TopicStrarter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, thomasko7 είπε Γι'αυτό κ υπάρχει πληθώρα επιλογών επένδυσης γιατί στο καθένα κάτι διαφορετικό κάνει κλικ.... Αλλος ακίνητα, άλλος μετοχές κτλπ... Απλώς εκεί θέλει κ διαφορετικά έτη υπομονής να το πω έτσι μέχρι να είναι κερδοφόρα η επένδυση σου. Όσο για το εγγυημένο κ χωρίς ίχνος εξυπνάδας θα ήθελα να μου πεις ποιο εννοείς πρόγραμμα.... Οι ασφάλειες σαν αυτές αυτές δεν ειναι επένδυση απλά δεν θεωρούνται απο τον νόμο κλοπή αλλά κάθε τι το νόμιμο δεν πάει να πει πως ειναι και ηθικό... παίρνουν τα λεφτά σου βγάζουν διπλά και τρίδιπλα (μαζί με αυτά των άλλων θυμάτων επενδύοντας τα μεταξύ άλλων και σε αυτά που ανέφερα εγώ) και σου δίνουν πίσω όσο το δυνατόν μικρότερο ποσό. Εσύ αυτό που κερδίζεις ειναι την ψευδαίσθηση πως έκανες κάτι για το μέλλον σου και μάλλον στο τέλος τουλάχιστον θα πάρεις τα περισσότερα λεφτά απο αυτά που έδωσες μαζεμένα... όπως είπα χρυσό να αγοράσεις (που είναι η πιο "βαρετή" επένδυση ) θα βγάλεις τα διπλά και θα μπορείς να ρευστοποιήσεις τα χρήματα σου όποτε έχεις ανάγκη πουλώντας τον χρυσό που έχεις. Τι εννοείς ποιο πρόγραμμα ; για τα αποταμιευτικά; άφησα ενδεικτικά link στο ίδιο ποστ που απαντούσε σε εσένα.. (και τα αποταμιευτικά όμως για αστείο τα ανέφερα γιατί ειναι το ίδιο χάλια "επένδυση" αφήνεις τα λεφτά σου να κάθονται και να μην κάνουν τίποτα και να τα εκμεταλλεύονται οι άλλοι για να βγάλουν κέρδος... απλά συμβαίνει ακόμη και αυτή η κάκιστη λύση να ειναι καλύτερη απο το συμβόλαιο που έδειξες)
thomasko7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δε μου απάντησες σε αυτά που περίμενα... Τώρα για το ότι οι εταιρείες (σε) κλέβουν Κ δε ξέρω τι άλλο είπες δεν έχω Κ δεν χρειάζεται απάντηση... Να υπάρχει η άποψη πως το δικό μου έξυπνο να το θεωρείς χάζο το καταλαβαίνω.... Αλλά όπως το γράφεις, είμαστε οκ ως εδώ φίλε μου... Απλώς μου φαίνονται πως τα βλέπεις όλα λίγο εύκολα κ απλοποιημένα στο μυαλό σου Κ το συμβόλαιο που έδειξα, δεν το έδειξα... Είναι ο τίτλος του θέματος που σχολιάζουμε όλοι κ είπα τη γνώμη μου.... Δε προωθώ κάποιο πρόγραμμα αλλά προσπαθώ να βοηθήσω κάποιους όπως με βοηθούν εκεί σε θέματα που έχω άγνοια Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από thomasko7
TopicStrarter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, thomasko7 είπε Δυστυχώς δε μου απάντησες σε αυτά που περίμενα... Τώρα για το ότι οι εταιρείες (σε) κλέβουν Κ δε ξέρω τι άλλο είπες δεν έχω Κ δεν χρειάζεται απάντηση... Να καταλάβω την άποψη πως το δικό μου έξυπνο να το θεωρείς χάζο το καταλαβαίνω.... Αλλά όπως το γράφεις, είμαστε οκ ως εδώ φίλε μου... Απλώς μου φαίνονται πως τα βλέπεις όλα λίγο εύκολα κ απλοποιημένα στο μυαλό σου Τι δεν σου απαντάω λες να σου πω για πρόγραμμα εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με αυτό αν εννοείς και σε ρωτάω πιο πάνω τι εννοείς και σου λέω αν εννοείς αποταμιευτικά έβαλα Link πιο πριν για να δεις. Τέλος δεν έχω κάποια προσωπική αντιπαράθεση με εσένα ούτε σε θεωρώ βλάκα ίσα ίσα να σε σώσω προσπάθησα (αλλά δεν πρόσεξα ότι τα είχες γράψει πέρσι αυτά) Δεν βλέπω τιποτα απλοϊκά. Αυτονοητα είναι τα πράγματα. το χρήμα όταν κάθεται λιγοστεύει και όταν κινείται πληθαίνει. και εσύ το βάζεις σε ταφο για 15 χρόνια για να πάρεις πίσω τα ίδια λεφτά πάνω κάτω ίσως μάλιστα και με χασούρα. Ξαναλέω ΧΡΥΣΟ να αγοράσεις αν βαριέσαι να ψάχνεις επενδύσεις και να ασχολείσαι και τελείωσε θα βγεις πολύ πιο κερδισμένος.. Να στο πώ αλλιώς η NN θα πάρει τα λεφτά σου απο το συμβόλαιο και (μεταξύ άλλων) θα αγοράσει χρυσό... θα βγάλει κέρδος και εσένα φυσικά δεν θα σου δώσει σχεδόν τιποτα . Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από TopicStrarter 1
thomasko7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Τι δεν σου απαντάω λες να σου πω για πρόγραμμα εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με αυτό αν εννοείς και σε ρωτάω πιο πάνω τι εννοείς και σου λέω αν εννοείς αποταμιευτικά έβαλα Link πιο πριν για να δεις. Τέλος δεν έχω κάποια προσωπική αντιπαράθεση με εσένα ούτε σε θεωρώ βλάκα ίσα ίσα να σε σώσω προσπάθησα (αλλά δεν πρόσεξα ότι τα είχες γράψει πέρσι αυτά) Δεν βλέπω τιποτα απλοϊκά. Αυτονοητα είναι τα πράγματα. το χρήμα όταν κάθεται λιγοστεύει και όταν κινείται πληθαίνει. και εσύ το βάζεις σε ταφο για 15 χρόνια για να πάρεις πίσω τα ίδια λεφτά πάνω κάτω ίσως μάλιστα και με χασούρα. Ξαναλέω ΧΡΥΣΟ να αγοράσεις αν βαριέσαι να ψάχνεις επενδύσεις και να ασχολείσαι και τελείωσε θα βγεις πολύ πιο κερδισμένος.. Να στο πώ αλλιώς η NN θα πάρει τα λεφτά σου απο το συμβόλαιο και (μεταξύ άλλων) θα αγοράσει χρυσό... θα βγάλει κέρδος και εσένα φυσικά δεν θα σου δώσει σχεδόν τιποτα . Οκ φίλε μου. Αποψη σου... Υπάρχουν κ αλλά θέματα τεχνικά πάντως όπως με το κάθε πότε αγοράζεις κτλπ Καλή σου ημέρα
TopicStrarter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, thomasko7 είπε Οκ φίλε μου. Αποψη σου... Υπάρχουν κ αλλά θέματα τεχνικά πάντως όπως με το κάθε πότε αγοράζεις κτλπ Καλή σου ημέρα Δεν είναι άποψη μου είναι έτσι ακριβώς τα πράματα. Γιατί νομίζεις κάνουν ασφάλειες; ειναι οι ασφαλιστικές ή οι τράπεζες φιλανθρωπικά ιδρύματα; παίρνουν τα λεφτά απο τις ασφάλειες και τα επενδύουν και βγάζουν κέρδος. Ο χρυσός επίσης είναι στάνταρ μέσα στο portfolio τους. Ναι φυσικά και παίζει ρόλο πότε αγοράζεις για να έχεις βέλτιστο κέρδος όμως αλλά επειδή συγκρίνησες κάτι εντελώς χάλια όπως είναι μια ασφάλεια δεν έχει σημασία παίρνε κάθε 3η/13 εσύ και πάλι περισσότερα λεφτά θα βγάλεις απο αυτά που θα δώσει η ασφάλεια. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από TopicStrarter
thomasko7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Δεν είναι άποψη μου είναι έτσι ακριβώς τα πράματα. Γιατί νομίζεις κάνουν ασφάλειες; ειναι οι ασφαλιστικές ή οι τράπεζες φιλανθρωπικά ιδρύματα; παίρνουν τα λεφτά απο τις ασφάλειες και τα επενδύουν και βγάζουν κέρδος. Ο χρυσός επίσης είναι στάνταρ μέσα στο portfolio τους. Ναι φυσικά και παίζει ρόλο πότε αγοράζεις για να έχεις βέλτιστο κέρδος όμως αλλά επειδή συγκρίνησες κάτι εντελώς χάλια όπως είναι μια ασφάλεια δεν έχει σημασία παίρνε κάθε 3η/13 εσύ και πάλι περισσότερα λεφτά θα βγάλεις απο αυτά που θα δώσει η ασφάλεια. Με συγχωρείς, όταν λες δεν είναι άποψη μου αλλά έτσι είναι τα πράγματα διεκδικείς το αλάθητο από το πάπα!!! Καλημέρα κ Καλή καρδιά!!!
djuan1988 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, thomasko7 είπε Με συγχωρείς, όταν λες δεν είναι άποψη μου αλλά έτσι είναι τα πράγματα διεκδικείς το αλάθητο από το πάπα!!! Καλημέρα κ Καλή καρδιά!!! Δε γράφει κάτι παράλογο. Προφανώς η ασφαλιστική θα βγάλει παραπάνω από αυτά που θα σου δώσει. Πως θα τα βγάλει; Θα κάνει επενδύσεις σε μετοχές, ομόλογα, χρυσό, ασημί, ακίνητα, παράγωγα κάθε λογής που έχουν μεγαλύτερη απόδοση από αυτή που θα σου δώσει στο τέλος. Οι ασφαλιστικές στηρίζονται στο γεγονός ότι το 99,99% του πληθυσμού δε γνωρίζει πως να κάνει αυτές τις επενδύσεις. Κανείς πρακτικά δεν ξέρει πως να αγοράσει μετοχές της Microsoft, του φαίνεται ξένο και μακρινό.
TopicStrarter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, thomasko7 είπε Με συγχωρείς, όταν λες δεν είναι άποψη μου αλλά έτσι είναι τα πράγματα διεκδικείς το αλάθητο από το πάπα!!! Καλημέρα κ Καλή καρδιά!!! Ρε φίλε μετρημένα κουκιά είναι δηλαδή αν σου πω πως 1+1=2 θα είναι άποψη μου; Δεν μιλάω για προσωπικές μου ανακαλύψεις αυτά τα πράματα είναι γνωστά και θα στα πει ο οπουδήποτε έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με τον όρο "επένδυση" Να αν δεν πιστεύεις εμένα δες τι λέει η Investopedia (και έχει ώς παράδειγμα @@δάτη ασφάλεια ζωής όχι αυτό το συμβόλαιο της NN που δεν σου δίνει σχεδόν τιποτα. ) Term Life Insurance Example For example, a non-smoking 30-year-old woman in excellent health might be able to get a 20-year term policy with a death benefit of $1 million for $480 per year. If this woman dies at age 49 after paying premiums for 19 years, her beneficiaries will receive $1 million tax-free when she paid in just $9,120. Term life insurance provides an incomparable return on investment should your beneficiaries ever have to use it. That being said, it provides a negative return on investment if you are among the majority of policyholders whose beneficiaries never file a claim. In that case, you will have paid a relatively low price for peace of mind, and you can celebrate the fact you’re still alive. Do you really hate the idea of potentially “throwing away” almost $10,000 over the next 20 years? What would happen if you invested $480 per year in the stock market instead? If you earned an average annual return of 8%, you’d have $25,960 after 20 years, before taxes and inflation. Considering the opportunity cost of putting that $480 per year into term life insurance premiums instead of investing it, you’re really “throwing away” $25,960. But if you die without life insurance during those 20 years, you’ll leave your heirs with almost nothing instead of $1 million. Permanent Life Insurance Example What if you bought permanent life insurance instead? The same woman described above who purchased a whole life insurance policy from the same insurance company could expect to pay $9,370 annually. The whole life policy’s cost for a single year is just slightly less than the term life policy’s cost for 20 years. So how much cash value are you building up for that extra cost? – After five years, the policy’s guaranteed cash value is $19,880, and you will have paid $46,850 in premiums. – After 10 years, the policy’s guaranteed cash value is $65,630, and you will have paid $93,700 in premiums. – After 20 years, the policy’s guaranteed cash value is $181,630, and you will have paid $187,400 in premiums. But after 20 years, if you had bought term for $480 a year and invested the $8,890 difference, you’d have $480,806 before taxes and inflation at an average annual return of 8%. "Sure," you say, "but the permanent life insurance policy guarantees that return. I’m not guaranteed an 8% return in the market." That’s true. If you have no tolerance for risk, you can put the extra $8,890 a year in a savings account. You’ll earn 1% annually, assuming interest rates never go up from today’s historic lows. After 20 years, you’ll have $208,671. That's still more than the permanent policy’s guaranteed cash value of $181,630. However, when you die without permanent or term life insurance, your heirs receive nothing but your savings and investments. (For related reading, see "10 Best Life Insurance Companies for Veterans") Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από TopicStrarter 1
GREGORYMO Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, TopicStrarter είπε Α καλά εσύ εκει λιγουρεύτηκες (reference Γεωργιάδη ) Αυτό το είπα σαν χειρότερο παράδειγμα (το απλά να αφήσεις λεφτά να κάθονται στην τράπεζα) που όμως θα ήταν καλύτερη λύση.. άρα πήγε χαμένο το μήνυμα (αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι δεν πρόσεξα τις ημερομηνίες των ποστ.. -κάποιος απάντησε πριν απο εμένα και το είδα χθες στην πρώτη λιστα στ μπλαμπλα - οπότε ήταν γραφτό να πάει χαμένο έτσι και αλλιώς) Για να καταλάβεις την αξία του χρήματος αν αποταμίευες 3 με 5 χρόνια 1020 ευρώ θα μπορούσες σε μια σεζόν σε κάποιο τουριστικό νησί να ανοίξεις μια τρύπα σε κάποιο πέρασμα και να πουλάς παγωτό και θα βγάλεις άνετα αυτά που θα πάρεις απο την συγκεκριμένη ασφάλεια. Αλλά επειδή ρωτάς να μερικές ενδεικτικά https://thebanks.eu/compare-banking-products/time-deposit-accounts Ναι το έχει υπολογίσει η ασφάλεια και σου λέει ότι με αυτό μαζί 18970 θα πάρεις... Υπάρχει... Τι πολυ τίμιο ρε σύ ΧΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ και τους τα δίνεις για 15 χρόνια... Αγόρασε απλά χρυσό με τα ίδια λεφτά και θα βγάλεις τα διπλά σε 15 χρόνια.... Δηλαδή, δεν έχει βάση αυτό ? Αρα, την ίδια βάση έχουν και τα υπόλοιπα που γράφεις!!!!! 1
thomasko7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δηλαδή, δεν έχει βάση αυτό ? Αρα, την ίδια βάση έχουν και τα υπόλοιπα που γράφεις!!!!! Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η διαφορετικότητα των ανθρώπων κ πως βλέπει ο καθένας μας τα πράγματα.γιαυτο κ κάθε πρόγραμμα, κάθε άνθρωπος κτλπ ... Έχει το κοινό του!! Δε μπορεί κανένας να κάνει τον άλλον να βλέπει τα πράγματα όπως τα βλέπει ο ίδιος. Αυτή είναι κ η ομορφιά των ανθρώπων... Από εκεί κβ πέρα θα διαφωνήσω Κ θα πω πως δεν είναι τόσο εύκολο να πάει κάποιος να αγοράσει μετοχές της Apple, pimco, blackrock κτλπ.... Μόνο μέσω ασφαλιστικών ή κάτι αντίστοιχο μπορεί να του δώσει τη πρόσβαση σε τέτοιες αγορές. Οι εταιρείες σίγουρα δεν ΜΚΟ κ αποσκοπούν στο κέρδος αλλά μη πάμε στο άλλο άκρο... Βγάζουν χρήματα από διαχειριστικά, από τα πέναλτυ οταν σταματας το ένα πρόγραμμα νωρίτερα κ ειδικά όταν επιλέγεις ένα εγγυημένο χαμηλό κ αυτοί επενδύουν αλλού!! Αλλά παιδιά ένας που επιλέγει ένα εγγυημένο μπορεί απλώς να το κάνει επειδή δεν έχει την αυτοκυριαρχία να τα μαζέψει μόνος του... Ή άλλος λέει πως αντί να χαλω ένα Χ πόσο το μήνα βάζω στην άκρη απλώς ένα 50 Ρίκο.... Το τι κάνει ο καθένας το κάνει με βάση τις ανάγκες του κ τα θέλω του...
Nikos glo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Επειδή είμαι ασφαλιστής της nn έχω μια ερώτηση να κάνω σε κυρίους φωστήρες που κατηγορούν τα ασφαλιστικά προγράμματα. Τωρα που λόγο του κορονοϊού και όλα τα επενδυτικά προγράμματα έχουν χάσει την μισή αξία τους. (Για τα εγγυημένα που δίνουν καθαρό επιτόκιο κάτω από 1,5% και αυτό στην λήξη με αξίες εξαγοράς για κλάματα.) Οι τράπεζες με μηδενικούς τόκους άρα σίγουρα λόγο πληθωρισμού χαμένοι ,χρηματιστές με αποτιμήσεις καταστροφικές . Και το εν λόγο προγραμμα να κερδίζει 9% μέσα στην καταστροφή τι έχετε να πείτε; 1
djuan1988 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, Nikos glo είπε Επειδή είμαι ασφαλιστής της nn έχω μια ερώτηση να κάνω σε κυρίους φωστήρες που κατηγορούν τα ασφαλιστικά προγράμματα. Τωρα που λόγο του κορονοϊού και όλα τα επενδυτικά προγράμματα έχουν χάσει την μισή αξία τους. (Για τα εγγυημένα που δίνουν καθαρό επιτόκιο κάτω από 1,5% και αυτό στην λήξη με αξίες εξαγοράς για κλάματα.) Οι τράπεζες με μηδενικούς τόκους άρα σίγουρα λόγο πληθωρισμού χαμένοι ,χρηματιστές με αποτιμήσεις καταστροφικές . Και το εν λόγο προγραμμα να κερδίζει 9% μέσα στην καταστροφή τι έχετε να πείτε; Μια χαρά θα ανέβουν και πάλι οι μετοχές. Επίσης αν κάποιος έχει χρήματα τώρα είναι η ευκαιρία να αγοράσει μετοχές. 1
GREGORYMO Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Nikos glo είπε Επειδή είμαι ασφαλιστής της nn έχω μια ερώτηση να κάνω σε κυρίους φωστήρες που κατηγορούν τα ασφαλιστικά προγράμματα. Τωρα που λόγο του κορονοϊού και όλα τα επενδυτικά προγράμματα έχουν χάσει την μισή αξία τους. (Για τα εγγυημένα που δίνουν καθαρό επιτόκιο κάτω από 1,5% και αυτό στην λήξη με αξίες εξαγοράς για κλάματα.) Οι τράπεζες με μηδενικούς τόκους άρα σίγουρα λόγο πληθωρισμού χαμένοι ,χρηματιστές με αποτιμήσεις καταστροφικές . Και το εν λόγο προγραμμα να κερδίζει 9% μέσα στην καταστροφή τι έχετε να πείτε; ΠΟΙΟ είναι αυτό το πρόγραμμα που δίνει 9% ?
thomasko7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε ΠΟΙΟ είναι αυτό το πρόγραμμα που δίνει 9% ? Το πρόγραμμα που αναφερει ο συνάδερφος είναι το smart plan όπως καταλαβαίνω κ (θα) έχει σύμφωνα με τα λεγόμενα του κέρδος 9% ως τώρα. Απλά πιστεύω πως θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί το κέρδος αυτό για καιρό μετά από αυτά που γίνονται Γιατί πρώτα από όλα η εταιρεία θα αλλάξει την αναλογία του χαρτοφυλακίου του κάθε πελάτη από αμοιβαία σε Επενδύσεις Σταθερού Εισοδήματος ( όπως τα αναφέρει η ΝΝ) για να μετριάσει το ρίσκο της , αφού όπως έχουμε πει εγγυάται στη λήξη τα χρήματα σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις