elpaso1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μου ηρθε μηνυμα οτι θα ανανεωθει αυτοματα το ετησιο συμβολαιο με την anytime με παγια εξοφληση της ταδε καρτας με ληξη 03/19. Για αλλαγη της καρτας πηγαινετε εδω. Το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι να αλλαξω ασφαλιστικη. Μπορω τωρα ή ειναι αργα; Ειχα παρει την anytime για να αλλαξω την διευθυνση απο Αθηνα σε Θεσσαλονικη, καθως σε 1 μηνα μετακομιζω, ωστε να πληρωνω και λιγοτερα, αφου παντα επαρχια το ετησιο βγαινει 20,30 ευρω λιγοτερα και κατι τα μασαγανε, μου ειχαν πει να παρω αρχες του μηνα, κατι με τα λογιστικα, δεν καταλαβα..
tsofras Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Μια χαρά μπορείς , και να σου έχει τραβήξει τα λεφτά σου κάνουν επιστροφή όλο το ποσό.
elpaso1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Πηρα τηλεφωνο και εκανα καινουρια ετησια τελικα με την καινουρια διευθυνση. Απλα μου εκανε εντυπωση που ζητησε το 3ψηφιο κωδικο της καρτας, δεν μου το εχουν ξαναζητησει. Εννοειται δεν το εδωσα και μου προτειναν τοτε την πληρωμη μεσω e-banking.
tsofras Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Πηρα τηλεφωνο και εκανα καινουρια ετησια τελικα με την καινουρια διευθυνση. Απλα μου εκανε εντυπωση που ζητησε το 3ψηφιο κωδικο της καρτας, δεν μου το εχουν ξαναζητησει. Εννοειται δεν το εδωσα και μου προτειναν τοτε την πληρωμη μεσω e-banking. Στον ζήτησαν για να γίνει η χρέωση , δεν κρατάει κάπου την πληροφορία της κάρτας είναι κρυπτογραφημένα. Αλλά οκ αφού βολεύτηκες μία χαρά
elpaso1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Ναι δυσκολο να τον γραψει σε ενα χαρτι και να τον δωσει στον 3ο ξαδερφο της για να την αδειασει την καρτα;
nikos_8_5 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 @elpaso1 δε παίζει, αφού καταγράφουν τις κλήσεις τους! Την έχω δώσει κι εγώ και όλα κομπλε
elpaso1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Και τι εγινε που τις καταγραφουν; Θα αδειασει την καρτα μετα απο 6 μηνες, για να μην υπαρχουν υποψιες. Βεβαια, το ιδιο θα μπορουσε να γινει και με τα sites που δινουμε τα στοιχεια απο τις καρτες μας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα