Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, Skylined είπε Αν βολεύει το budget το beverly εκτός από 300 (279) βγαίνει και σε 350 (330) που είναι πιο γρήγορο, ίσως το πιο γρήγορο scooter σε αυτά τα κυβικά, αν θυμάμαι καλά έχει 31 άλογα κάτω από τη σέλα. Επίσης καλά είναι τα Honda Forza 300 και το Honda SH 300 που αναφέρθηκε παραπάνω. Πιο πολύ μου κινεί το ενδιαφέρον το Beverly 350 λόγω ταχύτητας, μαζεμένου μεγέθους και συγχρόνως μεγάλου χώρου κάτω από τη σέλα. Επίσης μην ξεχνάς και τα ελαφρά μεταχειρισμένα, αν βρεις κάτι καλό από αξιόπιστο κατάστημα γιατί όχι; Μαζι σου σε αυτο που λες..το μπατζετ μου φτάνει μέχρι τα 4,4..αν ηταν να δώσω τα 5 και βάλε για το μπεβερλι 350 η για το Honda πίστεψε με θα τα έδινα για το x-max300..οκ εχω κατάληξη στο xtown και το Beverly οποτε βλέπω τα συν και τα κατά και βλέπουμε Στις 4/4/2019 στις 4:22 ΠΜ, Zengar Zombolt είπε εγω απο αυτα τα 3 θα επερνα το xtown 300i Μπορεις ν μου πεις μηπως περισσότερες πληροφορίες για το γιατι θα το επερνες;;
Zengar Zombolt Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, nikk23 είπε Μπορεις ν μου πεις μηπως περισσότερες πληροφορίες για το γιατι θα το επερνες;; Γιατί μου αρέσει εμφανισιακά πολύ περισσότερο από τα άλλα 2 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από Zengar Zombolt
nogoso Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, ήμουνα περίπου στην ίδια κατάσταση με σένα με οριακό μπατζετ και τελικά το σκέφτηκα ως εξής. Πήρα sym citycom 300i και ήμουν άνετος στο να πάρω εξοπλισμό. έδωσα 3530 και είχα στην τσέπη τη διαφορά μέχρι το Beverly για να πάρω εξοπλισμό. Το προηγούμενο μου ήταν piaggio X8. Ακόμη δεν μπορώ να σου πω για το μοτέρ ή για προβλήματα αλλά είμαι μια χαρά ευχαριστημένος. Εννοείται ότι έχουν διαφορές σε πλαστικά κλπ αλλά μικρή σημασία. 2
nasospat Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Φίλοι καλησπέρα. Χρειάζομαι μία συμβουλή-γνώμη και διαβάζοντας αυτό το θέμα αποφάσισα να γράψω.Είμαι κάτοχος εδώ και 15 χρόνια ενός παπιού 125cc και το χρησιμοποιώ για αστικές μετακινήσεις και μόνο.Οι ανάγκες μου άλλαξαν και 1ον: χρειάζεται να βγαίνω εκτός πόλης κάποιες φορές για τη δουλειά διανύοντας μιά απόσταση 20 χλμ (δεν συμφέρει το αυτοκίνητο) ,2ον: στις αστικές μετακινήσεις είναι ανάγκη να μεταφέρω και 2ο άτομο αρκετές φορές (παιδί-φροντιστήρια) οπότε θέλω κάτι πιο ασφαλές και με χώρους για κράνη. Έχω ένα budget 2500 ευρώ και σκέφτομαι μεταξύ καινούριου sym symphony 200cc με εξοπλισμό βαλίτσα /ανεμοθώρακα ή μεταχειρισμένου 300cc 6 -7 χρονών και 30000-40000 χλμ (κλίνω προς Citycom ή Beverly).Έχω μπερδευτεί, από τη μία τα 200cc είναι πιο οικονομικά και ευέλικτα για την πόλη από την άλλη τα 300cc θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις μετακινήσεις εκτός. Τι προτείνεται,τα 200cc θα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μικρά ταξιδάκια; Έχετε κάποια εμπειρία από τα παραπάνω μοντέλα; Τι αξιοπιστία έχουν (ειδικά τα μεταχειρισμένα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και συγνώμη για το μακροσκελές. Φίλοι καλησπέρα. Χρειάζομαι μία συμβουλή-γνώμη και διαβάζοντας αυτό το θέμα αποφάσισα να γράψω.Είμαι κάτοχος εδώ και 15 χρόνια ενός παπιού 125cc και το χρησιμοποιώ για αστικές μετακινήσεις και μόνο.Οι ανάγκες μου άλλαξαν και 1ον: χρειάζεται να βγαίνω εκτός πόλης κάποιες φορές για τη δουλειά διανύοντας μιά απόσταση 20 χλμ (δεν συμφέρει το αυτοκίνητο) ,2ον: στις αστικές μετακινήσεις είναι ανάγκη να μεταφέρω και 2ο άτομο αρκετές φορές (παιδί-φροντιστήρια) οπότε θέλω κάτι πιο ασφαλές και με χώρους για κράνη. Έχω ένα budget 2500 ευρώ και σκέφτομαι μεταξύ καινούριου sym symphony 200cc με εξοπλισμό βαλίτσα /ανεμοθώρακα ή μεταχειρισμένου 300cc 6 -7 χρονών και 30000-40000 χλμ (κλίνω προς Citycom ή Beverly).Έχω μπερδευτεί, από τη μία τα 200cc είναι πιο οικονομικά και ευέλικτα για την πόλη από την άλλη τα 300cc θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις μετακινήσεις εκτός. Τι προτείνεται,τα 200cc θα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μικρά ταξιδάκια; Έχετε κάποια εμπειρία από τα παραπάνω μοντέλα; Τι αξιοπιστία έχουν (ειδικά τα μεταχειρισμένα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και συγνώμη για το μακροσκελές. Φίλοι καλησπέρα. Χρειάζομαι μία συμβουλή-γνώμη και διαβάζοντας αυτό το θέμα αποφάσισα να γράψω.Είμαι κάτοχος εδώ και 15 χρόνια ενός παπιού 125cc και το χρησιμοποιώ για αστικές μετακινήσεις και μόνο.Οι ανάγκες μου άλλαξαν και 1ον: χρειάζεται να βγαίνω εκτός πόλης κάποιες φορές για τη δουλειά διανύοντας μιά απόσταση 20 χλμ (δεν συμφέρει το αυτοκίνητο) ,2ον: στις αστικές μετακινήσεις είναι ανάγκη να μεταφέρω και 2ο άτομο αρκετές φορές (παιδί-φροντιστήρια) οπότε θέλω κάτι πιο ασφαλές και με χώρους για κράνη. Έχω ένα budget 2500 ευρώ και σκέφτομαι μεταξύ καινούριου sym symphony 200cc με εξοπλισμό βαλίτσα /ανεμοθώρακα ή μεταχειρισμένου 300cc 6 -7 χρονών και 30000-40000 χλμ (κλίνω προς Citycom ή Beverly).Έχω μπερδευτεί, από τη μία τα 200cc είναι πιο οικονομικά και ευέλικτα για την πόλη από την άλλη τα 300cc θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις μετακινήσεις εκτός. Τι προτείνεται,τα 200cc θα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μικρά ταξιδάκια; Έχετε κάποια εμπειρία από τα παραπάνω μοντέλα; Τι αξιοπιστία έχουν (ειδικά τα μεταχειρισμένα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και συγνώμη για το μακροσκελές.
john_But Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Ειδικά αυτό το 200αρι που αναφέρεις δεν έχει καμία σχέση με οικονομία.καιει σαν 300αρι και από επιδόσεις είναι ίδιο με 150αρι υγρόψυκτο.Εγω θα κοιτούσα σε μεταχειρισμένα 300 άρια σε όσο καλύτερη κατάσταση μπορούσα να βρω.Η κατανάλωση τους κυμαίνεται στα 3.9-4.5 λίτρα ανα 100χμ. αλλά στα σέρβις είναι λίγο τσιμπημενες οι τιμές.Ιμαντας παράδειγμα στο 150αρι sh που έχω κοστίζει 38€ ενώ στο 300 kymko 106€.
nasospat Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Στις 3/3/2020 στις 7:49 ΜΜ, john_But είπε Ειδικά αυτό το 200αρι που αναφέρεις δεν έχει καμία σχέση με οικονομία.καιει σαν 300αρι και από επιδόσεις είναι ίδιο με 150αρι υγρόψυκτο.Εγω θα κοιτούσα σε μεταχειρισμένα 300 άρια σε όσο καλύτερη κατάσταση μπορούσα να βρω.Η κατανάλωση τους κυμαίνεται στα 3.9-4.5 λίτρα ανα 100χμ. αλλά στα σέρβις είναι λίγο τσιμπημενες οι τιμές.Ιμαντας παράδειγμα στο 150αρι sh που έχω κοστίζει 38€ ενώ στο 300 kymko 106€. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
darkmatinee Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Ανάμεσα σε Piaggio Beverly & SYM HD300 ποιο θα διαλέγατε; Το θέλω για καθημερινή χρήση και για καμία κοντινή εκδρομή (Πάτρα - Ναύπακτο). Μ αρέσει το Beverly αλλά το HD300 θα μου αφήσει και κάνα φράγκο στην τσέπη. Επίσης ποιο έχει πιο μεγάλο χώρο για τα πόδια μιας και είμαι και 1.95 ύψος.
thanasisxask Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, darkmatinee είπε Ανάμεσα σε Piaggio Beverly & SYM HD300 ποιο θα διαλέγατε; Το θέλω για καθημερινή χρήση και για καμία κοντινή εκδρομή (Πάτρα - Ναύπακτο). Μ αρέσει το Beverly αλλά το HD300 θα μου αφήσει και κάνα φράγκο στην τσέπη. Επίσης ποιο έχει πιο μεγάλο χώρο για τα πόδια μιας και είμαι και 1.95 ύψος. Αφού μένεις Πάτρα, μόνο Beverly...
darkmatinee Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, thanasisxask είπε Αφού μένεις Πάτρα, μόνο Beverly... Αν έμενα Αγρίνιο ή Άρτα άλλαζε το πράγμα;
thanasisxask Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Αν έμενα Αγρίνιο ή Άρτα άλλαζε το πράγμα; Εννοείτε! Πέρα την πλάκα το Beverly είναι ποιο εμπορικό μηχανάκι, και στο σύνολο σαν ποιότητα είναι πολύ καλύτερο. Τώρα για το ύψος που λες, αν δεν τα καβαλησεις δεν γίνεται να ξέρεις (έχω την εντύπωση ότι είναι ποιο ψιλό το Beverly). 1
VonLoutsos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 16 hours ago, darkmatinee said: Ανάμεσα σε Piaggio Beverly & SYM HD300 ποιο θα διαλέγατε; Το θέλω για καθημερινή χρήση και για καμία κοντινή εκδρομή (Πάτρα - Ναύπακτο). Μ αρέσει το Beverly αλλά το HD300 θα μου αφήσει και κάνα φράγκο στην τσέπη. Επίσης ποιο έχει πιο μεγάλο χώρο για τα πόδια μιας και είμαι και 1.95 ύψος. Πιστεύω οτι με τις προσφορές που κάνει η Piaggio το κάνει αρκετά ανταγωνιστικό και είναι περίπου στα 400 ευρώ η διαφορά. Επειδή μηχανάκι δεν αγοράζουμε κάθε μέρα πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο οπτικά. Γενικά και τα δύο είναι καλά μηχανάκια με το Piaggio να κυκλοφορεί πιο πολλά χρόνια(και νομίζω έχει κάποια θεματάκια ακόμα άλυτα) και το SYM αν και νέο, έχει κινητήρα που χρησιμοποιεί καιρό η SYM. Θεωρώ οτι η Piaggio πουλάει πλέον και λίγο το όνομα ενώ η SYM είναι πιο VFM. Βέβαια με την διαφορά των χρημάτων η επιλογή για το πιο θα αγοράσεις τείνει στο πιο γνωστό και εμπορικό μοντέλο. 1
tasanton Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι σε αυτό το θέμα : Kymco People 300 GTi ή SYM HD300i; Τα έχω οδηγήσει και τα 2, έχω άποψη για υπέρ/κατά, αλλά θα ήθελα κάποια γνώμη για αξιοπιστία (ειδικά του HD300ι που είναι πιο καινούργιο) ή αν αξίζουν τα >1000€ παραπάνω του Kymco. Στα υπέρ του Kymco: επίπεδο πάτωμα, σύστημα noodoe Στα υπέρ του Sym: χώρος στη σέλα, τάπα βενζίνης σε καλό σημείο Για το Beverly που γράφουν κάποιοι, δεν ενοχλεί κανέναν το ότι ο πίσω τροχός είναι 14"; Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από tasanton
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα