Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, chrispap95 είπε

Αυτό που βρίσκεται στο κείμενο που παρατίθεται ως πηγή; 
Έχετε κάνει translate ένα κείμενο χωρίς να κάνετε κάποιο original ρεπορτάζ, αφαιρώντας κάποια κομμάτια που δεν αφορούν το μέσο ελληνικό κοινό (βλ. march madness). Την ίδια στιγμή προσθέτετε μια πρόταση η οποία προφανώς δεν βρίσκεται πουθενά στο αρχικό κείμενο απλά και μόνο για να κεντρίσετε την βλακεία και την έλλειψη επιστημονικής κρίσης που διακρίνει μεγάλο μέρος του αγνωστικού κοινού του site. Συγχαρητήρια...

Ναι, γιατί να αφορά τον μέσο αναγνώστη το κολλεγιακο τουρνουά που έπεσε πάνω στο 5G; Και προφανώς καποιες ανησυχίες για πιθανές επιπτώσεις πάνω δημόσια υγεία υπάρχουν παντού προς αναζητηση, χωρίς να σημαίνει ότι ενστερνιζόμαστε η προωθούμε τις συγκεκριμένες απόψεις. 

Επεξ/σία από Tilemaxx
  • Like 3
  • Confused 3
  • Sad 2
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε

Ναι, γιατί να αφορά τον μέσο αναγνώστη το κολλεγιακο τουρνουά που έπεσε πάνω στο 5G; Και προφανώς καποιες ανησυχίες για πιθανές επιπτώσεις πάνω δημόσια υγεία υπάρχουν παντού προς αναζητηση, χωρίς να σημαίνει ότι ενστερνιζόμαστε η προωθούμε τις συγκεκριμένες απόψεις. 

Δεν κριτίκαρα την απουσία αναφοράς στο κολεγιακό μπάσκετ, προφανώς, αλλά την προσθήκη μιας πρότασης που δημιουργεί λάθος εντυπώσεις. Δεν θα αναλύσω περαιτέρω. Όποιος θέλει μπόρει να καταλάβει το νόημα του σχόλιού μου.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, chrispap95 said:

Αυτό που βρίσκεται στο κείμενο που παρατίθεται ως πηγή;

Bait ftw!

Δημοσ.

Και έλεγα για ποιον λόγο την στιγμή που ανακοίνωσαν αυτό στις ΗΠΑ, εμένα έφυγαν οι μέλισσες από τα μελίσσια μου, ο γαϊδαρος έσκουζε από το πρωί, καταραμένη ακτινοβολία.

Δημοσ.

Τεχνολογία 5g:

Μύνημα πχ 10:00 έχετε 1,5 GB.

Μύνημα 10:00 τα Mb σας καταναλώθηκαν.

Μύνημα 10:00 Χρωστάτε 1000€

Μύνημα 10:00 Χρωστάτε τα μαλλιοκεφαλα σας.

Μύνημα 10:01 Χάσατε το σπίτι σας.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως οι πάροχοι στην Ελλάδα ήδη σχεδιάζουν τους νέους σταθμούς με κεραίες 5g και ετοιμάζονται να αλλάξουν όλες όσες λειτουργούν με νέες, επίσης 5g

Δημοσ.

Καλύτερα να μην έρθει ποτέ εδώ, γιατί οι όρθιοι θερμοσίφωνες στις ταράτσες θα γίνουν πύραυλοι...:)

• Like 1
Δημοσ.

Έχει πλάκα πάντως ότι πρώτα θα βγει ευρέως το 5g και μετά θα δούμε αν έχει επιπτώσεις στην υγεία.

Και είμαι σίγουρος ότι, τα ευρήματα από τις έρευνες θα βγουν και θα κοινοποιηθούν άμεσα, και αν βρουν το 5g ύποπτο για καρκίνους κτλ θα το σταματήσουν την ίδια μέρα! 

• Thanks 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, angelob7 είπε

Καλύτερα να μην έρθει ποτέ εδώ, γιατί οι όρθιοι θερμοσίφωνες στις ταράτσες θα γίνουν πύραυλοι...:)

μια χαρά, θα ζεσταίνει το νερό χωρίς ήλιο, με την ευγενική χορηγία του καρτέλ κινητής

Δημοσ.
8 ώρες πριν, chrispap95 είπε

Δεν κριτίκαρα την απουσία αναφοράς στο κολεγιακό μπάσκετ, προφανώς, αλλά την προσθήκη μιας πρότασης που δημιουργεί λάθος εντυπώσεις. Δεν θα αναλύσω περαιτέρω. Όποιος θέλει μπόρει να καταλάβει το νόημα του σχόλιού μου.

Εντωμεταξυ και μενα μ φανηκε πολυ περιεργο, στην Αμερικη που τρωνε μηνυσεις οι εταιρειες και τους ζητανε εκατομμύρια επειδη πχ ενας υπαλληλος τους ξεχασε ενα κατσαβιδι στο πεζοδρομιο και το πατησε ενας και του εσκισε το παπουτσι βαζουν 5G κεραιες χωρις να εχει γινει καμμια ερευνα για τις επιπτωσεις στην υγεια; Απο την αλλη με τοσα χρηματα που παιζουν δεν θα μ εκανε καμμια εντυπωση να εχουν πληρωσει 100-200 "επιστημονες" να τα βγαλουν ασφαλη (βλ. μεθοδους φαρμακευτικων) και ουτε γατα ουτε ζημια. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...