Προς το περιεχόμενο

Soundbar low budget

GiwrgosP-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να πάρω ένα soundbar να αναβαθμίσω την εμπειρία της ue40mu6400 τηλεόρασης μου. Έχω βάλει στο μάτι την sj2. Σαν ηχοσυστημα πάνω στην τηλεόραση έχω βάλει τα logitech z506 και δεν είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο αυτό που δινουν. Θα έχω κάτι καλύτερο ως προς την ποιότητα με την sj2; Με την ένταση τι παίζει μεταξύ των z506 sj2 για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε

Αν την παραγγειλω απο το site της creative στο Link που εστειλες, τι χρονο αναμονης λες να εχω;

Και τις τρεις φορές που έχω παραγγείλει από εκεί σε 5 εργάσιμες ήρθε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελωνείο δεν έχει και ούτε μεταφορικά η συγκεκριμένη. 

Το Ευρωπαικό site της creative ξεκινά την αποστολή από Ολλανδία (προφανώς εκεί είναι οι αποθήκες) με DHL. Από εκεί η διαδρομή είναι Βέλγιο>Ουγγαρία>Ελλάδα. Free Shipping αν κάνει 79.99 και πάνω ένα προϊόν. Σε 5 εργάσιμες.

Για μουσική κοίτα ηχεία καλύτερα, αλλά όχι ό,τι νά 'ναι. Studio Monitor θες. Η ηχομπάρα είναι για άλλη δουλειά καλύτερη. Δηλαδή ταινίες και gaming.

Επεξ/σία από T. Jefferson

Παρελαβα σημερα την ηχομπαρα. Στην αρχη δε με τρελανε ο ηχος αλλα ακουσα μετα απο τον υπολογιστη μου τα z506 και τα ενιωσα πολυ φτωχα απεναντι στην ηχομπαρα. Τα αξιζε τα λεφτα της. Απο ενταση ειναι παρα πολυ κοντα στα z506. Αυτο που μου εκανε αρκετα θετικη εντυπωση ηταν το μπασο που για τα γουστα μου ειναι ιδανικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...