Κωνσταντίνος Κοτσιμπός Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Γεια σας,ειμαι 17 χρονων και φετος δινω πανελληνιες.Στοχος μου ειναι να περασω αστυνομικες σχολες αλλα επειδη τα μορια ειναι πολλα και λογω καποιων οικογενειακων καταστασεων δε μπορεσα αυτη τη χρονια να δωσω το 100% των δυνατοτητων μου. Εδω και μια βδομαδα εχω σκεφτει να γραψω πανελληνιες και αν δεν περασω να παω σε ιεκ για τουριστικα που ειναι το αμεσως επομενο που μου αρεσει.Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει επαγγελματικη αποκατασταση στα τουριστικα κι αν ειναι καλη επιλογη το ιεκ.Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει. Ευχαριστω πολυ!
billiboo Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 η αστυνομια απο τα τουριστικα ειναι εντελως διαφορετικες σχολες.. στο ενα στην ουσια εισαι υπαλληλος στο αλλο μπορεις να κανεις και δικη σου επιχειρηση. εξαρταται το τι θες να κανεις. αν ειναι να πας τουριστικα και μετα να κανεις τον σερβιτορο και να λες δουλευω στον τομεα μου τοτε οχι δεν αξιζει. αν ειναι να πας και να το κυνηγησεις τοτε προφανως και να πας.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στα τουριστικά ειτε ΙΕΚ πας ειτε ΤΕΙ είναι το ίδιο πράγμα.Οποτε αν σου αρέσει πάνε,αλλά όπως ειπώθηκε αν εχεις φιλοδοξίες και όρεξη,όχι για να είσαι μια ζωή υπάλληλος. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από jmmys
christakos07 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Ντάξει αμα θες να κάνεις service/groom/υποδοχή, καλό είναι το ΙΕΚ/ΤΕΙ.
Κωνσταντίνος Κοτσιμπός Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Απλα δεν ειμαι κ τοσο καλος με τα αγγλικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα