Προς το περιεχόμενο

Burnproof dvd recorder μου καίει dvds?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα να κάνω εγγραφή σε dvd κάτι ταινίες που έφτιαξα με το ulead dvdmoviefactory.

Αφού έφτασε την εγγραφή ως το 98%, έβγαλε ένα σφάλμα και μου είπε κάτι για generic error-fault.Δεν το θυμάμαι ακριβώς, δεν αντέχω να καταστρέψω κι άλλο dvd.

Δοκίμασα μία, δοκίμασα δύο, τα ίδια.

Αφήνω κατά μέρος το τι έκανα με το ulead dvdmoviefactory.

Βαζω τα dvds που έγραφα με το dvdmoviefactory στο nero, και μου λέει ότι δεν μπορεί να γράψει, γιατί είναι γραμμενα!

Το ερώτημα είναι: το dvdmoviefactory, μου έκαψε(εννοώ κατέστρεψε) τα dvds?

Μα το drive μου είναι burnproof. Matshita dvd-ram uj-811. Εχω γράψει με nero και dvds -cds και δούλευα παράλληλα βαριές εφαρμογές, και ποτέ δεν έκαψε ενα δισκάκι.

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι μπορεί να κάηκαν τα dvd. Τι φταίει?

Τελικά με burnproof, είμαστε εξασφαλισμένοι ή όχι?

Δημοσ.

Τάπαμε κι αλλού,βάλε να γράφεις το "VIDEO_TS" σου με CopyToDvd.Tα "pattin-couffin" τα βρίσκω καλύτερα από τα "aspi" που έχει ενσωματωμένα το Ulead...

Δημοσ.

Τι μάρκα ήταν τα δισκάκια; Τα noname έχουν και το ρίσκο τους.

Τα καμένα δισκάκια λογικό είναι να μη μπορεί να τα ξαναγράψει, εκτός και αν είναι DVD-RW οπότε όταν γεμίσουν θέλουν format για να ξαναγράψεις.

Αλλά γενικά αν δεν κάψει δεν θα μάθεις !!

Δημοσ.

Ρε παιδια, το θέμα δεν είναι οτι μου κόστισε που καηκαν δυο δισκακια.

Και σίγουρα ακολουθω τις συμβουλές σας και αλλάζω τρόπο εγγραφής.

Αλλά το θέμα ειναι η ουσία, δηλαδή, επιτρέπεται σε burnproof drive να τα καίει?

Τι είδους προστασία είναι τότε αυτή? Μας κοροιδεύουν?

Δημοσ.

Το ότι είναι burnproof (ή όπως το λέει κάθε εταιρεία) το drive, δε σημαίνει ότι όλα τα δισκάκια θα γράφονται σωστά, ότι κι αν κάνεις.

Το burnproof έχει σα σκοπό να επαναφέρει τη δέσμη laser στο σωστό σημείο όταν γιά οποιοδήποτε λόγο σταματήσει η ροή δεδομένων, συνεπώς να μας γλυτώσει από το καταραμένο "Buffer Underun" που ήταν ο εφιάλτης των κατόχων CDR τα πρώτα χρόνια της κυκλοφορίας τους (όταν τα δισκάκια ήταν πανάκριβα και καιγόταν γιά πλάκα).

Αν γιά κάποιο λόγο το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς γιά εγγραφή δε γράφει σωστά το DVD, το burnproof δε μπορεί να σώσει την κατάσταση.

Δημοσ.

Α, μάλιστα, τώρα κατάλαβα.

Ειναι αληθεια οτι μου πέρασε η υπόνοια οτι δεν φτανει να εχει drive burnproof, πρέπει να κάνει και το προγραμμα σωστα τη δουλειά του.

Το nero το κάνει. Τα άλλα εξαρτάται.

Ευχαριστω για την εξηγηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...