rudigarcia222 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 46 λεπτά πριν, matrixxx είπε Μαπα το καρπουζι επομενως. Ψιλα γραμματα που ακυρωνουν την προσφορα στην ουσια, αν οχι εντελως, σε μεγαλο βαθμο. Και δε γνωρίζουμε επίσης αν ισχύει γιά ένα προϊόν ή παραπάνω /εάν πχ μπορώ να πάρω 4 παιχνίδια μαζί με μέσο όρο όρο 150 ευρώ συνολικό κόστος τότε έχει μια αξία η προσφορά.Αν είναι για ένα μόνο προϊόν τότε είναι φαταουλες καθώς το 95%άπο ότι πουλάν από σκρουτζ/αμαζον κοστίζει τουλάχιστον 50ευρω λιγότερα
prt Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, MiJ16 είπε Απόκτησέ το τώρα και πάρε Κουπόνι αξίας 75€ για επόμενη αγορά!* *Η ενέργεια ισχύει από 02/04 μέχρι και 07/04, ενώ οι αποδέκτες θα παραλάβουν το Κουπόνι μέσω mail εντός 48 ωρών από την αγορά. Το ποσό της αγοράς θα πρέπει να είναι διπλάσιας ή μεγαλύτερης αξίας από την αξία του κουπονιού. Άρα για κουπόνι 75 ευρώ πρέπει να κάνω αγορά >150 ευρώ για να το χρησιμοποιήσω. Μπαααα, το Πάσχα θα παίξει καλύτερη προσφορά λογικά. Να ρωτήσω κάτι γιατι μπερδεύτηκα λίγο με το παραπάνω . Αυτό που αναφέρεις από οτι βλέπω ισχύει για τον Κωτσόβολο έτσι ; Γιατι στο Πλαίσιο γράφει αυτό : Αναφορά σε κείμενο Απόκτησέ το τώρα και πάρε Κουπόνι αξίας 50€ για επόμενη αγορά!* *Η ενέργεια ισχύει από 02/04 μέχρι και 07/04, ενώ οι αποδέκτες θα παραλάβουν το Κουπόνι μέσω mail εντός 48 ωρών από την αγορά. Το ποσό της αγοράς θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αξία του κουπονιού. Κατι που σημαίνει οτι μπορείς να κάνεις αγορά ας πούμε 50 ευρώ και να πάρεις κάτι σε αυτα τα λεφτά τελειώς δωρεάν.
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ποσό της αγοράς θα πρέπει να είναι διπλάσιας ή μεγαλύτερης αξίας από την αξία του κουπονιού. Προσοχη στα ψιλα γραμματα . Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από Mhlogiatros
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Στις 5/4/2019 στις 12:05 ΠΜ, prt είπε Να ρωτήσω κάτι γιατι μπερδεύτηκα λίγο με το παραπάνω . Αυτό που αναφέρεις από οτι βλέπω ισχύει για τον Κωτσόβολο έτσι ; Στο Πλαισιο αναφερεται ο φιλος φυσικα: Οριστε πχ απο το ps4 pro για την 75€ *Η ενέργεια ισχύει από 02/04 μέχρι και 07/04, ενώ οι αποδέκτες θα παραλάβουν το Κουπόνι μέσω mail εντός 48 ωρών από την αγορά. Το ποσό της αγοράς θα πρέπει να είναι διπλάσιας ή μεγαλύτερης αξίας από την αξία του κουπονιού. Οποτε πρεπει να πληρωσεις 484€ (στο ps4 pro) για να εχεις: το ps4 pro, ενα προιον αξιας Πλαισιου 150 ευρω και 81€ επιστροφης στην καρτα σου. Slow the much oil.
KoGi Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μονο για τις κονσολες Playstation4 εβαλε αυτο τον ορο το Πλαισιο, προφανως γιατι δεν τους συμφερει αλλιως. Οι δωροεπιταγες π.χ. στα ταμπλετ ή και στα XBox, αναφερουν τον αλλο ορο, για ιση ή μεγαλυτερη αξια! Οποτε αναλογως τι ψαχνετε δειτε και τι λεει ο ορος στο συγκεκριμενο προιον! Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από KoGi 2
Thrylos7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μονο στα Playstation ζηταει διπλασιο ποσο αγορας στα κουπονια. Τα Switch νομιζω βγαινουν σε καλες τιμες αν μπορεις να χρησιμοποιησεις το κουπονι καπως αλλιως μελλοντικα. Βεβαια ακουγονται και νεα μοντελα switch για φετος 😕
prt Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, matrixxx είπε Στο Πλαισιο αναφερεται ο φιλος φυσικα: Οριστε πχ απο το ps4 pro για την 75€ *Η ενέργεια ισχύει από 02/04 μέχρι και 07/04, ενώ οι αποδέκτες θα παραλάβουν το Κουπόνι μέσω mail εντός 48 ωρών από την αγορά. Το ποσό της αγοράς θα πρέπει να είναι διπλάσιας ή μεγαλύτερης αξίας από την αξία του κουπονιού. Οποτε πρεπει να πληρωσεις 484€ (στο ps4 pro) για να εχεις: το ps4 pro, ενα προιον αξιας Πλαισιου 150 ευρω και 81€ επιστροφης στην καρτα σου. Slow the much oil. Οκ εγώ κοιτούσα για ταμπλετ και δε μου έβγαλε αυτό ! Αλλά εντάξει με κάλυψαν και τα σχολια των παιδιών από κάτω ! Ευχαριστώ .
odystam Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 23 ώρες πριν, odystam είπε Αν γινόταν να πάρω μια κάμερα και να πουλήσω σε κάποιον άλλον την επιστροφή και τη δωροεπιταγη καλά θα ήτανε χαχα Τελικά σοβαρά σκέφτομαι να πάρω την nikon d5300. Οπότε αν θέλει κάποιος καλός άνθρωπος να με βοηθήσει να κάνουμε μαζί την αγορα (δηλαδή να κρατήσει αυτός την δωροεπιταγη και γω τα υπόλοιπα) ας μου στείλει... Ευχαριστώ
geoman87 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 4/4/2019 στις 3:07 ΜΜ, civeng97 είπε Λέω να πάρω το https://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/HUAWEI-MediaPad-T5-Tablet-10inches-4G-Black.htm Τι λέτε? Αυτο φίλε ειναι το 16αρι ε? Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από geoman87
civeng97 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, geoman87 είπε Αυτο φίλε ειναι το 16αρι ε? Τελικά πήρα το Samsung. Είδα και τα δύο από κοντά κ η οθόνη του samsung μου άρεσε πιο πολύ.
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, matrixxx είπε Οποτε πρεπει να πληρωσεις 484€ (στο ps4 pro) για να εχεις: το ps4 pro, ενα προιον αξιας Πλαισιου 150 ευρω και 81€ επιστροφης στην καρτα σου. Slow the much oil. Ή αγοράζεις το PS4 Pro στα €409, τσίμπας τη δωροεπιταγή και στην κάρτα σου μπαίνουν €82 για εξαργύρωση. Αφού πληρώσεις την κονσόλα, διαλέγεις επιτόπου προϊόντα αξίας €150, πας στο ταμείο, δίνεις την δωροεπιταγή και πληρώνεις με την κάρτα σου ζητώντας εξαργύρωση για τα υπόλοιπα €75. Άρα δίνεις €409 και παίρνεις δώρα αξίας €150. Η προσφορά για PS4 Pro και για Nintendo Switch, απλά είναι οι καλύτερες που έχουν παίξει ως τώρα στην χώρα μας. (Ίσως και στην Ευρώπη.) 3
astravie Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Έκανα Online παραγγελία το PS4 pro την Παρασκευή 5 Απριλίου και μου το παρέδωσαν την Τρίτη 9 Απριλίου. Η επιστροφή έχει μπει ήδη, αλλά η δωροεπιταγή μου είπαν εκδίδεται δυο μέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος.
katsikoula Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Έκανα ηλεκτρονικά παραγγελία Switch. Η επιστροφή μπήκε αμέσως και μετά από 2-3 μέρες (και αφού τους κάλεσα) έλαβα και το κουπόνι.
civeng97 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, astravie είπε Έκανα Online παραγγελία το PS4 pro την Παρασκευή 5 Απριλίου και μου το παρέδωσαν την Τρίτη 9 Απριλίου. Η επιστροφή έχει μπει ήδη, αλλά η δωροεπιταγή μου είπαν εκδίδεται δυο μέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος. Ενημέρωση: όσοι δεν είχαν αποδεχθεί τα περί προσωπικών δεδομένων gdpr κτλ ΔΕΝ μπορεί το Πλαίσιο να τους στείλει την επιταγή στο email. Αν πάρεις τηλέφωνο και τους το πεις στη στέλνουν αμέσως. Έτσι έγινε με μένα και έναν φίλο.
astravie Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Στις 11/4/2019 στις 10:43 ΠΜ, civeng97 είπε Ενημέρωση: όσοι δεν είχαν αποδεχθεί τα περί προσωπικών δεδομένων gdpr κτλ ΔΕΝ μπορεί το Πλαίσιο να τους στείλει την επιταγή στο email. Αν πάρεις τηλέφωνο και τους το πεις στη στέλνουν αμέσως. Έτσι έγινε με μένα και έναν φίλο. Επιβεβαιώνω, έτσι έγινε ακριβώς και με εμένα. Ευχαριστώ για την πληροφορία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις