rafinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα εντελώς τυχαία τα windows μου συμπίεσαν κάποιους φακέλους με το γνωστό σούπερ συμπιεστή NTFS αν μπορώ να μαντέψω σωστά. Μπορεί να μου πεις κάποιος πως μπορώ να απενεργοποιήσω την συγκεκριμένη διαδικασία σε μόνιμη βάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δεξι κλικ στο δισκο που θελεις>ιδιότητες και δες κατω-κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Το ntfs δεν εχει καμια σχεση με συμπιεσεις κλπ. Βγαλε καλυτερα ενα screenshot αυτου που βλεπεις να το δουμε και εμεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 19 ώρες πριν, rafinos είπε με το γνωστό σούπερ συμπιεστή NTFS Εγώ δεν ξέρω κανέναν σούπερ συμπιεστή. Το μόνο που ξέρω είναι η συμπίεση αρχείων των windows που ενεργοποιείται με δεξί κλικ σε έναν φάκελο->Ιδιότητες και μετά στην καρτέλα Γενικά πατάς Για προχωρημένους και ξετσεκάρισε την επιλογή για συμπίεση αρχείων. Εκτός αν τσίμπισες κανένα ransomware και σου κλείδωσε τις εικόνες, τα βίντεο, τα έγγραφα και την μουσική σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, micos000 είπε Εγώ δεν ξέρω κανέναν σούπερ συμπιεστή. Το μόνο που ξέρω είναι η συμπίεση αρχείων των windows που ενεργοποιείται με δεξί κλικ σε έναν φάκελο->Ιδιότητες και μετά στην καρτέλα Γενικά πατάς Για προχωρημένους και ξετσεκάρισε την επιλογή για συμπίεση αρχείων. Εκτός αν τσίμπισες κανένα ransomware και σου κλείδωσε τις εικόνες, τα βίντεο, τα έγγραφα και την μουσική σου. Αυτό που λες είναι. Είχαν εμφανιστεί τα δύο γνωστά μπλε βελάκια. Πάντως αυτό θεωρείται ως "σούπερ συμπίεση NTFS"... ή έτσι θέλουν να πιστεύουν τουλάχιστον. Πως γίνεται να ξετσέκαρα αυτό που είπες και να μεγάλωσε ο χώρος στο δίσκο. Άρα δε μου φαίνεται ότι δουλεύει τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Επίσης, παρά την αλλαγή, συνεχίζει να μου εμφανίζει ένα συμπιεσμένο κομμάτι στην εκκαθάριση δίσκου. Ορίστε πως αναφέρουν την συγκεκριμένη συμπίεση κάποια δημοφιλή sites: https://www.secnews.gr/159199/windows-10-ntfs-compression/ https://www.pcsteps.gr/1418-συμπίεση-ntfs-εξοικονόμηση-χώρου/ Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από rafinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Στο "σούπερ" αναφερόμουν. Την συμπίεση ntfs την ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Καλά ναι... φυσικά και κοροϊδεύω για το "σούπερ". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα