Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/4/2019 στις 2:47 ΜΜ, Fulgore είπε

Το γεγονος να ειχε θεμα η συσκευη σου το σκεφτηκες?

Το να βγαινεις και να λες οτι ενα κινητο με μπαταρια 4100mah δεν βγαζει ουτε μιση μερα,μονο για τρολλ το καταλαβαινει καποιος...

Συγνωμη αλλα ετσι ειναι.

Οσο πατωσε το Note9 που εχει χειροτερη καμερα απο το mate20pro ε?

Δεν έχει μία συσκευή θέμα, πάρα πολλές έχουν με τον Exynos. Και S9+ και Note 9 που είχα έπεφτε η μπαταρία 50% + σε idle με τα πάντα όλα απενεργοποιημένα και όχι δεν ήταν θέμα σήματος ούτε εφαρμογών που είχα ούτε ούτε ούτε, πριν πεταχτεί κάποιος έξυπνος είμαι developer τα είχα δοκιμάσει σχεδόν όλα εκτός από rooted μεθόδους γιατί δεν ήθελα να χάσω την εγγύηση, απευθύνθηκα στην Samsung Και στις 2 περιπτώσεις αλλά δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα στις συσκευές έκανα factory reset δοκίμασα διαφορετικές rootless μεθόδους και δεν δούλεψε τίποτα, προφανώς μπορεί απλά να ήμουν άτυχος αλλά προσωπικά Samsung με exynos δεν πρόκειται να αγοράσω ούτε έχω διάθεση για να δουλέψει το κινητό που το έχω ανάγκη να κάθομαι να βρίσκω τρόπους να το κάνω να δουλέψει όπως έπρεπε να δουλεύει εργοστασιακά. Δυστυχώς ενώ τα Samsung κινητά έχουν ποιοτικό hardware και καλές τιμές μετά από κάποιους μήνες στην αγορά προφανώς έχουν τεράστια προβλήματα σε software και ο μόνος τρόπος να τα δουλέψεις σωστά είναι rooted. Μακάρι να βγάλει η Google official store στην ελλάδα ή τουλάχιστον κάποια 3rd party αντιπροσωπία να έχουμε τα pixel σε normal τιμές μέχρι τότε καλυνήχτα και η Apple χαιρετάει σαν μονόδρομος όσον αφορά τα flagships.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, silotx είπε

Δεν έχει μία συσκευή θέμα, πάρα πολλές έχουν με τον Exynos.

Δεν ξερω,εγω παντως και απο την δικη μου συσκευη και απο ποσες αλλες απο γειτονικα forum αυτα τα πραγματα δεν τα εχω δει να τα αναφερει κανεις.

Επισης ναι με συγχωρεις αλλα αυτα τα δεν βγαζει ουτε μεχρι το μεσημερι,τα θεωρω τερμα υπερβολικα και δεν τα πιστευω που ανεφερε εξ αρχης ο συμφορουμιτης.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω και εγώ το πόνο μου, χρειάζομαι ένα note κυρίως για το spen αλλά δυστυχώς ο δάσκαλος μου δεν με έδειρε μικρό και κατέληξα αριστερόχειρας.. Μια που πήγα και το έπιασα το note 10 και μια που το άφησα δε με βολεύει τίποτα ,ούτε το δαχτυλίκο αποτύπωμα, ούτε τα κουμπιά από αριστερά ούτε η γραφίδα που μπαίνει συρταρωτα κάτω δεξιά ,ούτε το κουμπί b ξενερωσα,άρχισα να κοιτάω το note 9 αλλά μιας και θέλω να βγάλω πενταετία με το κινητό το 10αρι είναι μονόδρομος κυρίως λόγο μικρής μνήμης στο 9 ,έχω ξενερώσει , υπάρχει κανένας notακιας αριστερόχειρας(που να κρατάει το κινητό με το δεξι) να κλάψουμε παρέα; Αρε Σάμι με τις μαλακίες σου..

Επεξ/σία από ZELDA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...