Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πήρα μεταχειρισμένο ένα κινητό Huawei p10 lite  και μόλις βάζω στην αρχή (έχει γίνει προηγουμενως επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων)  το λογαριασμό μου του google,μου βγάζει το μήνυμα <<συνδεθειτε χρησιμοποιωντας εναν απο τους λογαριασμους του κατοχου αυτης της συσκευης>> και με πετάει στα αρχικά βήματα .Αυτό επαναλαμβάνεται συνεχώς χωρίς να μπορώ να μπώ στο κινητό.Τι μπορώ να κάνω?Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πρέπει να σου δώσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τους κωδικούς αλλιώς δεν θα ξεκλειδώσει.

Αυτό είναι προστασία τις Google από την έκδοση 5-6 και μετά(δεν θυμάμαι ακριβώς).

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Πρέπει να σου δώσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τους κωδικούς αλλιώς δεν θα ξεκλειδώσει.

Αυτό είναι προστασία τις Google από την έκδοση 5-6 και μετά(δεν θυμάμαι ακριβώς).

Σοβαρά?Να ανοιξεί χωρίς αυτό το τρόπο δεν γίνεται?Πώρε φίλε και το έδωσα λεφτά και τώρα εξαφανίστηκε και δεν απαντά.

Δημοσ.

Το κινητο το πηρες μονο την συσκευη η και τα παρελκομενα? 

Αν πηρες και παρελκομενα μαλλον ειναι οκ , απλα πρεπει να τον ψαξεις λιγο.

Αν πηρες μονο συσκευη ισως να μην ειναι τοσο νομιμα τα θεματα.

Ειδα στις αγγελιες κινητη τηλεφωνια - διαφορα καποια που ξεκλειδωνει ενας φιλος τηλεφωνα αλλα ειναι μονο Αθηνα.

Δεν ξερω αν περασεις εκ του μηδενος νεα ρομ αν μπορει να επανελθει!!

Καλη τυχη

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tz_aristotelis είπε

Το κινητο το πηρες μονο την συσκευη η και τα παρελκομενα? 

Αν πηρες και παρελκομενα μαλλον ειναι οκ , απλα πρεπει να τον ψαξεις λιγο.

Αν πηρες μονο συσκευη ισως να μην ειναι τοσο νομιμα τα θεματα.

Ειδα στις αγγελιες κινητη τηλεφωνια - διαφορα καποια που ξεκλειδωνει ενας φιλος τηλεφωνα αλλα ειναι μονο Αθηνα.

Δεν ξερω αν περασεις εκ του μηδενος νεα ρομ αν μπορει να επανελθει!!

Καλη τυχη

Kατάλαβα θα προσπαθήσω να τον ξανακαλέσω μπας και το σηκώσει.Γιατί ευτυχώς έχω κινητά φίλων του και μπορώ να έρθω σε επαφή .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Kατάλαβα θα προσπαθήσω να τον ξανακαλέσω μπας και το σηκώσει.Γιατί ευτυχώς έχω κινητά φίλων του και μπορώ να έρθω σε επαφή .

Πρίν στο δώσει,έπρεπε να αφαιρέσει το δικό του Google account.Ισως να μην το γνώριζε.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tz_aristotelis είπε

Το θέμα είναι γιατί ο ts να μπει σε περιπέτειες και να δώσει έξτρα λεφτά.

Αυτό έπρεπε να το είχε πει ο αγοραστής από την αρχή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Πρίν στο δώσει έπρεπε να αφαιρέσει το δικό του Google account.Ισως να μην το γνώριζε.

Τρελάθηκα γιατί δεν το έχω ξανααντιμετωπίσει αυτό.Να πώ για παράνομους ωραίο μέτρο προστασίας,αλλά εαν το αγοράσεις απο αγγελία να κάνει τόσα νούμερα αμαρτία η ταλαιπωρια.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε

Πρίν στο δώσει,έπρεπε να αφαιρέσει το δικό του Google account.Ισως να μην το γνώριζε.

Έλα τώρα είμαστε σοβαροί που δεν το ήξερε!!

Γιατί τότε δεν τον βρήκε ή δεν απαντάει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jerry banana είπε

Τρελάθηκα γιατί δεν το έχω ξανααντιμετωπίσει αυτό.Να πώ για παράνομους ωραίο μέτρο προστασίας,αλλά εαν το αγοράσεις απο αγγελία να κάνει τόσα νούμερα αμαρτία.

Αν το γνώριζες θα το τσέκαρες απο κοντά.Τουλάχιστον η συναλλαγή έγινε απο κοντά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Το θέμα είναι γιατί ο ts να μπει σε περιπέτειες και να δώσει έξτρα λεφτά.

Αυτό έπρεπε να το είχε πει ο αγοραστής από την αρχή.

Σωστοτατος,απλώς ειναι απο τους αγοραστες που πρεπει απ'οτι φαινεται να τον κυνηγησω.Και καλά εγώ που είναι άτομο της γειτονιάς και μπορώ να βάλω φίλο να έρθουμε σε επαφή,ένας άλλος που μένει μακρια θα είχε θεμα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, saruman123 είπε

Έλα τώρα είμαστε σοβαροί που δεν το ήξερε!!

Γιατί τότε δεν τον βρήκε ή δεν απαντάει.

Ισως το κινητό να έχει πρόβλημα και με αυτόν τον τρόπο να καθυστερήσει τον αγοραστή να το καταλάβει.Εφόσον δεν σηκώνει το τηλέφωνο βρωμάει η υπόθεση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε

Αν το γνώριζες θα το τσέκαρες απο κοντά.Τουλάχιστον η συναλλαγή έγινε απο κοντά;

Απο κοντά απλώς άνοιξε είδα οτι δουλεύει δεν έβαλα όλα τα στοιχεία μου και δεν δημιούργησα λογαριασμό huawei μπροστά του.Γιατί και χρόνο παίρνει (τουλάχιστον για εμένα που δεν το κατ'εχω το άθλημα) και θέλει να έχω πρόσβαση σε pc για τα email μου.

Μόλις τώρα, AntiCambeR είπε

Ισως το κινητό να έχει πρόβλημα και με αυτόν τον τρόπο να καθυστερήσει τον αγοραστή να το καταλάβει.Εφόσον δεν σηκώνει το τηλέφωνο βρωμάει η υπόθεση.

Εχω φίλους που τον ξέρουν οπότε εαν τον πιέσω θα βγάλω άκρη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jerry banana είπε

Απο κοντά απλώς άνοιξε είδα οτι δουλεύει δεν έβαλα όλα τα στοιχεία μου και δεν δημιούργησα λογαριασμό huawei μπροστά του.Γιατί και χρόνο παίρνει (τουλάχιστον για εμένα που δεν το κατ'εχω το άθλημα) και θέλει να έχω πρόσβαση σε pc για τα email μου.

Έπρεπε να τον ρωτήσεις αν είχε λογαριασμό και να τον καταργούσε.

Τώρα άντε τρέξε σαν τον μ@λ@κ@ για μ@λ@κ1ες αλλου.

3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Αν βρωμάει ή όχι θα φανεί....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...