Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να με συγχωράτε αν φανεί χαζή ερώτηση άλλα είχα μια απορία.
H κάρτα γραφικών που έχω (GeForce GTX 1660 OC 6G Windforce).
Ram έχω 24gb
Επεξεργαστή έχω έναν πολύ κάλο i7
SSD σκληρό δίσκο, που είναι όλα τα παιχνίδια μου εγκατεστημενα.
Παρολαυτα, βλέπω ότι μερικές φόρες που.χ. στο The Division 2 /Final Fantasy XIV Online, ακόμα και αν βάλω τα max settings, σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, δεν έχω την ευκρίνεια που θα έπρεπε σε max settngs, ειδικά  με  συγκρινεις  με κάποιους που streamαρουν το παιχνίδι π.χ. στο Twitch.

Κατανοώ ότι εννοείται ότι θα υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε μια κάρτα των 200 ευρώ έναντι μιας των 500  ή  των 1000.
Aπλα νιώθω ότι ίσως δεν δίνει τα μέγιστα που μπορεί η προκείμενη ? 'H είναι άπλα η ιδέα μου και πρέπει κάποια στιγμή να δώσω ακόμα περισσότερα για κάρτα γραφικών ?

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, omega είπε

Ram έχω 24gb
Παρολαυτα, βλέπω ότι μερικές φόρες που.χ. στο The Division 2 /Final Fantasy XIV Online, ακόμα και αν βάλω τα max settings, σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, δεν έχω την ευκρίνεια που θα έπρεπε σε max settngs, ειδικά  με  συγκρινεις  με κάποιους που streamαρουν το παιχνίδι π.χ. στο Twitch.

Κατανοώ ότι εννοείται ότι θα υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε μια κάρτα των 200 ευρώ έναντι μιας των 500  ή  των 1000.
Aπλα νιώθω ότι ίσως δεν δίνει τα μέγιστα που μπορεί η προκείμενη ? 'H είναι άπλα η ιδέα μου και πρέπει κάποια στιγμή να δώσω ακόμα περισσότερα για κάρτα γραφικών ?

Καλησπέρα, ποιον επεξεργαστή έχεις; Τι ανάλυση έχεις, ποια οθόνη, τι εννοείς ευκρίνεια, την ποιότητα απεικονισης (υποθέτω);

Δημοσ.
1 ώρα πριν, omega είπε

Ram έχω 24gb

Σε τι ανάλυση παίζεις ;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, ποιον επεξεργαστή έχεις; Τι ανάλυση έχεις, ποια οθόνη, τι εννοείς ευκρίνεια, την ποιότητα απεικονισης (υποθέτω);

2 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Σε τι ανάλυση παίζεις ;

Έχω ultrawide οθόνη και παίζω σε ανάλυση 2560x1080
Δεν θυμάμαι τι επεξεργαστή έχω, θα κάνω edit όταν πάω σπίτι.
Η οθόνη μου είναι αυτή LG 29WK500-P
Ναι εννοώ ποιότητα απεικόνισης δηλαδή το ποσο καλή ποιότητα και ευκρίνεια έχω σαν τελικό αποτέλεσμα, όχι απαραίτητα από πλευρά οθόνης αλλα κάρτας γραφικών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, omega είπε

Έχω ultrawide οθόνη και παίζω σε ανάλυση 2560x1080
Δεν θυμάμαι τι επεξεργαστή έχω, θα κάνω edit όταν πάω σπίτι.
Η οθόνη μου είναι αυτή LG 29WK500-P
Ναι εννοώ ποιότητα απεικόνισης δηλαδή το ποσο καλή ποιότητα και ευκρίνεια έχω σαν τελικό αποτέλεσμα, όχι απαραίτητα από πλευρά οθόνης αλλα κάρτας γραφικών

λογικα η αναλυση που παιζεις πρεπει να ειναι το θεμα.Μηπως οι streamers που βλεπεις παιζουν σε 1920*1080?Aιτιολογω λεγοντας πως λογικα η 1660 ειναι φτιαγμενη για 1080p,τωρα εαν εσύ έχεις οθόνη με 2560 απο τη μια μεριά και 1080 απο την αλλη λογικα θα εχεις μειωση απόδοσης σε σχέση με οθόνη 1920*1080.Εκτος και εαν βαζεις τα παιχνιδια σου απο τις ρυθμισεις τους να τρεχουν σε 1920*1080.Που δεν νομιζω.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jerry banana είπε

λογικα η αναλυση που παιζεις πρεπει να ειναι το θεμα.Μηπως οι streamers που βλεπεις παιζουν σε 1920*1080?

Ακόμα και αν το κάνω downgrade το stream τους σε 720p, πάλι έχουν καλύτερη ποιότητα. Αν και καταλαβαίνω τι εννοείς.
Αλλα και πάλι αυτή η κρυστάλλινη εικόνα που έχουν, εγώ ούτε κατά διάνοια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, omega είπε

Ακόμα και αν το κάνω downgrade το stream τους σε 720p, πάλι έχουν καλύτερη ποιότητα. Αν και καταλαβαίνω τι εννοείς.
Αλλα και πάλι αυτή η κρυστάλλινη εικόνα που έχουν, εγώ ούτε κατά διάνοια

Τωρα περαιτερω δεν ξερω να σου πω εγω δεν το βλεπω ετσι πχ εαν δω εναν streamer να παιζει sekiro και το βαλω και εγω τα ιδια γραφικα εχουμε απλως ισως πολλες φορες εαν το βλεπεις απο αλλου ανθρωπου την οπτικη σου φαινεται αλλιως.Ετσι νομιζω τουλαχιστον.Εαν παιζει κατι απο τους streamers δεν εχω ιδεα εγω δεν ασχολουμαι με streaming .Το μονοο που μπορω να σκεφτω ειναι να τρεχουν τα παιχνιδια τους σε 4Κ  και να μεταδιδουν ομως σε 1080 πραγμα που ενδεχεται να βελτιωνει την οπτικη στο θεατη.Αλλα και αυτο εικασια μου ειναι.

Δημοσ.

Μην στέκεσαι τόσο στο θέμα του streamer αλλα στο γεγονός ότι με μιας μεσαίας κατηγοριας κάρτας γραφικών, περίμενα λίγο καλύτερη ποιότητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, omega είπε

Μην στέκεσαι τόσο στο θέμα του streamer αλλα στο γεγονός ότι με μιας μεσαίας κατηγοριας κάρτας γραφικών, περίμενα λίγο καλύτερη ποιότητα

Δεν σε πολύ καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με την <καλυτερη ποιότητα> και την  rtx 2080 να βάλεις την ίδια ποιότητα γραφικών θα έχεις σε αυτήν την οθόνη απλά με περισσότερα FPS 

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 4
Δημοσ.

Δεν δέχομαι απλά στα max settings να έχω τέτοια ποιότητα σε 2 συγκεκριμένα παιχνίδια The Division 2 / Final Fantasy XIV. Ψάχνω να δω αν φταίει κάτι σε μένα, είτε από ρύθμιση είτε από drivers ξέρω γω. Θα πάω σπίτι και θα ανεβάσω screens να καταλάβετε τι εννοώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, omega είπε

Δεν δέχομαι απλά στα max settings να έχω τέτοια ποιότητα σε 2 συγκεκριμένα παιχνίδια The Division 2 / Final Fantasy XIV. Ψάχνω να δω αν φταίει κάτι σε μένα, είτε από ρύθμιση είτε από drivers ξέρω γω. Θα πάω σπίτι και θα ανεβάσω screens να καταλάβετε τι εννοώ.

Φιλε μου η ανάλυση που βάζεις στα παιχνιδια σου ειναι η ιδια με 2560x1080? Αν οχι οποία καρτα και να βαλεις το ιδιο θα δείχνει. 

Εχεις θεμα με την ανάλυση οχι με την ποιότητα η αποδοση της καρτας. 

Δες μεσα στο κοντρολ πανελ της nvidia εκει που ειναι οι αναλύσεις και τα hz της οθόνης σου εαν εχεις επιλέξει την ιδια με της οθόνης σου

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, omega είπε

Πιστευω οτι αυτο που λεει ο φιλος  azazil ειναι το θεμα.Αναλυση κυριως.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...