και τον πάνε αεροδρόμιο Σύνταγμα με 100 ευρώ Tην επομενη φορα που θα εχεις προβλημα με τα δόντια σου πήγαινε σε ηλεκτρολογο ή σε ταρίφα.Σε όποιον βρεις εύκαιρο ραντεβού. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Lumini είπε οχι ακριβως, αυτο που κανω ειναι να ξεχωρισω 2 μεγαλες κατηγοριες εργαζομενων στην ελλαδα, που παρα την κριση ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να δουευουν μαυρα, και να ζητανε πολλα χρηματα για την "τεχνη τους" οι ελ. επ. απο την μια, αυτοι που θα χτισουν σπιτι, θα αγορασουν αμαξι, θα εχουν παντα 200-300 μετρητα στο πορτοφολι τους βρεξει χιονισει - και ολοι οι αλλοι δημ. και ιδιοτ. υπαλληλοι, που ειναι με το αγγουρι στο κώλο μεχρι να βγει ο μηνας. Εκτος του οτι το "ζητανε πολλα χρηματα" ειναι πολυ σχετικο και σηκωνει αρκετη συζητηση, την επομενη φορα θα σε παρακαλουσα τα "καλα" (βλεπε bold με τους δημοσιους υπαλληλους που συμφωνα με τα λεγομενα σου ζοριζονται να....βγαλουν μηνα ) να τα βαζεις στην αρχη του ποστ σου για να σταματαμε να διαβαζουμε απο νωρις αυτα που γραφεις. Τελος σε ολα αυτα που λες υπαρχει μια πολυ απλη απαντηση. Ας γινοσουν γιατρος/ηλεκτρολογος/ταριφας αφου τα βλεπεις ολα τοσο ευκολα για αυτους... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από BackFromHell
Lilith19 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Lumini είπε οχι ακριβως, αυτο που κανω ειναι να ξεχωρισω 2 μεγαλες κατηγοριες εργαζομενων στην ελλαδα, που παρα την κριση ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να δουευουν μαυρα, και να ζητανε πολλα χρηματα για την "τεχνη τους" οι ελ. επ. απο την μια, αυτοι που θα χτισουν σπιτι, θα αγορασουν αμαξι, θα εχουν παντα 200-300 μετρητα στο πορτοφολι τους βρεξει χιονισει - και ολοι οι αλλοι δημ. και ιδιοτ. υπαλληλοι, που ειναι με το αγγουρι στο κώλο μεχρι να βγει ο μηνας. Πρώτον, ενημερωτικά η οδοντιατρική δεν είναι τέχνη αλλά επιστήμη. Στο θέμα των αποδείξεων, φυσικά και δεν είναι μόνο αυτές οι κατηγορίες των επαγγελμάτων που έχουν τη δυνατότητα να μην κόψουν αν δεν θέλουν. Επίσης, ξέρεις τι ακριβώς έχει και δεν έχει ο καθένας στο πορτοφόλι του και το λες με τόση σιγουριά; 8 λεπτά πριν, giorgosvet είπε Tην επομενη φορα που θα εχεις προβλημα με τα δόντια σου πήγαινε σε ηλεκτρολογο ή σε ταρίφα.Σε όποιον βρεις εύκαιρο ραντεβού. Δεν ήταν δικά μου τα μηνύματα που παρέθεσες.
The_Judas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ελεύθερη αγορά έχουμε ο καθένας χρεώνει ότι θέλει. Έχω δει καθαρισμό με 30 αλλά και με 50 και 70. Συνήθως ο καθαρισμός συνδυάζεται και με ένα check up όπου σου ελέγχουν τα δόντια και σου λένε τι να προσέχεις. Ο καλός ηλεκτρολόγος, ο οποίος έχει μεγάλο πελατολόγιο γιατί να μην βγάζει περισσότερα από τον οδοντίατρο; 2 λεπτά πριν, Lilith19 είπε Πρώτον, ενημερωτικά η οδοντιατρική δεν είναι τέχνη αλλά επιστήμη. νομίζω ότι είναι και τα δύο! Πρέπει να πιάνουν και λίγο τα χέρια σου και να μην είσαι ατσούμπαλος! Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από The_Judas
Lumini Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Εκτος του οτι το "ζητανε πολλα χρηματα" ειναι πολυ σχετικο και σηκωνει αρκετη συζητηση, την επομενη φορα θα σε παρακαλουσα τα "καλα" (βλεπε bold με τους δημοσιους υπαλληλους που συμφωνα με τα λεγομενα σου ζοριζονται να....βγαλουν μηνα ) να τα βαζεις στην αρχη του ποστ σου για να σταματαμε να διαβαζουμε απο νωρις αυτα που γραφεις. Τελος σε ολα αυτα που λες υπαρχει μια πολυ απλη απαντηση. Ας γινοσουν γιατρος/ηλεκτρολογος/ταριφας αφου τα βλεπεις ολα τοσο ευκολα για αυτους... Φίλε οι δημ υπάλληλο κάποτε τα έξιναν για 14 μισθούς. Τώρα τουλάχιστον τα ξινουν για 12. Μη με παρεξηγήσεις, είναι σίγουρο ότι το μεγαλύτερο αγγούρι το τρώει ο ιδ. υπάλληλος
giorgosvet Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Lumini είπε Οι οδοντίατροι για μένα ανηκουν στην ίδια κατηγορία με τους ηλεκτρολόγους τύπου σου αλλάζω δύο λάμπες , δώσε 50 ευρώ. Ή με τους ταρίφες που βρίσκουν κάναν αθώο τουρίστα και τον πάνε αεροδρόμιο Σύνταγμα με 100 ευρώ
Lumini Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Lilith19 είπε Πρώτον, ενημερωτικά η οδοντιατρική δεν είναι τέχνη αλλά επιστήμη. Στο θέμα των αποδείξεων, φυσικά και δεν είναι μόνο αυτές οι κατηγορίες των επαγγελμάτων που έχουν τη δυνατότητα να μην κόψουν αν δεν θέλουν. Επίσης, ξέρεις τι ακριβώς έχει και δεν έχει ο καθένας στο πορτοφόλι του και το λες με τόση σιγουριά; Δεν ήταν δικά μου τα μηνύματα που παρέθεσες. δεν εχω τιποτα με τους οδοντιατρους....με τα τρελα λεφτα που βγαζουν εχω θεμα παρα την κριση και τις δυσκολιες των περισσοτερων ελληνων τα τελευταια 10 χρονια Μόλις τώρα, giorgosvet είπε 1 ώρα πριν, Lumini είπε Οι οδοντίατροι για μένα ανηκουν στην ίδια κατηγορία με τους ηλεκτρολόγους τύπου σου αλλάζω δύο λάμπες , δώσε 50 ευρώ. Ή με τους ταρίφες που βρίσκουν κάναν αθώο τουρίστα και τον πάνε αεροδρόμιο Σύνταγμα με 100 ευρώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Είναι μέχρι να δεις τιμές Αμερικής στους οδοντίατρους, που το "dental care" της ασφάλισης θεωρείται "super premium" ξέρω γω... 😛 1
lactate Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Lumini είπε δεν εχω τιποτα με τους οδοντιατρους....με τα τρελα λεφτα που βγαζουν εχω θεμα παρα την κριση και τις δυσκολιες των περισσοτερων ελληνων τα τελευταια 10 χρονια Οι οδοντίατροι δεν βγάζουν τρελά λέφτά. Κάποιοι σίγουρα, γενικά όχι. Ένας σωστός καθαρισμός κρατάει γύρω στα 45 λεπτά. Ένα λογικό κόστος είναι από 30 έως 50 ευρώ για μένα. Τώρα ο καθένας ζητάει ότι θέλει, ξέρω άτομο που ζητάει 80 ευρώ. Αλλα δε σε υποχρεώνει κανείς να πας εκεί. Αν σε ξεπετάξει στον καθαρισμό και τον κάνει στα 20 λεπτά και σου ζητήσει 20 ευρώ δεν είθναι και ότι καλύτερο. Επίσης πολλές φορές χρειάζεται και υπο-ουλικός καθαρισμός με κάποια ειδικά εργαλεία, εκεί το κόστος ανεβαίνει. Από εκεί και πέρα έχε υπόψιν ότι τα υλικά είναι ακριβά (όχι ο καθαρισμός, δεν έχει κάποιο υλικο που χαλάς, αλλά όλα τα υπόλοιπα έχουν). Και μην ξεχνάς ότι ο οδοντίατρος επειδή είναι γιατρός και όχι ηλεκτρολόγος πάντα κοιτάει για ύποπτες βλάβες στο στόμα. Γιατί ο καρκίνος του στόματος έχει πολύ κακή πρόγνωση αν δεν διαγνωστεί έγκαιρα. 1
Lilith19 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Lumini είπε δεν εχω τιποτα με τους οδοντιατρους....με τα τρελα λεφτα που βγαζουν εχω θεμα παρα την κριση και τις δυσκολιες των περισσοτερων ελληνων τα τελευταια 10 χρονια. Επειδή έχω οδοντίατρο στο πολύ στενό μου περιβάλλον, θα σου πω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο περί τρελών χρημάτων. Όπως και άλλα επαγγέλματα, έχει επηρεαστεί πολύ από την κρίση γιατί πλέον ο κόσμος θα πάει για τις πολύ βασικές επεμβάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις