teo_3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 9 hours ago, The_Judas said: Αυτό ακριβώς εννοώ... Τέσπα τώρα εκτός εγγύησης δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω χρήματα για ένα τέτοιο ασήμαντο σχετικά πρόβλημα. Θα το έχω στα υπ' όψιν ... Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει μεγάλος κόστος, νομίζω αξίζει να ρωτήσεις σε σχέση με το θόρυβο που κάνει.
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, The_Judas είπε Αυτό ακριβώς εννοώ... Τέσπα τώρα εκτός εγγύησης δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω χρήματα για ένα τέτοιο ασήμαντο σχετικά πρόβλημα. Θα το έχω στα υπ' όψιν ... Πιστεύω πως αν ήταν τόσο ασήμαντο, δεν θα έμπαινες καν στον κόπο να ανοίξεις θέμα. Εγώ στη θέση σου πάντως θα ρωτούσα πόσο κοστίζει, ίσως απλά να χρειάζεται λίγο λαδάκι στα σινεμπλοκ.
The_Judas Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά δεν διαβάζει κανείς το θέμα; το έχω πει ότι το "πρόβλημα" από την αρχή της αγοράς του αυτοκινήτου... δηλαδή από το 2008. Προφανώς δεν είναι σοβαρό. απλά είναι σπαστικό να ακούς το τρίξιμο. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από The_Judas
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Θέλεις με το ζόρι να σου πούμε οτι υπαρχει προβλημα.Όπως ειπώθηκε αυτό αυτό που ακούς όταν παρκάρεις σε ανηφόρα,είναι το φυσιολογικό.Στο αναλυσανε.Στο κάθε αμάξι ακούγεται αυτο.Σαν να παιρνει τα μποσκα Αν τώρα θέλεις να ψαχνεις φαντάσματα και να πληρωνεις για ανύπαρκτα πρόβληματα,δικαίωμα σου.
teo_3 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Στο Astra H είναι πρόβλημα απο μάνας του, το ανέλυσα παραπάνω. Το παραδέχθηκε η Opel και άλλαξε τα συνεμπλόκ εντός εγγύησης. Και όχι, δεν είναι φυσιολογικός θόρυβος χρήσης που έχουν όλα τα αυτοκίνητα κλπ. Επί ένα χρόνο τον είχα με καινούργιο αμάξι και όχι δεν την πάλευα μέχρι που τα αλλάξανε. Μην κάνετε τους φωτεινούς παντογνώστες εάν δε γνωρίζετε..
christopher0016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, teo_3 είπε Στο Astra H είναι πρόβλημα απο μάνας του, το ανέλυσα παραπάνω. Το παραδέχθηκε η Opel και άλλαξε τα συνεμπλόκ εντός εγγύησης. Και όχι, δεν είναι φυσιολογικός θόρυβος χρήσης που έχουν όλα τα αυτοκίνητα κλπ. Επί ένα χρόνο τον είχα με καινούργιο αμάξι και όχι δεν την πάλευα μέχρι που τα αλλάξανε. Μην κάνετε τους φωτεινούς παντογνώστες εάν δε γνωρίζετε.. Που να ξέρουμε τι ακούγεται έτσι πως το περιγράφει σε όλους πάει το μυαλό στον φυσιολογικο ήχο που κάνουν τα φρένα. Εάς πάει σε μάστορα να το δεί.μηχανολογικη Διάγνωση με ένα γραπτό κείμενο που θέλουν όλοι εδώ μέσα ούτε ο Τζακ Νόρις δεν το καταφέρνει...😎 Ts Καλά μετά από 11 χρόνια σε απασχολεί το "πρόβλημα" ;; Τόσα χρόνια γιατί δεν το έλυσες; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από christopher0016
The_Judas Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Για άλλη μια φορά δεν διαβάζετε τι γράφω και απαντάτε αυθαίρετα. Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό μου. Τέσπα, απαντήθηκε από τον teo το ζήτημα. Δύσκολο το βλέπω να τρίζουν έτσι τα φρένα, σε αυτοκίνητο με αυθεντικά ανταλλακτικά. Αν είχε τίποτα τακάκια φθαρμένα ή των 10 ευρώ ίσως να υπήρχε και αυτό το θέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Τοσα χρόνια που το πήγαινε ο πατέρας σου σε συνεργειο,φαντάζομαι θα το πήγαινε και στην Opel,δεν το ανέφερε ποτέ αυτό το πρόβλημα;;;; Και αν είναι έτσι όπως λέει ο teo,δεν θα είχαν πει τίποτα στην αντιπροσωπεία ή έστω σε ενα άλλο συνεργειο τοσα χρόνια αφού λέει ότι και η ίδια η Opel το παραδέχεται;;; Εσύ από πότε το έχεις το αμάξι;Το πηγες ποτε συνεργειο και να αναφέρεις το "πρόβλημα" που περιγραφεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα