lactate Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Πήγα σε έναν οδοντίατρο επειδή πόναγε το δόντι μου (!). Γενικά πάω κάθε χρόνο στον οδοντίατρο αλλά ο δικός μου έκλεισε το οδοντιατρείο του και έπρεπε να ψάξω άλλον. Δεν το κούρασα πολύ ρωτάω μια οικογενειακή φίλη που ήταν εκείνη τη μέρα στο σπίτι και με έστειλε σε έναν τύπο. Το δόντι ήθελε απονεύρωση γιατί είχε σφράγισμα και από κάτω τερηδόνα και είχε πάει βαθιά. Μου λέει θέλει 300 ευρώ για την απονεύρωση και άλλα 300 ευρώ γιατί λέει θέλει θήκη από πάνω. Προφανώς και δεν είχα 600 ευρώ. Ο τύπος είχε και ένα υφάκι εκνευριστικό γιατί μου λέει απλά ότι θέλω απονεύρωση και πιάνει τον τροχό και του λέω ώπα κάτσε πόσο κάνει και μου λέει χαλαρά 300+300. Έφυγα όπως ήμουν (ντράπηκα από τη μια από την άλλη να ντραπέι αυτός που ζητάει τόσα) και έψαξα οδοντίατρο κοντά στο σπίτι μου πήγα σε έναν που είδα και τη σελίδα του, μου πήρε 180 ευρώ για απονεύρωση και από πάνω μου έβαλε σφράγισμα. Χαμογελαστός, ευγενικός, καθόλου ψωνάρα (και πιτσιρίκος βέβαια αλλά ήξερε τι έκανε ένιωσα). Δεν είναι τραγικό να υπάρχουν τέτοιες αποκλίσεις στις τιμές; Λέμε γιατί δεν έχουμε καλή στοματική υγεία και ότι θέλει συχνά τσεκ απ αλλά αν σου ζητάνε τα κέρατά τους πως να πας και εσύ οδοντίατρο; 10 2
sezebo Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 πλακα κανεις φιλε? ετσι ειναι η ελευθερη αγορα. Εγω εψαχνα για ψυχιατρο, βρηκα εναν κοντα στο σπιτι μου και πηρα τηλεφωνο. Μιλησα με την γραματεα του και εκλεισα ραντεβου. Αλλα πριν κλεισω το τηλεφωνο μου λεει: ο γιατρος χρεωνει 120 ευρω την ωρα!!! Πηδηξα!!!! Ακυρωσα το ραντεβου αμεσως. Μου ειπε ειναι καθηγητης στο πανεπιστήμιο γιαυτο χρεωνει τοσα!! 3
kallair Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Καλως ή κακως ολα ειναι δουλειες. σε αλλη τιμη θα "πουλησει" την "πραματεια" του ενας εμπειρος και καλος "μαστορας" και σε αλλη ενας νεος που τωρα φτιαχνει πελατεια. Τα 300 θα τα δωσεις στον πρωτο επειδη εχει την τεχνογνωσια, τα καταλληλα εργαλεια και την πειρα να κανει σωστη δουλεια. τα 180 θα τα δωσεις στον εταιρο γιατι ειναι νεος στο επαγγελμα, θελει να αποκτησει πελατεια και δεν εχει την ιδια εμπειρια σε αντιμετωπιση δυσκολων περιπτωσεων, οσο ο πρωτος. Στην θεση του οδοντιατρου, βαλε σχεδον ολους οσους κανουν παροχη υπηρεσιων. απο υδραυλικό μεχρι κ χειρουργο.. 4 1 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kallair είπε Καλως ή κακως ολα ειναι δουλειες. σε αλλη τιμη θα "πουλησει" την "πραματεια" του ενας εμπειρος και καλος "μαστορας" και σε αλλη ενας νεος που τωρα φτιαχνει πελατεια. Τα 300 θα τα δωσεις στον πρωτο επειδη εχει την τεχνογνωσια, τα καταλληλα εργαλεια και την πειρα να κανει σωστη δουλεια. τα 180 θα τα δωσεις στον εταιρο γιατι ειναι νεος στο επαγγελμα, θελει να αποκτησει πελατεια και δεν εχει την ιδια εμπειρια σε αντιμετωπιση δυσκολων περιπτωσεων, οσο ο πρωτος. Στην θεση του οδοντιατρου, βαλε σχεδον ολους οσους κανουν παροχη υπηρεσιων. απο υδραυλικό μεχρι κ χειρουργο.. πετσες μπλε. ανετα παιζει και το σεναριο ο δευτερος γιατρος να ναι οσο καλος και εμπειρος οσο ο πρωτος, ο καθενας χρεωνει οτι του καπνισει δεν υπαρχει "τιμοκαταλογος" (κατι το οποιο ειναι χαζο οταν μιλαμε για την υγεια που θα δωσεις τα παντα, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα) Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
lactate Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Και δηλαδή τι να κάνουμε όποιο δόντι πονάει να το βγάζουμε γιατί η απονεύρωση θα έχει υπέρογκο κόστος; Δεν ήθελα ούτε λεύκανση, ούτε τίποτα αισθητικό. Να μην πονάω ήθελα. Αφού και τώρα που δεν πονάω δεν το πιστεύω λέω τώρα θα με πιάσει απάλευτος πόνος. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από lactate
NikosKallithea Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Η διαφορα υπαρχει πρωτα γιατι υπάρχουν υλικα με διαφορετικο κοστος, και δευτερο γιατι τοσο κοστολογεί ο καθε γιατρος την δουλεια του.
sezebo Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Η διαφορα υπαρχει πρωτα γιατι υπάρχουν υλικα με διαφορετικο κοστος, και δευτερο γιατι τοσο κοστολογεί ο καθε γιατρος την δουλεια του. ναι πες μας τι υλικα βαζει ο ψυχιατρος σε μια συνεδρια 3 2
doctorkostis Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Το μόνο ενδεχομένως φάουλ είναι ότι δε σε ενημέρωσε και πήγε να ξεκινήσει. Κατά τα άλλα, φρι μάρκετ, σε ιδιώτη πήγες. Αν κόψει απόδειξη για τις υπηρεσίες του δε βλέπω κάτι κακό. 4 2
green gordon Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, doctorkostis είπε Αν κόψει απόδειξη για τις υπηρεσίες του δε βλέπω κάτι κακό. Άλλη μεγάλη συζήτηση αυτή.
logistoulis Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sezebo είπε πλακα κανεις φιλε? ετσι ειναι η ελευθερη αγορα. Εγω εψαχνα για ψυχιατρο, βρηκα εναν κοντα στο σπιτι μου και πηρα τηλεφωνο. Μιλησα με την γραματεα του και εκλεισα ραντεβου. Αλλα πριν κλεισω το τηλεφωνο μου λεει: ο γιατρος χρεωνει 120 ευρω την ωρα!!! Πηδηξα!!!! Ακυρωσα το ραντεβου αμεσως. Μου ειπε ειναι καθηγητης στο πανεπιστήμιο γιαυτο χρεωνει τοσα!! εγώ όταν έδωσα αυτά τα 120 στο ψυχίατρο-καθηγητή πάντως δεν το μετάνιωσα καθόλου καλώς ή κακώς κάποιες φορές οτι πληρώσεις παίρνεις Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από logistoulis
arisg90 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μπαινεις doctoranytime.gr διαλεγεις περιοχη,ειδικοτητα,διαβαζεις κριτικες και πας.Απονευρωση δινω 120€ Παγκρατι κατω απ τον Ευαγγελισμο. 1
tsipakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, lactate είπε Πήγα σε έναν οδοντίατρο επειδή πόναγε το δόντι μου (!). Γενικά πάω κάθε χρόνο στον οδοντίατρο αλλά ο δικός μου έκλεισε το οδοντιατρείο του και έπρεπε να ψάξω άλλον. Δεν το κούρασα πολύ ρωτάω μια οικογενειακή φίλη που ήταν εκείνη τη μέρα στο σπίτι και με έστειλε σε έναν τύπο. Το δόντι ήθελε απονεύρωση γιατί είχε σφράγισμα και από κάτω τερηδόνα και είχε πάει βαθιά. Μου λέει θέλει 300 ευρώ για την απονεύρωση και άλλα 300 ευρώ γιατί λέει θέλει θήκη από πάνω. Προφανώς και δεν είχα 600 ευρώ. Ο τύπος είχε και ένα υφάκι εκνευριστικό γιατί μου λέει απλά ότι θέλω απονεύρωση και πιάνει τον τροχό και του λέω ώπα κάτσε πόσο κάνει και μου λέει χαλαρά 300+300. Έφυγα όπως ήμουν (ντράπηκα από τη μια από την άλλη να ντραπέι αυτός που ζητάει τόσα) και έψαξα οδοντίατρο κοντά στο σπίτι μου πήγα σε έναν που είδα και τη σελίδα του, μου πήρε 180 ευρώ για απονεύρωση και από πάνω μου έβαλε σφράγισμα. Χαμογελαστός, ευγενικός, καθόλου ψωνάρα (και πιτσιρίκος βέβαια αλλά ήξερε τι έκανε ένιωσα). Δεν είναι τραγικό να υπάρχουν τέτοιες αποκλίσεις στις τιμές; Λέμε γιατί δεν έχουμε καλή στοματική υγεία και ότι θέλει συχνά τσεκ απ αλλά αν σου ζητάνε τα κέρατά τους πως να πας και εσύ οδοντίατρο; να περιμενεις το σφραγισμα να σου φυγει μια μερα και τοτε θα δωσεις τα παραπανω του αλλου για απονευρωση και θηκη 1 1
christopher0016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, lactate είπε Πήγα σε έναν οδοντίατρο επειδή πόναγε το δόντι μου (!). Γενικά πάω κάθε χρόνο στον οδοντίατρο αλλά ο δικός μου έκλεισε το οδοντιατρείο του και έπρεπε να ψάξω άλλον. Δεν το κούρασα πολύ ρωτάω μια οικογενειακή φίλη που ήταν εκείνη τη μέρα στο σπίτι και με έστειλε σε έναν τύπο. Το δόντι ήθελε απονεύρωση γιατί είχε σφράγισμα και από κάτω τερηδόνα και είχε πάει βαθιά. Μου λέει θέλει 300 ευρώ για την απονεύρωση και άλλα 300 ευρώ γιατί λέει θέλει θήκη από πάνω. Προφανώς και δεν είχα 600 ευρώ. Ο τύπος είχε και ένα υφάκι εκνευριστικό γιατί μου λέει απλά ότι θέλω απονεύρωση και πιάνει τον τροχό και του λέω ώπα κάτσε πόσο κάνει και μου λέει χαλαρά 300+300. Έφυγα όπως ήμουν (ντράπηκα από τη μια από την άλλη να ντραπέι αυτός που ζητάει τόσα) και έψαξα οδοντίατρο κοντά στο σπίτι μου πήγα σε έναν που είδα και τη σελίδα του, μου πήρε 180 ευρώ για απονεύρωση και από πάνω μου έβαλε σφράγισμα. Χαμογελαστός, ευγενικός, καθόλου ψωνάρα (και πιτσιρίκος βέβαια αλλά ήξερε τι έκανε ένιωσα). Δεν είναι τραγικό να υπάρχουν τέτοιες αποκλίσεις στις τιμές; Λέμε γιατί δεν έχουμε καλή στοματική υγεία και ότι θέλει συχνά τσεκ απ αλλά αν σου ζητάνε τα κέρατά τους πως να πας και εσύ οδοντίατρο; Γενικά στον χώρο της υγείας συναντάς ιδιώτες που ζητάνε τρέλα πόσα για την δουλειά τους. Η αγορά είναι μεγάλη θα βρεις τον Πιο τίμιο που θα κάνει εξίσου καλή δουλειά με λιγότερα λεφτά. Όπως και βρήκες Εμένα μου την δίνουν που έχουν στάνταρ ταρίφα φακελάκι γιατροί του δημοσίου για εγχειρήσεις που της καλύπτει το ταμείο σου. Δεν ντρέπονται να ζητήσουν λεφτά στην ψύχρα .. 1
christakos07 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Εμένα μου την δίνουν που έχουν στάνταρ ταρίφα φακελάκι γιατροί του δημοσίου για εγχειρήσεις που της καλύπτει το ταμείο σου. Δεν ντρέπονται να ζητήσουν λεφτά στην ψύχρα .. Καταγγελία στην ψύχρα. Δίχως δεύτερη σκέψη. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις