donblunts Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Καλημέρα, Πιο απ'τα δύο για αγορά; Με κριτήρια την κάμερα, τα γραφικά, την ποιότητα οθόνης, multitasking.
slk200gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) πονεμεη ιστορια ,κατοχος για παρα πολλα χρονια στα iphone πηγα σε samsung s7 και δεν γυρισα ποτε ξανα πισω ,τωρα ειμαι με το s9+ και επι μια εβδομαδα εχω τον ιδιο προβληματισμο να παω στο 10 η στο προ?εχω εντυποσιαστει με το ζοομ ,εχω δει 10αδες review συγκριτικα και οκ ειπα να παω στο 10 αλλα με τρωει ακομα.για γραφικά, την ποιότητα οθόνης, multitasking μαλλον πας στο 10αρι για καμερα αν ειναι θεμα ζοομ και νυχτερινες φωτο πας στο προ για ολα τα υπολοιπα της καμερας ,κανονικες φωτογραφιες βιντεο μαλλον παλι στο 10αρι Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από slk200gr 3
georgerapp Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Και για αυτονομία στο Huawei . Κατά τα άλλα πάνω κάτω όπως τα είπες με μια παρατήρηση,δε νομίζω ότι κάποιος θα δει διάφορα στις οθόνες τούς. Στα χαρτιά είναι το Sammy αλλά real use δε θα υπάρχει διαφορά. Έτσι πιστεύω έτσι έχω δει από τα reviews. Αυτός που κοιτάει κάμερα και ξέρει από φωτογραφία έστω και ελάχιστα ενώ του αρέσει αντί για games να παίζει με τις φωτογραφίες edit κ.α θα πάει καρφί στο p30 pro. Από zoom super macro και διάφορα modes μέχρι το night τον 40mp υπό καλες συνθήκες και το raw αρχείο. Ενώ η κάμερα με έναν λάτρη επάνω σε ωραία μέρα και μέρος θέλουν αυτονομία στην συσκευή. Υ.γ φυσικά raw δίνει και το Sammy. 1
chios Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 P30 pro επική μπαταρία πάνω από 10 ώρες sot, σε Samsung αν είχα τα λεφτά δεν θα πήγαινα με τίποτα. 1
margaritagr Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Ειναι αρκετές οι διάφορες. 1) Οθόνη. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση. 2)Θύρα ακουστικων 3)Κάρτα μνήμης 4)s10 δυνατότερα - καλύτερα ηχεία vs mono 5)Μπαταρία υπέρ του p30 λένε τα ριβιού 6)Μπροστά κάμερα. Έπος βίντεο 4κ απο το s10 + μόνιμο εφέ ωραιοποίησης στο Huawei που -για μένα- καταστρέφει κάθε φωτο. 7)Πίσω καμερες. Φωτογραφίες: μεγαλύτερο ζουμ στο p30 και πιο φωτεινές νυχτερινές. Βίντεο: καλύτερο στο s10 με καλύτερη παράλληλα υλοποίηση του slow motion 8 )Ui. Εδώ δεν υπάρχει σύγκριση προφανώς. Οποτε κάποιος ζυγίζει τι θέλει. Χρησιμοποιεί ενσυρματα ακουστικα? Ακούει μουσική απο το smartphone του? Ενδιαφέρεται κυρίως για φωτογραφίες ή για βίντεο? Κλπ κλπ Πολυ καλή συσκευη το π30, overall το πληρέστερο κινητό παραμένει το s10. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα