GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, thomasko7 είπε Το προσάρτημα ΑΠΑ είναι παροχή υγείας κ παίρνεται ιατρικό ιστορικό. . Αν έχω εγώ πάνω μου την Άρτα κ τα Γιάννενα λογικό η εταιρεία να φοβάται να μου πληρώνει το συμβόλαιο μέχρι τη λήξη Γι'αυτό κ υποχρεωτικο έγινε από ατύχημα. Τα προγράμματα που ανέφερε παραπάνω ο φίλος είναι εγγυημένα κ άρα μη συγκρίσιμα... Είναι το τι θες από ένα πρόγραμμα... Αν θες εγγυημένο πας αλλού, αν θες unit linked πας αλλού με ότι συνεπάγεται αυτό ... Σιγά σιγά, έως πολύ γρήγορα όλα θα πάνε στα unit linked.... ΝΑΙ, είναι εγγυημένα. Αλλά, γιατί να πάω σε ένα ΜΗ εγγυημένο ?
thomasko7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε ΝΑΙ, είναι εγγυημένα. Αλλά, γιατί να πάω σε ένα ΜΗ εγγυημένο ? Γιατί οι διαφορές σε πιθανές αποδόσεις είναι τεράστιες!!! Αν θυμάμαι καλά το καλύτερο από αυτά που ανέφερες είναι 1,8% καθαρό. . Είναι ξεκάθαρο πως η επιλογή του καθενός είναι στο αν είσαι(είμαι) αποταμιευτης ή επενδυτής ( μικρού ή μεγαλύτερου ρίσκου) 3 λεπτά πριν, ciyo είπε οχι τιποτα δε δηλωσα, στην ελλαδα ειμαι επισημα αεργος Καλά έκανες γιατί εκτός Ελλάδος θα υπήρχε θέμα ... Αν δηλώνεις μόνιμη κατοικία εγώ όλα καλά
omega Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 3/4/2019 στις 10:21 ΜΜ, lambros είπε Ξέρετε τίποτα πληροφορίες περισσότερες για αυτό το πρόγραμμα;;;; Καλο θα ήταν να κατεβάσεις την φωτό και να την ξανά ανεβάσεις αφού έχεις διαγράψει το ΑΦΜ σου και λοιπά προσωπικά στοιχεια που φαίνονται στο χαρτί. EDIT Aκυρο,νόμιζα ότι ήταν δικά σου στοιχεια αλλα είναι τελικά της εταιρείας. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από omega 1
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, thomasko7 είπε Γιατί οι διαφορές σε πιθανές αποδόσεις είναι τεράστιες!!! Αν θυμάμαι καλά το καλύτερο από αυτά που ανέφερες είναι 1,8% καθαρό. . Είναι ξεκάθαρο πως η επιλογή του καθενός είναι στο αν είσαι(είμαι) αποταμιευτης ή επενδυτής ( μικρού ή μεγαλύτερου ρίσκου) Καλά έκανες γιατί εκτός Ελλάδος θα υπήρχε θέμα ... Αν δηλώνεις μόνιμη κατοικία εγώ όλα καλά Καταρχην, δεν αντιδικουμε, το ξεκαθαρίζω, συζήτηση κάνουμε. Αυτό το ΠΙΘΑΝΕΣ αποδόσεις που είναι στην πράξη ΑΠΙΘΑΝΕΣ είναι η ΔΙΑΦΟΡΑ.
thomasko7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Καταρχην, δεν αντιδικουμε, το ξεκαθαρίζω, συζήτηση κάνουμε. Αυτό το ΠΙΘΑΝΕΣ αποδόσεις που είναι στην πράξη ΑΠΙΘΑΝΕΣ είναι η ΔΙΑΦΟΡΑ. Εννοείται πως δεν αντιδικουμε κ δεν κάνουμε καν διαφημίση.... Πιθανές σημαίνει πως δεν είναι εγγυημένες.... Στατιστικά υπάρχουν μελέτες κ παρουσιάσεις πως αν ακολουθήσεις συγκεκριμένο πλάνο σε επενδύσεις unit linked στη 12ετια δε υπάρχει πιθανότητα όχι με βγεις χαμένος αλλά κ πολλαπλά κερδισμένος. Είναι ξεκάθαρο στο επενδυτικό περιοδικό του πελάτη τι θέλει να επιλέξει.... Γι'αυτό κ υπάρχουν κ έντυπα αναγκών κτλπ κτλπ... Επίσης .. Όλες αυτές οι εταιρείες που σου εγγυώνται αποδόσεις πως βγάζουν κέρδος;;; Τους δίνεις πχ 18.000 κ σουτ δίνουν στη λήξη 20.000ε. Πως κερδίζουν;;; Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από thomasko7
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, thomasko7 είπε Εννοείται πως δεν αντιδικουμε κ δεν κάνουμε καν διαφημίση.... Πιθανές σημαίνει πως δεν είναι εγγυημένες.... Στατιστικά υπάρχουν μελέτες κ παρουσιάσεις πως αν ακολουθήσεις συγκεκριμένο πλάνο σε επενδύσεις unit linked στη 12ετια δε υπάρχει πιθανότητα όχι με βγεις χαμένος αλλά κ πολλαπλά κερδισμένος. Είναι ξεκάθαρο στο επενδυτικό περιοδικό του πελάτη τι θέλει να επιλέξει.... Γι'αυτό κ υπάρχουν κ έντυπα αναγκών κτλπ κτλπ... Αυτά, είναι πολύ θεωρητικά. Από την εμπειρία σου ποιο είναι το καταγεγραμμένο ρεκόρ, ας το πούμε έτσι, κάποιου που έχει συμπληρώσει την 12 εστία του προγράμματος ?
thomasko7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Είναι πολύ γενικό όπως το λες έτσι... Οι μετρήσεις γίνονται με διαφορετικό τρόπο... Πάντως άπο το 1920 και κάτι που δείχνουν οι επενδυτικές, φτάνουν σχεδόν 10% ετησιοποιημενη απόδοση. Απλά ξανά λέω, κανένας δεν είναι σοφός κ οι άλλοι χαζουληδες,είναι τι ρίσκο θέλω να πάρω εγώ... Άλλο πρότεινα στον αδερφό μου κ άλλο έκανα εγώ....άλλος δε μπορεί να αντέξει να χάνει 20% τη πρώτη χρονιά κ άλλος λέει αντί να τα τρώει ας τα βάλει σε ένα τέτοιο πρόγραμμα κ ότι βγει.... Δεν σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο κ γι'αυτό έχουμε επιλογές.... Εγώ δεν είμαι καθόλου κατά των εγγυημένων...απλά ένα παράδειγμα....2 από τις 3 που ανέφερες στα εγγυημένα,στη 15ςτια με ίδια χρήματα κάθε χρόνο και με ελάχιστη διαφορά στην απόδοση... Στη λήξη η μία δίνει 8% λιγότερο από την άλλη.... Φαντάσου τι ευελπιστει ένας επενδυτής....
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, thomasko7 είπε Είναι πολύ γενικό όπως το λες έτσι... Οι μετρήσεις γίνονται με διαφορετικό τρόπο... Πάντως άπο το 1920 και κάτι που δείχνουν οι επενδυτικές, φτάνουν σχεδόν 10% ετησιοποιημενη απόδοση. Απλά ξανά λέω, κανένας δεν είναι σοφός κ οι άλλοι χαζουληδες,είναι τι ρίσκο θέλω να πάρω εγώ... Άλλο πρότεινα στον αδερφό μου κ άλλο έκανα εγώ....άλλος δε μπορεί να αντέξει να χάνει 20% τη πρώτη χρονιά κ άλλος λέει αντί να τα τρώει ας τα βάλει σε ένα τέτοιο πρόγραμμα κ ότι βγει.... Δεν σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο κ γι'αυτό έχουμε επιλογές.... Εγώ δεν είμαι καθόλου κατά των εγγυημένων...απλά ένα παράδειγμα....2 από τις 3 που ανέφερες στα εγγυημένα,στη 15ςτια με ίδια χρήματα κάθε χρόνο και με ελάχιστη διαφορά στην απόδοση... Στη λήξη η μία δίνει 8% λιγότερο από την άλλη.... Φαντάσου τι ευελπιστει ένας επενδυτής.... ΟΚ. Πάω πάσο.
thomasko7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΟΚ. Πάω πάσο. Κάτι τελευταίο... Φαντάσου πως παίζει ρόλο μέχρι κ το κάθε πότε γίνεται αγορά μεριδίων ακόμη κ αν μιλάμε για το ίδιο προϊόν.... Είναι αλλιώς να αγοράζεις κάθε ημέρες κ άλλο κάθε χρόνο.... Σε άλλη τιμή αγοράζει τότε ο καθένας ...κ όταν είναι χαμηλά, με τα ίδια χρήματα αγοράζεις περισσότερα μερίδια. Τέλος πάντων, ελπίζω να βοήθησα έστω κ έναν όπως βοηθατε5 εμένα σε ότι έχω ρωτήσει ως τώρα! Σήμερα ήταν δύσκολη ημέρα κ αύριο δυσκολότερη!! Καλό βράδυ σε όλους!!! 3 λεπτά πριν, ciyo είπε με το smart plan σε 15 χρονια υπαρχει περιπτωση να διπλασιασω τα λεφτα μου? Απίθανο.η ίδια η εταιρεία έδινε 3 σενάριο, αρνητικό αποτέλεσμα ( που έπαιρνες τα χρήματα σου )κ 4 κ 6% αν θυμάμαι καλά Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από thomasko7
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, ciyo είπε μπορεις να το κοιταξεις σε παρακαλω? σιγουρα δεν ειναι 4% και 6% γιατι ειναι 15 ολοκληρα χρονια!! Για να το πει αυτός, κάτι περισσότερο ξέρει !!
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, lambros είπε Διακοπή πώς γίνεται;; Κανείς μια αίτηση.
thomasko7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 27/9/2019 στις 2:26 ΜΜ, lambros είπε Διακοπή πώς γίνεται;; Δώσε μου χρόνο μέχρι το βράδυ όταν θα γυρίσω σπίτι κ θα σου πω διάφορα κόλπα που μπορείς να κάνεις.... Για ποιο λόγο όμως να κάνεις διακοπή αν έχεις ξεκινήσει μια αποταμίευση κ δεν υπάρχει οικονομικο θέμα; Στις 27/9/2019 στις 1:03 ΠΜ, ciyo είπε με το smart plan σε 15 χρονια υπαρχει περιπτωση να διπλασιασω τα λεφτα μου?
GREGORYMO Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ciyo είπε Μη μας μπερδεύεις, εγώ δε πρόκειται να το διακόψω . Απλά σε ρωτάω ποιο είναι το ποσοστό επιστροφής γιατί 6% είναι πολύ λίγο Όταν το έκανες, τι σου είχαν πει ? Έτσι αόριστα από τα λεφτά έως διπλασιασμό ?
thomasko7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, ciyo είπε Μη μας μπερδεύεις, εγώ δε πρόκειται να το διακόψω . Απλά σε ρωτάω ποιο είναι το ποσοστό επιστροφής γιατί 6% είναι πολύ λίγο Με συγχωρείς, σε έχασα λίγο, τι εννοείς το 6%.; Τα σενάρια, δηλαδή 4 ή 6% είμαι ετησιοποιημενες αποδόσεις, πιθανές!!! 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Όταν το έκανες, τι σου είχαν πει ? Έτσι αόριστα από τα λεφτά έως διπλασιασμό ? Ναι, τι σου είπαν στη τράπεζα; Όχι πως θα ισχύει, απλά να ξέρουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις