Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και απέχουμε αρκετούς μήνες μέχρι την επίσημη ανακοίνωση –λογικά σε σχετική εκδήλωση Unpacked τον Αύγουστο- άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για το νέο Galaxy Note 10 της Samsung, που από ότι φαίνεται δεν θα είναι μόνο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung ετοιμάζει και ένα μικρότερο σε διαστάσεις Note 10, κυρίως GIA αγορές όπου σήμερα γνωρίζει επιτυχία το S10e. Όμως σύμφωνα με Νοτιοκορεάτικες ιστοσελίδες, πέρα από τις διαστάσεις –και επομένως η διαγώνιος της οθόνης και λογικά και η χωρητικότητα της μπαταρίας- οι δύο συσκευές της σειράς «Note» θα διαφέρουν και στον τομέα της κάμερας, με τη μεγαλύτερη συσκευή να διαθέτει συνολικά έξι κάμερες, δύο στην πρόσοψη (λογικά σε οπή, όπως συμβαίνει και στο Galaxy S10+) και τέσσερις στο πίσω μέρος.

Η εταιρεία αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια οριζόντια διάταξη και τις ίδιες κάμερες με το κορυφαίο Galaxy S10+ αλλά στην περίπτωση του νέου, κορυφαίου Note θα συνοδεύονται και από έναν αισθητήρα ToF (Time-of-Flight) όπως δηλαδή συμβαίνει με το Galaxy S10 5G. Το μικρότερο «Note» λέγεται ότι θα έχει ακριβώς τις ίδιες κάμερες με το μεγαλύτερο αλλά δεν θα εφοδιάζεται με αισθητήρα ToF (προηγμένος αισθητήρας βάθους).

Οι δύο νέες συσκευές της Samsung που αναμένεται να έχουν τις ονομασίες Note 10 και Note 10e ή Note 10+ και Note 10 θα διαθέτουν οθόνες 6,7 ιντσών και 6,4 ιντσών Dynamic AMOLED και βεβαίως θα συνοδεύονται από το S Pen, ενδεχομένως σε βελτιωμένη έκδοση. Εκτός από τις δύο παραπάνω συσκευές, περιμένουμε ενδεχομένως και μία τρίτη, που θα έχει 5G δυνατότητες, όπως έγινε και στην περίπτωση της σειράς Galaxy S10.  

PhoneArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν τρελός το περιμένω αν και δυσκολεύομαι πάρα πολύ να χωνέψω τις κ@λότρυπες στην οθόνη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχω όλα τα note από το note 3 ως το note 9 αλλα άμα το note 10 έχει τρύπες και notch και τέτοια πράγματα δεν θα το αγοράσω. Δεν μου έχει αρέσει καθόλου αυτό το νέο τεχνολογικό κομμάτι με τις τρυπες και το notch. Eλπίζω σε μπαταρία 4500 αλλιώς τα huawei θα είναι νικητές.

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 4
  • Confused 2
  • Sad 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Σαν τρελός το περιμένω αν και δυσκολεύομαι πάρα πολύ να χωνέψω τις κ@λότρυπες στην οθόνη.

Συνηθίζεται. Είναι αναλόγως που κοιτάς μετά. Την ξεχνάς. Αν όμως επιμείνεις εκεί θα σου βαράει στο μάτι...

Δημοσ.

Φοβερό κινητό 

τρομερο ντιζάιν 

απαίσια μπαταρία ούτε μισή μέρα 

απαράδεκτη η Samsung 

Πρώην κάτοχος s10 plus 

• Confused 7
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aris1986 είπε

Συνηθίζεται. Είναι αναλόγως που κοιτάς μετά. Την ξεχνάς. Αν όμως επιμείνεις εκεί θα σου βαράει στο μάτι...

Μα δεν γίνεται να μην πέφτει το μάτι ρε γμτ. Όσο έχω δουλέψει το S10+ σε καταστήματα, πέφτει το μάτι εκεί. Πώς θα το εκπαιδεύσω να κοιτάει αλλού όταν πχ σε βίντεο στο youtube θα έχεις δύο μεγάλες τρύπες που κόβουν περιεχόμενο από την οθόνη. Αντίστοιχα στα παιχνίδια, στις ταινίες κλπ. Από την άλλη αν είναι να κόβω όλο το επάνω μέρος (ελέω AMOLED δεν θα πολυφαίνεται η διαφορά) χάνεις ένα κομμάτι πό την μεγάλη οθόνη της συσκευής που για εμένα είναι ατού να έχεις μεγάλη, απολαυστική διαθέσιμη οθόνη.

Στα θετικά ότι μάλλον θα υπάρχει η δυνατότητα μέχρι τότε από την ίδια την Samsung να έχεις το LED notification στο δαχτυλίδι καθώς συσκευή χωρίς ειδοποιήσεις LED για μένα δεν υφίσταται και ας κάνει παπάδες η AOD.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Δεν χωνευονται φιλε μου...

Εχω εντυπωσιαστει απιστευτα οτι υπαρχουν προθυμοι καταναλωτες που παιρνουν οθονες με τρυπες και σεμεδακια...

Απλα δεν το πιστευω

• Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Grigoraks είπε

Φοβερό κινητό 

τρομερο ντιζάιν 

απαίσια μπαταρία ούτε μισή μέρα 

απαράδεκτη η Samsung 

Πρώην κάτοχος s10 plus 

Πολύ χρηστες έχουν πρόβλημα με την μπαταρία τον s10. Και αυτό οφείλεται στο ότι η samsung πλέον τρέχει στο κινητό πάνω από 150 service day one.. Αυτό δημιουργεί όλο αυτό το drain. Η samsung δεν θα κάνει τίποτα για αυτό. Ο μονος τρόπος να δεις μπαταρία ειναι το adhell 3. Oσο τα κινητά δυναμώνουν άλλο τόσο η εταιρίες βάζουν σαβούρα μέσα. Kαι πλέον είναι παρα πολύ η σαβούρα μέσα στα νέα μοντέλα τον κινητών. Tο note 9 εμενα έτρεχε 143 άχρηστα service. Τα μονα που χριαζόταν πραγματικά ήταν 62 και οχι 143. Φαντάσου τα s10 που είναι νέα μοντέλα.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.

Αν η τρύπα ειναι ακριβος στο κεντρο τοτε θα ειναι υπέροχο. :)

8 λεπτά πριν, laziokos είπε

Δεν χωνευονται φιλε μου...

Εχω εντυπωσιαστει απιστευτα οτι υπαρχουν προθυμοι καταναλωτες που παιρνουν οθονες με τρυπες και σεμεδακια...

Απλα δεν το πιστευω

Α οκ δεν ειμαι ο μόνος τελικά.

13 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Μα δεν γίνεται να μην πέφτει το μάτι ρε γμτ. Όσο έχω δουλέψει το S10+ σε καταστήματα, πέφτει το μάτι εκεί. Πώς θα το εκπαιδεύσω να κοιτάει αλλού όταν πχ σε βίντεο στο youtube θα έχεις δύο μεγάλες τρύπες που κόβουν περιεχόμενο από την οθόνη. Αντίστοιχα στα παιχνίδια, στις ταινίες κλπ. Από την άλλη αν είναι να κόβω όλο το επάνω μέρος (ελέω AMOLED δεν θα πολυφαίνεται η διαφορά) χάνεις ένα κομμάτι πό την μεγάλη οθόνη της συσκευής που για εμένα είναι ατού να έχεις μεγάλη, απολαυστική διαθέσιμη οθόνη.

Στα θετικά ότι μάλλον θα υπάρχει η δυνατότητα μέχρι τότε από την ίδια την Samsung να έχεις το LED notification στο δαχτυλίδι καθώς συσκευή χωρίς ειδοποιήσεις LED για μένα δεν υφίσταται και ας κάνει παπάδες η AOD.

Το s10+ το δοκιμασα και εγω η τρυπα δεν παλεύεται και μου λεει εκει η κοπελα ε οκ αν δεν σου αρεσει βαζεις μπεζελ και ειναι οκ... Α λεω τοτε μια χαρα παω στο μενού βαζω μπεζελ και χαχαχαχα ηταν 2 φορες το μπεζελ του V30 2 χρονια πρην. Τις λεω πλακα μου κανεις ? Τωρα φαινεται το κατω πολυ μικρο και το πανω μπεζελ τεράστιο . ευτυχώς το s10 ειχε την τρυπα λιγο ποιο πανω και με μπεζελ ηταν λιγο καλυτερο.

• Like 4
Δημοσ.

Εμένα προσωπικά δε με ενοχλούν οι οπές στην οθόνη. Ίσως απλά τις συνήθισα αλλά στον σχεδόν ένα μήνα που έχω το S10+ ελάχιστες φορές τις έχω προσέξεικαι με έχουν ενοχλησει. Νομίζω ότι προτιμώ αυτό το σχέδιο από ένα μεγάλο notch. 

Αν πάλι πέφτει το μάτι σου εκεί και σε χαλάει, τότε άστο καλύτερα. Δεν είναι κάτι που μπορείς να διορθώσεις με κάποιο τρόπο. Απλά πας αλλού. 

• Like 1
Δημοσ.

Μικρότερο Note 10, στις 6.4", δηλαδή 0.3" μικρότερη οθόνη από το μεγάλο.

Μπράβο ρε Samsung,δίνεις σοβαρές επιλογές για όλα τα γούστα.

• Like 4
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...