Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aγορασα  την Asus Rog Swift PG348Q (https://www.skroutz.gr/s/8417369/Asus-Rog-Swift-PG348Q.html#) και θελω να boostαρω τις δυνατοτητες του μονιτορ με μια δυνατη καρτα γραφικων

Ειμαι μεταξυ των RTX 2070 ή 1080 ti (RTX 2080 απορριπτεται λογω budget)

Οποιος μπορει να βοηθησει ας μου γραψει την καλυτερη επιλογη

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα μεταξωτά βρακιά συγνώμη θέλουν και επιδέξιους κWλους. 100ρι UW 1440p θέλει τουλάχιστον radeon7/2080/2080ti. Η 1080ti μπορεί να παίξει και αυτή μπαλίτσα βέβαια αν τη βρεις κάπου μτχ.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ilos είπε

Τα μεταξωτά βρακιά συγνώμη θέλουν και επιδέξιους κWλους. 100ρι UW 1440p θέλει τουλάχιστον radeon7/2080/2080ti. Η 1080ti μπορεί να παίξει και αυτή μπαλίτσα βέβαια αν τη βρεις κάπου μτχ.

Κακα τα ψεματα...

• Like 2
Δημοσ.

Το θεωρω παραλογο μια καρτα γραφικων σε μια περιοδο οικονομικης κρισης να κοστιζει διπλασια χρηματα απο μια πολυ καλη οθονη ή ακομα χειροτερα απο ενα πολυ καλο build.

Καλες οι RTX 2080 αλλα βρε παιδια ελεος με τις τιμες πωλησης ετσι οπως εχουν διαμορφωθει !!!

Το σκεφτομουν να αγορασω μεταχειρισμενη καρτα γραφικων αλλα τελικα αποφασισα πως δεν αξιζει να ρισκαρω οποτε σκεφτομαι για αυτη --->

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, δημητρης40 είπε

Το θεωρω παραλογο μια καρτα γραφικων σε μια περιοδο οικονομικης κρισης να κοστιζει διπλασια χρηματα απο μια πολυ καλη οθονη ή ακομα χειροτερα απο ενα πολυ καλο build.

Καλες οι RTX 2080 αλλα βρε παιδια ελεος με τις τιμες πωλησης ετσι οπως εχουν διαμορφωθει !!!

Το σκεφτομουν να αγορασω μεταχειρισμενη καρτα γραφικων αλλα τελικα αποφασισα πως δεν αξιζει να ρισκαρω οποτε σκεφτομαι για αυτη --->

Νοπ με τίποτα 1080.Το μίνιμουμ σε αυτες τις αναλύσεις ειναι μια καλη υλοποίηση 2070 oc και φυσικα με καποιες παραχωρήσεις στα settings ειδικα σε νεους τίτλους. 

Αλλιως μια μεταχ.1080ti μεχρι 600€ η μεταχ.2080, παίζουν στις αγγελιες ανα διαστήματα μερικές καλες ευκαιρίες 2080 σε νορμαλ τιμες.650€+ βεβαια πιο φθηνές υλοποιήσεις αλλα μια χαρα.

Δημοσ.

Συμφωνώ για τις τιμές αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εν μέρη οφείλεται στο οτι η amd δεν είναι ανταγωνιστική.

Η 1080 που πρόσταρες κοστίζει 700€. Σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις και 2080

Δημοσ.
2 ώρες πριν, δημητρης40 είπε

Τρολάρεις τώρα έτσι, η 1080 είναι κάπου ανάμεσα από 2060 και 2070 σε τιμή αρπακόλα κιόλας και εσύ χρειάζεσαι κάρτα επιπέδου 2080 και άνω.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, δημητρης40 είπε

Μας δουλεύεις νομίζω φίλε, σου φαίνονται πολλά τα 750 ευρώ για μια rtx 2080  και δεν σου φαίνονται παράλογα τα 700 της gtx 1080;

Πάρε μια ρτχ 2070 ,έτσι και αλλιώς η συγκεκριμένη οθόνη είναι κάτι μεταξύ 4κ και 1440p

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Μας δουλεύεις νομίζω φίλε, σου φαίνονται πολλά τα 750 ευρώ για μια rtx 2080  και δεν σου φαίνονται παράλογα τα 700 της gtx 1080;

Πάρε μια ρτχ 2070 ,έτσι και αλλιώς η συγκεκριμένη οθόνη είναι κάτι μεταξύ 4κ και 1440p

Η 2080 της pallit έχει 636 (χωρίς μεταφορικά), στα 690+ είναι η msi aero, gigabyte windforce και Inno 3d. Άρα δεν χρειάζεται καν να πάει στα 750 αν δεν έχει την δυνατότητα.

10 ώρες πριν, δημητρης40 είπε

Δεν νομίζω ότι έψαξες αρκετά καλά.

Δημοσ.

παιδια καλημερα και σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και τα σχολια

Η αληθεια ειναι οτι την 1080 την βρηκα στα 620 ευρω στο bestprice και γιαυτο εγραψα οτι σκεφτομαι την αγορα της 1080 σε αντιθεση με τις RTX 2080 που οικονομικα δυσκολευομαι να ανταπεξελθω

https://www.bestprice.gr/item/2154892299/gigabyte-geforce-gtx-1080-8gb-wf3-oc.html?qid=3iZqZSRHi4d_7a1c6&seq=3

Οσον αφορα τις RTX 2080 πριν λιγες εβδομαδες που εκανα ερευνα τις ειχα πετυχει σε πολυ ακριβοτερες τιμες και απογοητευτηκα τοσο που δεν ξαναεκανα ερευνα. Τωρα βλεπω εχουν πεσει οι τιμες τους και καποιες ειναι και σε τιμες ευκαιριας οπως η https://www.bestprice.gr/item/2155443988/palit-geforce-rtx-2080-8gb-gamingpro-oc.html?qid=3iZr4o5QTJC_cc2cf&seq=3  (Palit GeForce RTX 2080 GamingPro OC).

Εαν εχετε να μου προτεινετε την καλυτερη κατα την γνωμη σας λυση για μια καρτα μεχρι και 700 ευρω και με την οθονη που εγραψα ... ευσπροδεκτη !!!

Φιλε αρμαγεδων τις ειδα και εγω αυτες τις καρτες που μου εγραψες και πραγματικα το σκεφτομαι να αγορασω μια απο αυτες.

Σε σχεση με την 1080 αξιζει να δωσω 100 ευρω παραπανω και να αγορασω μια απο αυτες και εαν ναι..ποια απο τις 4 ?

Δημοσ.

Δεν εχω καμια σχεση με τον πωλητή. 

Βρίσκω καλη την τιμη της και σαν υλοποίηση ειναι πολυ τιμια.

Το πιο εύκολο εαν ειναι απο κοντινή σου περιοχή και η καρτα εχει εγγύηση κάνεις και το τσεκ σου και αν ολα καλα καλοριζικη. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, δημητρης40 είπε

παιδια καλημερα και σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και τα σχολια

Η αληθεια ειναι οτι την 1080 την βρηκα στα 620 ευρω στο bestprice και γιαυτο εγραψα οτι σκεφτομαι την αγορα της 1080 σε αντιθεση με τις RTX 2080 που οικονομικα δυσκολευομαι να ανταπεξελθω

https://www.bestprice.gr/item/2154892299/gigabyte-geforce-gtx-1080-8gb-wf3-oc.html?qid=3iZqZSRHi4d_7a1c6&seq=3

Οσον αφορα τις RTX 2080 πριν λιγες εβδομαδες που εκανα ερευνα τις ειχα πετυχει σε πολυ ακριβοτερες τιμες και απογοητευτηκα τοσο που δεν ξαναεκανα ερευνα. Τωρα βλεπω εχουν πεσει οι τιμες τους και καποιες ειναι και σε τιμες ευκαιριας οπως η https://www.bestprice.gr/item/2155443988/palit-geforce-rtx-2080-8gb-gamingpro-oc.html?qid=3iZr4o5QTJC_cc2cf&seq=3  (Palit GeForce RTX 2080 GamingPro OC).

Εαν εχετε να μου προτεινετε την καλυτερη κατα την γνωμη σας λυση για μια καρτα μεχρι και 700 ευρω και με την οθονη που εγραψα ... ευσπροδεκτη !!!

Φιλε αρμαγεδων τις ειδα και εγω αυτες τις καρτες που μου εγραψες και πραγματικα το σκεφτομαι να αγορασω μια απο αυτες.

Σε σχεση με την 1080 αξιζει να δωσω 100 ευρω παραπανω και να αγορασω μια απο αυτες και εαν ναι..ποια απο τις 4 ?

Δεν είμαι ο ειδικός για να μιλήσω για υλοποιήσεις. Αλλά δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα ακόμη και με την pallit (635euro).

Σίγουρα κάποιοι από εδώ ίσως γνωρίζουν περισσότερα. Πάντως μέχρι τα 710 ευρώ έχεις 10 επιλογές.

Εγώ προσωπικά θα πήγαινα εδώ με αυτά που έχω διαβάσει. https://www.skroutz.gr/s/16313291/MSI-GeForce-RTX-2080-8GB-Ventus.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...