m_thanos Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, Αναφορικά με το pc ! Είναι έτοιμο all in one απο Dell και είναι αυτό : https://www.dell.com/en-us/shop/dell-desktop-computers/inspiron-27-7000/spd/inspiron-27-7775-aio/nathn7am277ssb , το πήρα 1800 ευρώ πριν απο ένα χρόνο. Δεν λέω οτι τα προβλήματα είναι ακραία αλλά κάποια ψιλοκολλήματα τα τρώει.
nosstrom Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 CORSAIR CARBIDE SERIES™ AIR 540 GAMING CASE κορυφαίο κουτί πάντως
m_thanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Είμαι στο να πατήσω αγορά για το συγκεκριμένο ! Καμία αλλαγή να προτείνετε ; CASΕ: Thermaltake The Tower 900 Full-Tower CPU: Intel® Core™ i9-9900K FAN: Corsair Hydro Series H150i Pro RGB High Performance Liquid Cooling System w/ 360mm Radiator HDD: 2TB Seagate BarraCuda SATA-III 6.0Gb/s INTEL OPTANE: Intel Optane Memory – 32GB M2SSD: 1TB (1x1TB) Samsung 970 EVO Plus M.2 PCIe NVMe SSD M2SSD2: 1TB (1x1TB) Intel 660p M.2 NVMe PCIe SSD - MEMORY: 32GB (2x16GB) DDR4/3200mhz Dual Channel Memory [+80] (HyperX Fury w/Heat Spreader) MOTHERBOARD: MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon: ATX w/ RGB, USB 3.1, SATA3, 2x M.2 NETWORK: ONBOARD 10/100/1000 GIGABIT LAN PORT -- As standard on all PCs OS: Windows 10 Pro (64-bit Edition) All the core features of Windows 10 plus added networking features, higher security, windows update for business and up to 2TB RAM support [+25] (No Recovery Media) OVERCLOCK: Extreme OC (Overclock up to 20%) POWERSUPPLY: Corsair RM850x 850W 80+ Gold Modular Gaming Power Supply PRO_WIRING1: Arctic Silver 5 - Thermal Compound Optimized for Thermal Dissipation [+9] PRO_WIRING2: Professional Wiring for All WIRING Inside The System Chasis - Minimize Cable Exposure, Maximize Airflow in Your System TEMP: NZXT SENTRY 3 Touch Screen Single Bay Fan Control and Temperature Display GPU: MSI GeForce® RTX 2080 Ti 11GB - Ray Tracing Technology, DX12®, VR Ready, HDMI, DP, USB-C, 4 Monitor Support [+347] (Single Card) WARRANTY: DESKTOP STANDARD WARRANTY: 3 Year Labour, 2 Year Parts, 6 Month Collect and Return plus Life-Time Technical Support Μαζί με δωράκια : HOLIDAY1: (Keyboard & Mouse Combo) Cooler Master Devastator III RGB Keyboard + Mouse Combo HOLIDAY2: MSI Force GC20 Wired Controller Info : Σε Ram ήθελα Corsair Vengeance LPX αλλά τα είχε μόνο σε 4x8GB , οποτε επέλεξα HyperX Fury επειδή ήταν 2x16GB για να βάλω ακόμα 2 dim στο μέλλον. Επειδή δφεν γνωρίζω τα hyperX, θα έχουνε μεγάλη διαφορά απο το Vengeance η να μην το σκέφτομαι ; Έχω λίγο μπερδευτεί με τα FAN. Το κουτί The Tower 900 είναι τεράστιο αλλά στα specs που είδα δε λέει κάτι για 360mm. Θα μπορέσει να μπει το Corsair Hydro Series H150i κάπου ; Χρειάζεται επίσης να αγοράσω extra fans? Και πόσα ; ακόμα 6 ; Επίσης έχει δυνατότητα για Liquid cooling οπως αυτό στη φωτογραφία ! Να βγάλω το corsair και να πάω σε κάτι τέτοιο ; Σχετικά με Intel Optane : Έκανε 40 ευρώ και υπέθεσα θα κάνει boost τον 2TB Seagate, ισχύει η είναι ανούσιο ; Τελική Τιμή μαζί με μεταφορικά : 3 191 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ μέσω VIES)
efo355 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Ολο το pc είναι ένα λάθος. Ποιά cnc δουλευεις; Σοβαρά ή χαβαλέ;
m_thanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 https://www.felder-group.com/fg-en/products/cnc-machining-centres/cnc-machining-centre-profit-h200.html αυτό το cnc 1 ώρα πριν, efo355 είπε Ολο το pc είναι ένα λάθος. Ποιά cnc δουλευεις; Σοβαρά ή χαβαλέ; Γιατί ειναι λάθος ;
efo355 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, m_thanos είπε https://www.felder-group.com/fg-en/products/cnc-machining-centres/cnc-machining-centre-profit-h200.html αυτό το cnc Γιατί ειναι λάθος ; Ξυλουργός είσαι; Το λάθος είναι ότι για cnc αν δουλεύεις επαγγελματικά ( που από το link αυτό κατάλαβα ) θες ξεχωριστό pc. Άλλο pc εκεί που σχεδιαζεις και άλλο pc εκεί που κοβεις. Τα αρχεία που θα κόβεις πόσα mb είναι; Από εκεί εξαρτάται τι μηχάνημα χρειάζεσαι και πως το διαχειρίζεται το κοπτικό σου δηλαδή αν κάνεις direct mill ή όχι. Στη δουλειά μου έχω 2 τουμπανα pc σχεδιαστικά αλλά στο κοπτικό μου έχω ένα pc με i3 2100 και 4gb ram γιατί τα αρχεία που κόβω είναι λίγων mb και ένα δυνατό pc δεν κάνει καμμία απολύτως διαφορά. Και επίσης τα cnc και τα cam έχουν την τάση να χτυπάνε οι drivers με αναβαθμίσεις και πολλά βάλε βγαλε στο pc. Ειλικρινά ποτέ δεν ξέρεις πότε κάποια βλακεία πρόγραμμα θα σου δημιουργήσει θεμα. Δλδ πολύ απλά άλλο pc για δουλειά και άλλο για παιχνίδια. Δύο διαφορετικά ssd και optane τι τα θες; Ποιο λογικό δύο ίδια ssd σε raid 0 γιατί τα cnc κάνουν εγγραφή πολλών μικρών αρχείων. Σε ενδιαφερει πολύ το 4k read write.
m_thanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Το Μηχάνημα έχει δικό του pc, ναι. Σε αυτό το pc build που αναφέρω θα είναι απλά σχεδιαστικό μέσω CAD για να στέλνω στο Pc του μηχανήματος. Δύο SSD απλά για λόγο κόστους (τα 2ΤΒ ήταν ακριβότερα απο 2χ 1ΤΒ). Σχετικά με τον Optane, γιαυτό ρώτησα εαν αξίζει, γιατί το build είχε ήδη έναν 2TB Barracuda και θεώρησα πως το Optane θα το κάνει hybrid ? Δε γνωρίζω καθόλου για την τεχνολογία αυτή και αν αξίζει, οπότε θέλω βοήθεια.
efo355 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δεν έχω εμπειρία από τα προγραμματα που χρησιμοποιείς αλλά με λίγο ψάξιμο που έκανα το photoshop για παράδειγμα είτε βάλεις 2080ti είτε μια 2070 δεν θα δεις διαφορες. To σχεδιαστικό που δουλευω εγώ (3shape demtal designer ) θέλει πολύ γρηγορο σκληρό ( έχω κάνει raid 0 με 2 970 pro) πολύ ραμ χωρίς να με ενδιαφέρει η ταχύτητα της ram και ένα καλό cpu ( 8700k ) αλλά αν έκανα τώρα το pc θα έβαζα i5 ( γιατί δεν κάνει καμμία διαφορά) Αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις είναι ένα ups να μπορεί να σου κρατήσει το pc ανοιχτό 2 με 3 λεπτά να προλάβεις να σώσεις και να κάνεις shutdown σε περίπτωση πτώσης ρεύματος. Αν βρεις τα requirements από όλα τα προγράμματα που θες να χρησιμοποιήσεις μπορώ να σε βοηθήσω πιο καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα