Dragora24 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μαγκες εχασα μαλλον την αποδοση αφμ μου (πρωτη χρονια που ειμαι με αφμ) και εχω ακουσει πως δεν στο ξαναδινουν απο την εφορια ισχυει και αν ναι τι μπορω να κανω και αν οχι πως μπορω να παω να το ξαναβγαλω; Οι περρισοτεροι μου λενε οτι δεν σου δινουν καινουργια βεβαιωση
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, Dragora24 είπε Μαγκες εχασα μαλλον την αποδοση αφμ μου (πρωτη χρονια που ειμαι με αφμ) και εχω ακουσει πως δεν στο ξαναδινουν απο την εφορια ισχυει και αν ναι τι μπορω να κανω και αν οχι πως μπορω να παω να το ξαναβγαλω; Οι περρισοτεροι μου λενε οτι δεν σου δινουν καινουργια βεβαιωση http://www.e-forosimv.gr/details.asp?ID=2068&cat=3 με μια απλή αναζήτηση...
Dragora24 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Οποτε με λιγα λογια αμα εχασα την βεβαιωση δεν μπορουν να μου βγαλουν καινουργια βεβαιωση αποδοσης αφμ;
zx1234r Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, Dragora24 είπε Οποτε με λιγα λογια αμα εχασα την βεβαιωση δεν μπορουν να μου βγαλουν καινουργια βεβαιωση αποδοσης αφμ; Το διάβασες το κείμενο?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, Dragora24 είπε Οποτε με λιγα λογια αμα εχασα την βεβαιωση δεν μπορουν να μου βγαλουν καινουργια βεβαιωση αποδοσης αφμ; αφου σου λεει οτι μπορεις...
Dragora24 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Επειδη εχω στρεασταριστει πολυ με αυτο και δεν πολυδιαβαζω με κααθρο μυαλο μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει πανω κατω τι λεει;
g_alkis Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Ε τι να σου γράψουμε, αφού δεν θα το πολυδιαβάσεις με καθαρό μυαλό 😋
malmsteen1984 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Σοβαρα τωρα; στις πρωτες σειρες με bold γραμματα το γραφει. ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙΣ
Dragora24 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Χαχαχα ενταξει μαγκες σορρυ αλλα εχω ανχωθει την ζωη μ,βρηκα και μια φωτοτυπια του γνησιου τλκ Thanks for the help guys!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα