Προς το περιεχόμενο

Συμπιέστηκαν τα αρχεία μου

rafinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά!

Σήμερα εντελώς τυχαία τα windows μου συμπίεσαν κάποιους φακέλους με το γνωστό σούπερ συμπιεστή NTFS αν μπορώ να μαντέψω σωστά.

Μπορεί να μου πεις κάποιος πως μπορώ να απενεργοποιήσω την συγκεκριμένη διαδικασία σε μόνιμη βάση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 ώρες πριν, rafinos είπε

με το γνωστό σούπερ συμπιεστή NTFS

Εγώ δεν ξέρω κανέναν σούπερ συμπιεστή. Το μόνο που ξέρω είναι η συμπίεση αρχείων των windows που ενεργοποιείται με δεξί κλικ σε έναν φάκελο->Ιδιότητες και μετά στην καρτέλα Γενικά πατάς Για προχωρημένους και ξετσεκάρισε την επιλογή για συμπίεση αρχείων.

spacer.png

Εκτός αν τσίμπισες κανένα ransomware και σου κλείδωσε τις εικόνες, τα βίντεο, τα έγγραφα και την μουσική σου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, micos000 είπε

Εγώ δεν ξέρω κανέναν σούπερ συμπιεστή. Το μόνο που ξέρω είναι η συμπίεση αρχείων των windows που ενεργοποιείται με δεξί κλικ σε έναν φάκελο->Ιδιότητες και μετά στην καρτέλα Γενικά πατάς Για προχωρημένους και ξετσεκάρισε την επιλογή για συμπίεση αρχείων.

spacer.png

Εκτός αν τσίμπισες κανένα ransomware και σου κλείδωσε τις εικόνες, τα βίντεο, τα έγγραφα και την μουσική σου.

Αυτό που λες είναι. Είχαν εμφανιστεί τα δύο γνωστά μπλε βελάκια. Πάντως αυτό θεωρείται ως "σούπερ συμπίεση NTFS"... ή έτσι θέλουν να πιστεύουν τουλάχιστον. Πως γίνεται να ξετσέκαρα αυτό που είπες και να μεγάλωσε ο χώρος στο δίσκο. Άρα δε μου φαίνεται ότι δουλεύει τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Επίσης, παρά την αλλαγή, συνεχίζει να μου εμφανίζει ένα συμπιεσμένο κομμάτι στην εκκαθάριση δίσκου. 

Ορίστε πως αναφέρουν την συγκεκριμένη συμπίεση κάποια δημοφιλή sites:

https://www.secnews.gr/159199/windows-10-ntfs-compression/
https://www.pcsteps.gr/1418-συμπίεση-ntfs-εξοικονόμηση-χώρου/

Επεξ/σία από rafinos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...