Moderators stormrain Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Εχω δυο οθονες τηλεορασεις, η μια ειναι smart tv και η αλλη οχι. Προς το παρον εχω αυτην που δεν ειναι smart συνδεδεμενη με HDMI στο λαπτοπ και οποτε θελω να προβαλω κατι, οπως video, photos, browser απλα συρω το εκαστοτε παραθυρο ως προεκταση επιφανειας εργασιας και βλεπω ο,τι θελω στη μεγαλη οθονη. Σκεφτομαι ομως να μεταφερω την τηλεοραση οποτε δεν παιζει καλωδιο, οποτε ψαχνω τροπο να κανω αυτο που εκανα αλλα ασυρματα. Ισως με καποιο android box? Chromecast? Δεν με ενδιαφερει καποιο αλλο feature παρα μονο αυτο. Στο ιδιο μοτιβο, εχω σε αλλο δωματιο μια smart tv και σκεφτομαι πως ειναι καλη φαση αν θελω να δω καποια ταινια ή κατι τετοιο, να το κανω εχοντας το laptop στο αλλο δωματιο. Ισως επειδη ειναι smart, αρα συνδεση στο νετ, να γινεται ευκολοτερα?
dpolal Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Αν είναι Smart και υποστηρίζουν DLNA μπορείς όταν τις συνδέσεις στο δίκτυο να κάνεις στην ταινία επάνω Δεξί κλίκ και Διανομή σε Συσκευή. Εμφανίζονται οι διαθέσιμες οθόνες, επιλέγεις αυτήν που θες και παίζει κατευθείαν εκεί η ταινία. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Ευχαριστω για την απαντηση, σορι για την καθυστερηση Για αυτην που δεν ειναι smart καποια προταση?
dpolal Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, stormrain είπε Για αυτην που δεν ειναι smart καποια προταση? Κοίτα καλύτερα στο θέμα με τα android tv-boxes, υπάρχουν αρκετές προτάσεις που κάνουν αυτό που θες (chromecast) αν και μέσω wifi μην περιμένεις ότι θα μεταδώσεις τίποτα 4k υλικό, θα κολλάει το σύμπαν. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, dpolal είπε Κοίτα καλύτερα στο θέμα με τα android tv-boxes, υπάρχουν αρκετές προτάσεις που κάνουν αυτό που θες (chromecast) αν και μέσω wifi μην περιμένεις ότι θα μεταδώσεις τίποτα 4k υλικό, θα κολλάει το σύμπαν. Ευχαριστω και παλι, τσεκαρω εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα