Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thomasko7 είπε

Το πρόγραμμα που αναφερει ο συνάδερφος είναι το smart plan όπως καταλαβαίνω κ (θα) έχει σύμφωνα με τα λεγόμενα του κέρδος 9% ως τώρα.

Απλά πιστεύω πως θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί το κέρδος αυτό για καιρό μετά από αυτά που γίνονται Γιατί πρώτα από όλα η εταιρεία θα αλλάξει την αναλογία του χαρτοφυλακίου του κάθε πελάτη από αμοιβαία σε Επενδύσεις Σταθερού Εισοδήματος ( όπως τα αναφέρει η ΝΝ) για να μετριάσει το ρίσκο της , αφού όπως έχουμε πει εγγυάται στη λήξη τα χρήματα σας

Δηλαδή, εγγυάται ΜΟΝΟ το κεφάλαιο ?

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις εγγύηση στη λήξη κ μόνο στη λήξη πως ότι κ να γίνει θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω στη χειρότερη των περιπτώσεων...

ΑΠΑ θεωρείται παροχη υγείας κ δεν επιστρέφεται...

Περισσότερες λεπτομέρειες θα μας πει κ ο ενεργός συνάδερφος στην ΝΝ

Δημοσ.
8 ώρες πριν, thomasko7 είπε

Έχεις εγγύηση στη λήξη κ μόνο στη λήξη πως ότι κ να γίνει θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω στη χειρότερη των περιπτώσεων...

ΑΠΑ θεωρείται παροχη υγείας κ δεν επιστρέφεται...

Περισσότερες λεπτομέρειες θα μας πει κ ο ενεργός συνάδερφος στην ΝΝ

Εννοείται, ΜΟΝΟ στην λήξη.

Αλλά, η εγγύηση αφορά ΜΟΝΟ το κεφάλαιο ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thomasko7 είπε

Ναι, τα χρήματα που έχεις δώσει... Όχι επιτόκιο...

Υπάρχουν ΑΚΟΜΗ προγράμματα που εγγυώνται και τοκους.

Όχι όμως με ασφαλιστικές καλύψεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συγκεκριμένο που είναι κ ο τίτλος του θέματος δεν το κάνει...

Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγήσεςι τι ε΄ννοεις για τους τόκους?

Μπορείς να μου πεις ποιο πρόγραμμα είναι αυτο?

εννοεις εγγυημένου επιτοκίου με συγκεκριμενο στσαθερο επιτόκιο?αν ναι αυτο δεν είναι unit linked

Επεξ/σία από thomasko7
Δημοσ.

Για να γίνει σαφές το προγραμμα που αναφέρομαι είναι το nngenius και είναι το αδερφάκι του smartplan της πειραιως . Έχουν ακριβώς τον ίδιο αλγόριθμο που βασίζεται στον μηχανισμό.

Το 9% είναι η απόδοση του από την αρχή του χρόνου και την έχει κρατήσει γιατί τράβηξε το κέρδος σε τοποθετήσεις σταθερού εισοδήματος πριν πέσουν οι αγορές.

Επισης κάτι βασικό που δεν αναφέρθηκε είναι ότι το προγραμμα όταν έχει πάνω από 5% ετήσια απόδοση και ο λογαριασμός επένδυσης είναι παρά πάνω από το εγγυημένο κεφάλαιο κάνει λουκ και κλειδώνει μέρος της απόδοσης . Έχω είδη πελάτες που από 2 τέτοια ετήσια κλειδώματα έχουν είδη εγγυημένα ποσά στην λήξη παρά πάνω από αυτά τα πενιχρά εγγυημένα επιτόκια που δίνουν στην ασφαλιστική αγορά . 

επειδη όμως ο διαχειριστής έχει συμπεριφερθεί σούπερ κατά την γνώμη μου το προγραμμα και έβγαλε πολύ καλή απόδοση και λόγο του κρασάτος μάγος στις παγκόσμιες αγορές άνοιξε και προοπτική για πολύ μεγαλύτερες αποδόσεις . 
Το γιατί μια τέτοια τοποθέτηση είναι καλύτερη από το να αγοράσεις μετοχές ξερά έχω πολλούς λόγους να αντιπαράθεσω. 

Σας παραπέμπω σε πραγματικά επαγγελματίες συναδέλφους ο κλάδος μας είναι πιο απαραίτητος από ποτέ και είναι κρίμα χωρίς να έχουμε τις απαραίτητες Γνώσεις να κατηγορούμε εργαλεία γιατί κάνουμε ζημιά στους ίδιους τους αποταμιευτές. 

• Like 1
Δημοσ.

Α καλά βλέπω έχουν ενημερωθεί σφήκες της σφηκοφωλιάς για να πλασάρουν συμβόλαια..

Ναι τέκνα μου αυτά τα εργαλεία είναι ότι πρέπει!!! Οι τράπεζες εξάλλου ειναι γνωστό πως είναι  φιλανθρωπικά ιδρύματα  (δεν θα επενδύσουν τα χρήματα σας σε χρυσό ομόλογα και μετοχές όχι και αυτές τέτοια ασφαλιστικά συμβόλαια θα κάνουν με μεγαλύτερες τράπεζες γιατί ειναι εργαλεία!! :P και θα σας δώσουν το μεγαλύτερο ποσοστό των κερδών τους) 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Α καλά βλέπω έχουν ενημερωθεί σφήκες της σφηκοφωλιάς για να πλασάρουν συμβόλαια..

Ναι τέκνα μου αυτά τα εργαλεία είναι ότι πρέπει!!! Οι τράπεζες εξάλλου ειναι γνωστό πως είναι  φιλανθρωπικά ιδρύματα  (δεν θα επενδύσουν τα χρήματα σας σε χρυσό ομόλογα και μετοχές όχι και αυτές τέτοια ασφαλιστικά συμβόλαια θα κάνουν με μεγαλύτερες τράπεζες γιατί ειναι εργαλεία!! :P και θα σας δώσουν το μεγαλύτερο ποσοστό των κερδών τους) 

Ακριβως....

Άλλωστε η πρόσφατη ιστορία μας έχει αποδείξει ότι όλοι όσοι είχαν αποταμιεύτικα - ασφάλειες ζωής πλούτισαν και δεν τους εξαπάτησε καμία ασφαλιστική σαν την NN για παράδειγμα που έχει αλλάξει 3 φορές όνομα από τότε που ήρθε στην Ελλάδα ...

Επειδή μου έχει φάει 2 συμβόλαια και ενώ πήγα δικαστικά δεν βρήκα το δίκιο μου λόγω παραγραφής του αδικήματος εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου την χρεοκοπία της εν λόγω εταιρίας και όλων των στελεχών της που βάζουν πλάτη για να φάνε τα λεφτά του κόσμου... Παράσιτα....

Δημοσ.

και πολυ εμεινε ανοιχτο.μεχρι και για αλλαγη στοιχειων πηγα στην πειραιωςκαι πουλουσαν ασφαλιστικα προγραμματα.για αλλο πας αλλο σου λενε.αυτο το να βλεπεις ατομα να γραφονται ατο φορουμ και ολα τα ποστς (10 στο συνολο) να ειναι ως δια μαγειας για να πεισουν τον κοσμο με ξεπερναει

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...