Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους, 

ετοιμάζομαι για αναβάθμιση PC μέχρι 400-450€ και θα ήθελα τις προτάσεις/ ενστάσεις σας. Ουσιαστικά πάω για νεo pc αφού το μόνο που έχω έιναι PSU (Corsair TX-M Series TX650M) και GPU(sapphire rx580 nitro++ 4gb). Οι απαιτήσεις για το μηχάνημα είναι να παίζει ΑΑΑ games σε 1080p /60 fps (με λίγα λόγια να αξιοποιεί 100% την κάρτα που έχω). Επίσης, να πω ότι έχω την LG 24UD58-B. Μου πρότειναν αυτά τα κομμάτια:

CPU: AMD Ryzen 5 2600X Box (184 €)

MOBO: MSI B450 Tomahawk (115 )

RAM: G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz (x2) (81)

ΒΟΧ: Cougar MX330-X (32 )

TOTAL: 412 

Οι τιμές είναι για skroutz ετοιμοπαράδοτα και παραλαβή από κατάστημα (περιστέρι/κέντρο).

Ευχαριστώ! 😎

Επίσης, κάτι που ξέχασα είμαι ok πιστεύετε με την ψύκτρα του Ryzen 5 ή θα χρειαστώ άλλη;

Επεξ/σία από -Arcturus-
Δημοσ.

Μου φαίνεται ακριβή η μητρική για b450, στην ίδια τιμή παίζει X470 msi ξανά, μπορείς να πάρεις μία με 80 πχ και να δώσεις +20 σε ραμ και κουτί.

Με το κουτί αυτό είχα ένα μικρό πρόβλημα δεν καθόντουσαν όλα τα stand off στις τρύπες της μητρικής μου, το είχα δει και σε ένα review στο yt, δεν το βρίσκω αυτή τη στιγμή

Κράτα την στοκ και το καλοκαίρι παίρνεις αν σε ενοχλεί ο ήχος, εμένα με ενοχλούσε αλλά είμαι λίγο περίεργος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή πχ MSI X470 Gaming Pro 12€ more; είναι καλύτερη;

Την motherboard την βρήκα 115€ και πιστεύω είναι καλή επιλογή γιατί είναι ίσως η καλύτερη B450. Κυρίως το σκέφτομαι για το κουτί, έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλύτερο με 20-30 € παραπάνω;

Επεξ/σία από -Arcturus-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...