Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε το ξέρω!! Όπως δε το ξέρει κανένας!!! Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα όμως θα πάρεις στη χειρότερη περίπτωση τα χρήματα σου πίσω.... αφαιρώντας όμως πρώτα τα χρήματα που έχεις δώσει για ΑΠΑ.... Είπαμε είναι τίμιο πρόγραμμα,είναι απλά τι ζητάς!!!!

3 λεπτά πριν, ciyo είπε

Έχω δώσει 100.000 σε 15 χρόνια, πόσα θα πάρω στην καλύτερη στο τέλος?

Επίσης, με λίγο χιούμορ,τέτοιο ποσό δε πας σε μια τράπεζα μόνο αλλά κανεις διασπορά κινδύνου ...χιουμοριστικά,φιλικά( το λέω επειδή αν είδα καλά έχεις 1000ε το χρόνο πρόγραμμα,άρα δε θα νομίζει κανένας πως το παίζω έξυπνος)

Μπες στο mynn.gr  να δεις κ πως πάει το πρόγραμμα σου

Μπες στο mynn.gr  να δεις κ πως πάει το πρόγραμμα σου

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 27/9/2019 στις 2:26 ΜΜ, lambros είπε

Διακοπή πώς γίνεται;;

Αναλόγως πόσα έτη έχεις ήδη στο πρόγραμμα κ πόσα χρήματα έχει μέσα ο προσωπικός σου λογαριασμός έχεις κ διαφορετικές επιλογές

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδή πολλοί ρωτούσατε και είσασταν υπέρ των εγγυημένων προγραμματων αποταμίευσης να ξέρετε πως το υψηλότερο εποτόκιο τό έχει η εθνική σε εγγυημένο αλλά μέχρι τη παρασκευή καθως μετα μειώνεται ....αρκετά...οπότε όποιος ένδιαφέρεται να παρει τον ασφαλιστή του 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, thomasko7 είπε

Επειδή πολλοί ρωτούσατε και είσασταν υπέρ των εγγυημένων προγραμματων αποταμίευσης να ξέρετε πως το υψηλότερο εποτόκιο τό έχει η εθνική σε εγγυημένο αλλά μέχρι τη παρασκευή καθως μετα μειώνεται ....αρκετά...οπότε όποιος ένδιαφέρεται να παρει τον ασφαλιστή του 

Ποιο είναι ? Αυτό το 10ετες που βάζεις 10.000€ και δίνει 11.300€ ?

Δημοσ.

Εγγυημένο περιοδικών καταβολών κ όχι εφάπαξ καταβολών. Τα περιοδικών είναι μίνιμουμ 15ετιας.το εφάπαξ άν εννοείς αυτό έχει ήδη αλλάξει κ υπάρχει με ήδη μειωμένο επιτόκιο....

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, thomasko7 είπε

Εγγυημένο περιοδικών καταβολών κ όχι εφάπαξ καταβολών. Τα περιοδικών είναι μίνιμουμ 15ετιας.το εφάπαξ άν εννοείς αυτό έχει ήδη αλλάξει κ υπάρχει με ήδη μειωμένο επιτόκιο....

ΝΑΙ, το εφάπαξ εννοώ.

Ξέρεις τι έχει γίνει με αυτό ?

Μου είχαν πει, αλλά είναι καιρός, αυτό που έγραψα.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

ΝΑΙ, το εφάπαξ εννοώ.

Ξέρεις τι έχει γίνει με αυτό ?

Μου είχαν πει, αλλά είναι καιρός, αυτό που έγραψα.

Αυτά συμφέρουν πιο πολύ αν έχεις αρκετά χρήματα μαζεμένα κ θες να τα παρκάρεις ή θες να φύγουν από πάνω σου....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγω εχω το Ultra Plan της ΝΝ, θεωρώ τελικά οτι είναι δύσκολο να επιτύχει καποιος να πάρει τα λεφτά του πίσω από τέτοια προγράμματα εκτός κι αν σκιστούν τα επιτόκια των Α/Κ και των Ομολόγων,,, δεδομένου οτι πληρώνεις 2,50 ευρω διαχείριση 10 ευρω ασφάλιση το μηνα 0,60 λεπτα απο  δω 0,50 παραπέρα,,,,,,,,
Oποτε απο τις μηνιαίες καταβολες επενδύεται π.χ. σ εμενα απο τα 50,60 που πληρώνω καθε μηνα μονο τα 40 ευρω, για να παρω τα λεφτα μου πισω θα πρεπει καθε χρονο να εχω μεση αποδοση 4% με 5% το χρόνο ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ .....πιθανόν κι εγω να το κόψω,, σαφώς το εχω σκυλομετανοιώσει....δεν ειναι αυτα για εμας νομίζω κανένας σοφός ειτε εχει λεφτα ειτε οχι  δε κάνει αυτο το προγραμμα, εγω  πιάστικα κορόιδο ......
Αυτη βεβαια είναι η αποψη μου, επιπλέον δεν εχω βρει ανθρωπο που να εχει προγραμμα της ΝΝ και να μη θελει να το κοψει

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χαίρετε!

Εγώ άρχισα αυτό το πρόγραμμα στις 24 Ιουνίου 2019.

Βάζω 50 ευρώ.

Μαζί με μια ασφάλιση 52.

Πρόσεξα ότι από τον τρίτο μήνα η αξία του ασφαλίστρου ήταν 2 ευρώ περίπου πάνω από τα χρήματα που είχα βάλει.

Δηλ.: Σε 3 μήνες είχα βάλει 50+50+50 και η αξία ήταν 151,68.....

Τους τελευταίους 2 μήνες όμως ενώ συνολικά έχω βάλει για 8 μήνες 400 ευρώ αυτή τη στιγμή εμφανίζει αξία 376....

Τι να υποθέσω? ότι χάνω τα λεφτά μου? Να το σταματήσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

85 ευρώ τον μήνα ή αλλιώς 1020 το έτος σε 15 έτη σου λέει θα σου δώσει 18.970 (εσύ θα έχεις δώσει όλα αυτά τα έτη 15,300) 

Σε απόλυτη τιμή (γιατί υπάρχει και ο πληθωρισμός που δεν είναι καθόλου αμελητέος παράγοντας μιας και μιλάμε για 15ετία)  θα έχεις "κερδίσει" 3.670  στην πραγματικότητα μάλλον (λόγω πληθωρισμού) θα έχεις χάσει λεφτά.. 

Τα ασφαλιστικά προγράμματα ειναι για παππούδια και ανθρώπους που βαριούνται να ψάξουν βασικά πράματα για την οικονομία και τις επενδύσεις ο μόνος κερδισμένος ειναι η ασφαλιστική... 

Τέσπα έστω ότι ξεχνάμε τον πληθωρισμό (που είπαμε δεν τον ξεχνάμε για παράδειγμα ο πληθωρισμός του ευρώ απο το 2005 στο 2020 είναι 26% αλλά χάριν της κουβέντας) θα έχεις κέρδος 24% επι του συνολικού ποσού που έδωσες. 

Κλάιν μαιν δηλαδή... 

Πάμε να δούμε τι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις. 

Αν έβαζες 1020 ευρώ κάθε χρόνο σε έναν απλό αποταμιευτικό λογαριασμό με 2% επιτόκιο θα έχεις 19012 ευρώ σε 15 χρόνια και εδώ ο πληθωρισμός θα είναι με το μέρος σου γιατί θα βάζεις κάθε χρόνο τα χρήματα αντι για κάθε μήνα και με την διαφορά ότι θα μπορείς να εκταμιεύσεις χρήμα χωρίς πρόβλημα (είτε όποτε θες είτε κάθε Χ χρονική στιγμή ανάλογα την τράπεζα)  αλλά και αυτό ειναι συγγενής στρατηγική με το να κάνεις μια ασφάλεια. 

Θα μπορούσες να αγοράσεις ομόλογα των ΗΠΑ με διάρκεια ένα έτος σε 15 χρόνια θα έχεις παραπάνω απο 23.000 ευρώ..

Αν αγόραζες χρυσό δίνοντας 1020 κάθε χρόνο (απο το 2005 έως το 2020) θα είχες γύρο στα 40.000 ευρώ σε 15 χρόνια. 

Επίσης μπορείς να επενδύσεις σε μετοχές σε μια σταθερή και μεγάλη εταιρία που δεν έχει μεγάλα κέρδη (εννοώ η μετοχή) αλλά ειναι σταθερή τα λεγόμενα bluechips ένα παράδειγμα αν είχες επενδύσει στην microsoft απο το 2005 έως σήμερα (15 χρόνια) βάζοντας 1020 ευρώ κάθε χρόνο σήμερα θα είχες γύρο στα 100.000 ευρώ :D 

Και αυτά απλά τα αναφέρω ενδεικτικά αν όντως θέλεις να δίνεις τόσα λεφτά κάθε έτος αξίζει να ψάξεις καλύτερα απο το να υπογράψεις ένα χαρτί επειδή ήρθε κάποιος και σου χτύπησε την πόρτα... 

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ.
5 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

85 ευρώ τον μήνα ή αλλιώς 1020 το έτος σε 15 έτη σου λέει θα σου δώσει 18.970 (εσύ θα έχεις δώσει όλα αυτά τα έτη 15,300) 

Σε απόλυτη τιμή (γιατί υπάρχει και ο πληθωρισμός που δεν είναι καθόλου αμελητέος παράγοντας μιας και μιλάμε για 15ετία)  θα έχεις "κερδίσει" 3.670  στην πραγματικότητα μάλλον (λόγω πληθωρισμού) θα έχεις χάσει λεφτά.. 

Τα ασφαλιστικά προγράμματα ειναι για παππούδια και ανθρώπους που βαριούνται να ψάξουν βασικά πράματα για την οικονομία και τις επενδύσεις ο μόνος κερδισμένος ειναι η ασφαλιστική... 

Τέσπα έστω ότι ξεχνάμε τον πληθωρισμό (που είπαμε δεν τον ξεχνάμε για παράδειγμα ο πληθωρισμός του ευρώ απο το 2005 στο 2020 είναι 26% αλλά χάριν της κουβέντας) θα έχεις κέρδος 24% επι του συνολικού ποσού που έδωσες. 

Κλάιν μαιν δηλαδή... 

Αν έβαζες 1020 ευρώ κάθε χρόνο σε έναν απλό αποταμιευτικό λογαριασμό με 2% επιτόκιο θα έχεις 19012 ευρώ σε 15 χρόνια και εδώ ο πληθωρισμός θα είναι με το μέρος σου γιατί θα βάζεις κάθε χρόνο τα χρήματα αντι για κάθε μήνα και με την διαφορά ότι θα μπορείς να εκταμιεύσεις χρήμα χωρίς πρόβλημα (είτε όποτε θες είτε κάθε Χ χρονική στιγμή ανάλογα την τράπεζα)  αλλά και αυτό ειναι συγγενής στρατηγική με το να κάνεις μια ασφάλεια. 

Θα μπορούσες να αγοράσεις ομόλογα των ΗΠΑ με διάρκεια ένα έτος σε 15 χρόνια θα έχεις παραπάνω απο 23.000 ευρώ..

Αν αγόραζες χρυσό δίνοντας 1020 κάθε χρόνο (απο το 2005 έως το 2020) θα είχες γύρο στα 40.000 ευρώ σε 15 χρόνια. 

Επίσης μπορείς να επενδύσεις σε μετοχές σε μια σταθερή και μεγάλη εταιρία που δεν έχει μεγάλα κέρδη (εννοώ η μετοχή) αλλά ειναι σταθερή τα λεγόμενα bluechips ένα παράδειγμα αν είχες επενδύσει στην microsoft απο το 2005 έως σήμερα (15 χρόνια) βάζοντας 1020 ευρώ κάθε χρόνο σήμερα θα είχες γύρο στα 100.000 ευρώ :D 

Και αυτά απλά τα αναφέρω ενδεικτικά αν όντως θέλεις να δίνεις τόσα λεφτά κάθε έτος αξίζει να ψάξεις καλύτερα απο το να υπογράψεις ένα χαρτί επειδή ήρθε κάποιος και σου χτύπησε την πόρτα... 

Υπάρχει αποταμευτικος με 2% επιτόκιο ? ΠΟΥ ?

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Κλάιν μαιν δηλαδή... 

Καλημέρα σε όλους!! Έχουμε να τα πούμε από το 2019 οπότε Καλή χρονιά με υγεία σε όλους μας!!

Να πω στο φίλο που παραθέτω στο ποστ του πως κάνει κάποιο λάθος....

ΣΤο πρόγραμμα της ΝΝ δεν Βάζεις στη 15 ετια  15300€ αλλά παραπάνω μιας κ δεν έχεις υπολογίσει το υποχρεωτικό 3% το χρόνο που μπαίνει στα ασφάλιστρα για προστασία από το πληθωρισμό...

Σε αποταμιεύτικο λογαριασμό με 2% απόδοση δεν μπορείς να τα βάλεις κ να τα βγάζεις οπότε έχεις ανάγκη ( όπως είπες) απλά γιστι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα!!!!

Εγγυημένα αποταμιεύτικα προγράμματα σε 15 έτη υποχρέωση καταβολής κ δεν δίνουν πια καθαρό 2%...

Επίσης να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι ασφαλιστής της ΝΝ , θεωρώ πως υπάρχουν πιο καλά επενδυτικά ( στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) αλλά το πρόγραμμα της είναι πολύ τίμιο!!!

Σου λέει παίρνεις σαν ρίσκο πως στη χειρότερη περίπτωση στη λήξη θα πάρεις μίνιμουμ τα χρήματα σου πίσω!!!

Επίσης τα εγγυημένα των ελληνικών ασφαλιστικών δεν σου εγγυώνται στη λήξη ποσό αν το καλοσκεφτούμε αλλά το επιτόκιο.....

Αν κάποιος βάζει πολλά χρήματα σε τέτοια προγράμματα γιστι να μη μοιράζει τα ασφάλιστρα κ στα 2 είδη κ να μετριάσει κ τόυς κίνδυνους???

Προγράμματα όπως το ultra plan που ανέφερε φίλος κ κάποιος άλλος με 50€/μήνα είναι διαφορετικά από το smart plan οπότε έχουν διαφορετικούς όρους κ λειτουργία με συνέπεια να μη μπορούν να συγκριθούν με το πρόγραμμα του τίτλου κ να δημιουργούν σύγχυση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Υπάρχει αποταμευτικος με 2% επιτόκιο ? ΠΟΥ ?

Α καλά εσύ εκει λιγουρεύτηκες (reference Γεωργιάδη :P ) Αυτό το είπα σαν χειρότερο παράδειγμα (το απλά να αφήσεις λεφτά να κάθονται στην τράπεζα) που όμως θα ήταν καλύτερη λύση..

άρα πήγε χαμένο το μήνυμα (αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι δεν πρόσεξα τις ημερομηνίες των ποστ.. -κάποιος απάντησε πριν απο εμένα και το είδα χθες στην πρώτη λιστα στ μπλαμπλα - οπότε ήταν γραφτό να πάει χαμένο έτσι και αλλιώς)

Για να καταλάβεις την αξία του χρήματος αν αποταμίευες 3 με 5 χρόνια 1020 ευρώ θα μπορούσες σε μια σεζόν σε κάποιο τουριστικό νησί να ανοίξεις μια τρύπα σε κάποιο πέρασμα και να πουλάς παγωτό και θα βγάλεις άνετα αυτά που θα πάρεις απο την συγκεκριμένη ασφάλεια. 

Αλλά επειδή ρωτάς να μερικές ενδεικτικά   https://thebanks.eu/compare-banking-products/time-deposit-accounts

1 ώρα πριν, thomasko7 είπε

ΣΤο πρόγραμμα της ΝΝ δεν Βάζεις στη 15 ετια  15300€ αλλά παραπάνω μιας κ δεν έχεις υπολογίσει το υποχρεωτικό 3% το χρόνο που μπαίνει στα ασφάλιστρα για προστασία από το πληθωρισμό...

Ναι το έχει υπολογίσει η ασφάλεια και σου λέει ότι με αυτό μαζί 18970 θα πάρεις... 

Σε αποταμιεύτικο λογαριασμό με 2% απόδοση δεν μπορείς να τα βάλεις κ να τα βγάζεις οπότε έχεις ανάγκη ( όπως είπες) απλά γιστι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα!!!!

Υπάρχει...

Επίσης να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι ασφαλιστής της ΝΝ , θεωρώ πως υπάρχουν πιο καλά επενδυτικά ( στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) αλλά το πρόγραμμα της είναι πολύ τίμιο!!!

Σου λέει παίρνεις σαν ρίσκο πως στη χειρότερη περίπτωση στη λήξη θα πάρεις μίνιμουμ τα χρήματα σου πίσω!!!

Επίσης τα εγγυημένα των ελληνικών ασφαλιστικών δεν σου εγγυώνται στη λήξη ποσό αν το καλοσκεφτούμε αλλά το επιτόκιο.....

Αν κάποιος βάζει πολλά χρήματα σε τέτοια προγράμματα γιστι να μη μοιράζει τα ασφάλιστρα κ στα 2 είδη κ να μετριάσει κ τόυς κίνδυνους???

Προγράμματα όπως το ultra plan που ανέφερε φίλος κ κάποιος άλλος με 50€/μήνα είναι διαφορετικά από το smart plan οπότε έχουν διαφορετικούς όρους κ λειτουργία με συνέπεια να μη μπορούν να συγκριθούν με το πρόγραμμα του τίτλου κ να δημιουργούν σύγχυση

Τι πολυ τίμιο ρε σύ ΧΑΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ και τους τα δίνεις για 15 χρόνια...

Αγόρασε απλά χρυσό με τα ίδια λεφτά και θα βγάλεις τα διπλά σε 15 χρόνια....

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ.

Γι'αυτό κ υπάρχει πληθώρα επιλογών επένδυσης γιατί στο καθένα κάτι διαφορετικό  κάνει κλικ.... Αλλος ακίνητα, άλλος μετοχές κτλπ...

Απλώς εκεί θέλει κ διαφορετικά έτη υπομονής να το πω έτσι μέχρι να είναι κερδοφόρα η επένδυση σου.

Όσο για το εγγυημένο κ χωρίς ίχνος εξυπνάδας θα ήθελα να μου πεις ποιο εννοείς πρόγραμμα....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...