coffeex Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 NETFLIX'S LIVE-ACTION COWBOY BEBOP SERIES CASTS ITS SPIKE, JET, MORE 1
jerry banana Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Στις 4/4/2019 στις 8:47 ΜΜ, coffeex είπε NETFLIX'S LIVE-ACTION COWBOY BEBOP SERIES CASTS ITS SPIKE, JET, MORE μονο ο μελαμψος ταιριαζει θα καταστρεψουν το anime. 1
KilliK Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) οπως ειπα και στο αλλο τοπικ, ο νεαρος εβραιος εγινε μεσηλικας ασιατης, η γιαπωνεζα εγινε μεξικανα, ενω ο Ed που ειναι μελαμψο-ασιατικο κοριτσι που μοιαζει με αγορι ειναι αφαντος. μαλλον δεν θα μπορουν να βρω ηθοποιο που να ικανοποιει ολα τα κριτηρια. οχι μονο αυτο, αλλα ενω ειναι το 4ο βασικο στελεχος τηςομαδας , ανακοινωσανε σαν 4ο κεντρικο χαρακτηρα τον κακο της σειρας. ο οποιος αν θυμαμαι, στα τελευταια επεισοδια εμφανιζεται στο ανιμε. τελειως πολιτικοποιημενο το καστ, για να αποφυγουν οι παραγωγοι το κραξιμο για "whitewashing". η απολυτη ειρωνια. το μονο καλο casting ηταν για τον Jet Black. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από KilliK
jerry banana Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, KilliK είπε οπως ειπα και στο αλλο τοπικ, ο νεαρος εβραιος εγινε μεσηλικας ασιατης, η γιαπωνεζα εγινε μεξικανα, ενω ο Ed που ειναι μελαμψο-ασιατικο κοριτσι που μοιαζει με αγορι ειναι αφαντος. μαλλον δεν θα μπορουν να βρω ηθοποιο που να ικανοποιει ολα τα κριτηρια. οχι μονο αυτο, αλλα ενω ειναι το 4ο βασικο στελεχος τηςομαδας , ανακοινωσανε σαν 4ο κεντρικο χαρακτηρα τον κακο της σειρας. ο οποιος αν θυμαμαι, στα τελευταια επεισοδια εμφανιζεται στο ανιμε. τελειως πολιτικοποιημενο το καστ, για να αποφυγουν οι παραγωγοι το κραξιμο για "whitewashing". η απολυτη ειρωνια. το μονο καλο casting ηταν για τον Jet Black. χαχαχαχαχαχα οποτε συμφωνουμε.Εσκασα στα γελια
xavier Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) παντως εισαι λιγο αδικος, η μεξικανα εχει περιεργα χαρακτηριστικα, δλδ ανετα περνιεται και για ασιατισα που ακομα και στι ανιμε τη φει βαλενταιν, γιαπωνεζα δεν τη λες...Και ο μαυρος ψιλοταιριαστος σαν χαρακτηρας με τον black, για το πρωταγωνιστη εχω και εγω τις αντιρρησεις μου...ο συγκεκριμενος περα απο την εμφανιση, δεν μου βγαζει το νευροτικο χαρακτηρα του σπαικ... Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από xavier
KilliK Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) το προβλημα της μεξικανας ειναι οτι δεν εχει τα μεγαλα assets της Faye. 😕 Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από KilliK 1
john_dr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μια χαρά πέρασε η ώρα με την σειρά. Η αλήθεια είναι ότι το anime δεν το θυμάμαι - πρέπει να το είχα δει περίπου την εποχή που παιζόταν, οπότε.... - αλλά σαν σειρούλα, ξεχνώντας την όποια σύγκριση με το anime, είναι μια χαρά για να περάσει κάποιος την ώρα. 1
Rumpelstiltskin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 κρίμα που το κόψανε, εχω φτασει στη μεση στη σειρα και φαινεται καλη 2
Nomedor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Άλλη μια χαμένη ευκαιρία, ότι καλή σειρά έχει βγάλει το netflix είναι κατα λαθος ή γιατί δεν είχαν μπορέσει να βαλουν χέρι στο αποτέλεσμα. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από Nomedor 1
omghi2u Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχουν βγει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ (σχεδον ολα) χειροτερα adaptations απο το cowboy bebop. πρεπει και οι anime talibans να καταλαβουν οτι καποια πραγματα δεν γινεται να μεταφερθουν αυτουσια απο animation σε actual movie/series. Εμενα μου αρεσε ως επι το πλειστον. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από omghi2u 1
KilliK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 τους μαγεψε 10 ώρες πριν, omghi2u είπε Εχουν βγει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ (σχεδον ολα) χειροτερα adaptations απο το cowboy bebop. πρεπει και οι anime talibans να καταλαβουν οτι καποια πραγματα δεν γινεται να μεταφερθουν αυτουσια απο animation σε actual movie/series. Εμενα μου αρεσε ως επι το πλειστον. ε ναι, το να διατηρησεις τους χαρακτηρες και τον τονο ενος cartoon, ειναι απλα αδυνατον σε μια τηλεοπτικη μεταφορα. 🙄
omghi2u Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 περαν του βισιους και λιγο τις φει... ο τζετ ηταν perfect το ιδιο και ο σπαικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα