markbass Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Λυθυκε και το πρόβλημα των δύο τροφοδοτικών οπότε προχωράω σε παραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemek Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Στις 5/4/2019 στις 2:31 ΜΜ, Alexandros_D είπε Εντάξει όλοι έχουμε ελαττώματα, αλλά να προτιμάς MSΙ, αυτό με ξεπερνάει... Θα μάθεις...εισαι μικρός ακόμα... 😉 PS. Προφανώς είσαι από αυτούς που δεν έχουν δοκιμάσει κανένα από τα 2... 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, ntemek είπε Θα μάθεις...εισαι μικρός ακόμα... 😉 PS. Προφανώς είσαι από αυτούς που δεν έχουν δοκιμάσει κανένα από τα 2... 😎 Προφανώς δεν σου έμειναν πολλά προϊόντα της MSI στο χέρι! Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μόνο clevo ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemek Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Στις 7/4/2019 στις 4:54 ΜΜ, Alexandros_D είπε Προφανώς δεν σου έμειναν πολλά προϊόντα της MSI στο χέρι! Απόκρυψη περιεχομένων ολα ακομα τα εχω, + τα νεα... τα alienware δοθηκαν... 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Ειναι το 2ο msi laptop που εχω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.με full rtx 2080 το τελευταιο.καλα τα alienware αλλα μονο τα πανακριβα μοντελα του 4χιλιαρου 5χιλιαρου.παιρνεις μηχανημα απο 2,5 χιλιαρικα το 2019 και εχει 60hz πανελ. Για να μην πω για σκληρους διακους οθονες κτλπ..πραγματικα κακη επιλογη μεχρι τα 3 χιλιαρικα να παρει κανεις alienware.στο 5χιλιαρο δεν ξερω ισως ειναι κορυφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα