Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, papkyriakos είπε

https://www.snopes.com/fact-check/5g-cellular-test-birds/

Να γίνεται εξακρίβωση των πηγών σας.

Το 5G θα είναι λιγότερο "επικύνδυνο" για την υγεία σε σχέση με τις προηγούμενες γενεές G. Ο λογος είναι επειδή οι κεραίες δεν θα αποτελούνται από ένα δίπολο όπως κλασσικά γίνεται αλλά από μια συστοιχία διπόλων, όπου με ρύθμιση της φάσης του ηλεκτρομαγνητικού κύματος θα μπορούν μέσω ενισχυτικής συμβολής να δημιουργούν κατευθυντικότητα στο εκπεμπόμενο σήμα. Αυτό σημαίνει πως αντί για να εκπέμπει την ίδια ένταση προς όλες τις κατευθύνσεις, θα δημιουργεί δέσμη προς τον δέκτη με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί ένα πολύ μικρότερο ποσοστό της ενέργειας για να έχει την ίδια λήψη. Το όριο SAR παραμένει το ίδιο άρα και το μέγιστο σήμα δεν μπορεί να ξεπεράσει τα ήδη υπάρχοντα όρια ανα ήπειρο.

Επεξ/σία από Athoz
  • Like 5
  • Thanks 3
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, telis είπε

Πάντως οι πάροχοι στην Ελλάδα ήδη σχεδιάζουν τους νέους σταθμούς με κεραίες 5g και ετοιμάζονται να αλλάξουν όλες όσες λειτουργούν με νέες, επίσης 5g

είσαι σίγουρος ? ξέρεις πόσες κεραίες χρειάζεται να μπούν ?  σχεδόν κάθε σπίτι πρέπει να έχει απέξω συσκευή 5g , εκτός απο τις βασικές κεραίες σε κεντρικά σημεία,  για παράδειγμα στο Sacramento των ΗΠΑ  που ξεκίνησε τώρα η Verizon να βάζει σε μερικούς δρόμους θα χρειαστεί 3 με 5 χρόνια για να καλυφθεί όλη η πόλη και περίπου 4 με 5 χιλιάδες συσκευές/κεραίες  , σκέψου μια πόλη σαν την Αθήνα ή το Λονδίνο πόσες συσκευές θα χρειαστει για να καλυφθεί και πόσο καιρό

Επεξ/σία από Tableto
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tableto είπε

είσαι σίγουρος ? ξέρεις πόσες κεραίες χρειάζεται να μπούν ?  σχεδόν κάθε σπίτι πρέπει να έχει απέξω συσκευή 5g , εκτός απο τις βασικές κεραίες σε κεντρικά σημεία,  για παράδειγμα στο Sacramento των ΗΠΑ  που ξεκίνησε τώρα η Verizon να βάζει σε μερικούς δρόμους θα χρειαστεί 3 με 5 χρόνια για να καλυφθεί όλη η πόλη και περίπου 4 με 5 χιλιάδες συσκευές/κεραίες  , σκέψου μια πόλη σαν την Αθήνα ή το Λονδίνο πόσες συσκευές θα χρειαστει για να καλυφθεί και πόσο καιρό

Χρειάζεται πυκνοτερο δίκτυο και θα δουλέψει πολύ το small cells. Παρόλα αυτά για  αυτό που έγραψα περί σχεδιασμού στις νέες εγκαταστάσεις ότι οι εταιρείες ήδη τις σχεδιάζουν με 5g είμαι πολύ σίγουρος 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Athoz said:

Να γίνεται εξακρίβωση των πηγών σας.

Τι εξακρίβωση, βλέπεις απλά όνομα του site/url και κατά 99% καταλαβαίνεις αν είναι μούφα ή όχι...

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Τι εξακρίβωση, βλέπεις απλά όνομα του site/url και κατά 99% καταλαβαίνεις αν είναι μούφα ή όχι...

χαχα ε ναι ρε φιλε. VoteGreece ο αλλος και το παραθετει ως πηγη δλδ οκ. Παει το hoax συννεφο. Σε λιγο θα μας δινουν πηγες απο το mineisaiprovato, pistepsetogiatitoleoego και λοιπα!

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

Τεχνολογία 5g:

Μύνημα πχ 10:00 έχετε 1,5 GB.

Μύνημα 10:00 τα Mb σας καταναλώθηκαν.

Μύνημα 10:00 Χρωστάτε 1000€

Μύνημα 10:00 Χρωστάτε τα μαλλιοκεφαλα σας.

Μύνημα 10:01 Χάσατε το σπίτι σας.

Σοστώς.

Σοστώς.

Σοστώς.

Σοστώς.

Σοστώς.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Οι απαιτήσεις του Skynet πόσα G ειναι,έτσι για να ξέρουμε πόσος χρόνος μας μένει. 😋

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, eleosre said:

Εγώ καλά είμαι κ μ'αυτο.

Για τώρα, μελλοντικά όμως που θα πήξει η 4G+ κεραία λόγω περισσότερων συσκευών τα ξαναλέμε. 😛

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, papkyriakos είπε

Πω πω, τι λες τώρα... Ειδικά όταν πήγα στο Home Page και είδα πρώτη μούρη ΑΥΤΟ, κατάλαβα αμέσως το πόσο "σοβαρό" site είναι... 😂

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Για τώρα, μελλοντικά όμως που θα πήξει η 4G+ κεραία λόγω περισσότερων συσκευών τα ξαναλέμε. 😛

Μέχρι τότε θα είμαι και εγώ κάτοχος 5G και  θα μιλάμε για το 6G η ότι άλλο βγει μετά το 5G...τα ξαναλέμε λοιπόν..😋

Δημοσ.
21 ώρες πριν, cambo99 είπε

Ας κάνουν καλύτερο το 4G και πράγματι ας το δοκιμάσουν πρώτα άλλοι!

Καλά τα λες! Εμπρός πίσω!

Δημοσ.

Νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά είναι περιττό το να αναζητάμε συνεχώς εξελίξεις σε κάποια πράγματα.. Εγώ πχ με το speedtest της OOKLA στην cosmote με καλό σήμα 4G όχι όμως φουλ έχω πιάσει 116Mbps και ήταν σούπερ καλό για οποιαδήποτε ενέργεια στο κινητό, αλλά φαντάζομαι και σε οποιοδήποτε pc. Ειδικά όταν διαβάζω ότι μπορεί να έχει και αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.. Τι πια θα στείλω απο το κινητό, τόσο σημαντικό που χρειάζομαι ταχύτητες Lightning Mcqueen!!! Μας έχουν θύματα της τεχνολογίας και στον βωμό του να έχουν κάτι νέο πάντα να σου πουλήσουν δεν λογαριάζουν τίποτα. Που είναι οι παλιές καλές εποχές που είχα το modemaki 128Κ της USRobotics και για να κατεβάσω ένα τραγούδι από το napster ήθελα μισή μέρα, χώρια που άμα έπαιρνε καμιά θειά τηλέφωνο σταματούσε το download και δεν υπήρχε και κουμπί resume παρακαλώ (εγκεφαλικό)... Τουλάχιστον είχαμε ζωή, δεν είμασταν κολλημένοι σε μια οθόνη...

Δημοσ.

Deja Vu με τα υπερσυντηρητικά σχόλια...

Από εκείνες τις ώρες που πραγματικά νομίζω πως διαβάζω την Εστία κι όχι το (τεχνολογικό site) insomnia.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...