lambros Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Ξέρετε τίποτα πληροφορίες περισσότερες για αυτό το πρόγραμμα;;;; 1
lambros Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 15ετη λέει. Σε περίπτωση που το κάνει κάποιος αν σταματήσει να πληρώνει τι γίνεται;;; Αν κλείσει η ΝΝ η η Πειραιώς τι γίνεται;;; Αν δεν εχεις να βάλεις ένα μήνα και βάλεις το άλλο τη αλλάζει;; Μπορεί στα 5 χρόνια να πάρεις τα λεφτά πίσω;;; Μπορείς νωρίτερα;;;
sezebo Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, lambros είπε 15ετη λέει. Σε περίπτωση που το κάνει κάποιος αν σταματήσει να πληρώνει τι γίνεται;;; Αν κλείσει η ΝΝ η η Πειραιώς τι γίνεται;;; Αν δεν εχεις να βάλεις ένα μήνα και βάλεις το άλλο τη αλλάζει;; Μπορεί στα 5 χρόνια να πάρεις τα λεφτά πίσω;;; Μπορείς νωρίτερα;;; Αν κλείσει η nn παίρνεις τα @@ σου https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/asfaleia/asfaleia-apotamiefsi/syntaksiodotika-programmata/asfalistiko-programma-smart-plan
lambros Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Καλά και για ποιο λόγο το έχεις τότε και δεν τα βάζεις σε ένα κουμπαρά;;
sezebo Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, lambros είπε Καλά και για ποιο λόγο το έχεις τότε και δεν τα βάζεις σε ένα κουμπαρά;; Γιατί στα 15 χρόνια το χειρότερο είναι να πάρεις τα λεφτά σου πίσω και το καλύτερο να πάρεις τα διπλάσια.
kage Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατα 99% ειναι ασφαλισμενο σε καποιον χ επενδυτικο,ασφαλιστικο...οικο.αν κλεισει και αυτος ναι εφαγες ακυρο μεχρι να πουληθουν οτι εχουν (βλεπε ασπις)...υποτιθεται οι ασφαλιστικες + τραπεζες κτλ.πρεπει να χουν ενα portfolio assets χρηματων επενδυσεων και ακινητων... Η nn κατα 99% δεν εχει μετοχικη σχεση με πειραιως..η nn ειναι η παλια ing...σαν brokers(ποσοστα) θα δουλευει η πειραιως..συνταξιοδοτικα /επενδυτικα προγραμματα εχουν ολες οι ασφαλιστικες/τραπεζες. Το θετικο σε αυτα τα πακετα ειναι οτι *αναγκαζεσαι* να κανεις αποταμιευση...αν τα βαλεις σε κουμπαρα ή λογαριασμο αναλογα με τις εποχες ισως να παρεις και λογοτερα σε αξια απο αυτα που εβαλες(πληθωρισμος).γι αυτο καθε χ χρονια σου λενε βαλε + 10ευρω Υ.γ. σε τετοια πακετα καλο θα ηταν να ηξερες αν ειναι ασφαλισμενο ενα κεφαλαιο αλλα και σε τι επενδυουν αυτοι τα λεφτα ολοκληρου του συμβολαιου των π.χ. 100k ατομων... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από kage 1
e-tic Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, lambros είπε 15ετη λέει. Σε περίπτωση που το κάνει κάποιος αν σταματήσει να πληρώνει τι γίνεται;;; Αν κλείσει η ΝΝ η η Πειραιώς τι γίνεται;;; Αν δεν εχεις να βάλεις ένα μήνα και βάλεις το άλλο τη αλλάζει;; Μπορεί στα 5 χρόνια να πάρεις τα λεφτά πίσω;;; Μπορείς νωρίτερα;;; Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις με έναν ασφαλιστικό πράκτορα για να σου λύσει όλες τις απορίες. Για ένα πρόγραμμα που έκανα εγώ στην ΝΝ ο πράκτορας μου ανέλυσε μέχρι και τα ψιλά γράμματα, και ακόμα και τώρα τον ενοχλώ για κάθε απορία που μπορεί να μου δημιουργηθεί.
thomasko7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, είμαι πρώην ασφαλιστής της ΝΝ,όποτε μπορώ να έχω μια άποψη για το συγκεκριμένο πρόγραμμα κ να βοηθήσω κάποιους όπως με βοηθούν κ άλλοι σε ίδιες ή άσχετες απορίες μου. το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα το οποίο ήταν πάρα πολύ καλό το 2015 την εποχή τη συγκεκριμένη με τα capital controls. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο επενδύει και σε unit linked και έχει εγγύηση στη λήξη και μόνο στη λήξη. Υπάρχει θεματοφύλακας Λουξεμβούργου . Αν θυμάμαι καλά γιατί εμείς έιχαμε μία λίγο διαφορετική παραλλαγή λόγω δικτύου το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκινούσε με 50% πέναλτι και μετά από 8 χρόνια έφτανε στο 100% χωρίς πέναλτι δηλαδή και την πρώτη χρονιά δεν επενδύει όταν το 20%. Όπως σας είπα το πρόγραμμα αυτό κατά τη γνώμη μου ήταν το καλύτερο το 2015 λόγω της αστάθειας της εποχής. σήμερα κατά τη γνώμη μου υπάρχουν καλύτερες επιλογές παρόλα αυτά δεν παυει να είναι ένα τίμιο πρόγραμμα. στο πρόγραμμα αυτό θα πρέπει να προσέχει ο πελάτης αν το έχουν βάλει από την τράπεζα γιατί πολλές φορές δεν το δηλώνουν την προσαύξηση του 3% κάθε χρόνο σαν προστασία από τον πληθωρισμό .ελάχιστο ποσό έναρξης τα 1.000 ευρώ.
GREGORYMO Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ciyo είπε Το 3% αύξηση κάθε χρόνο δεν επενδύεται; Προφανώς και επενδύεται. 1 ώρα πριν, thomasko7 είπε Καλησπέρα σε όλους, είμαι πρώην ασφαλιστής της ΝΝ,όποτε μπορώ να έχω μια άποψη για το συγκεκριμένο πρόγραμμα κ να βοηθήσω κάποιους όπως με βοηθούν κ άλλοι σε ίδιες ή άσχετες απορίες μου. το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα το οποίο ήταν πάρα πολύ καλό το 2015 την εποχή τη συγκεκριμένη με τα capital controls. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο επενδύει και σε unit linked και έχει εγγύηση στη λήξη και μόνο στη λήξη. Υπάρχει θεματοφύλακας Λουξεμβούργου . Αν θυμάμαι καλά γιατί εμείς έιχαμε μία λίγο διαφορετική παραλλαγή λόγω δικτύου το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκινούσε με 50% πέναλτι και μετά από 8 χρόνια έφτανε στο 100% χωρίς πέναλτι δηλαδή και την πρώτη χρονιά δεν επενδύει όταν το 20%. Όπως σας είπα το πρόγραμμα αυτό κατά τη γνώμη μου ήταν το καλύτερο το 2015 λόγω της αστάθειας της εποχής. σήμερα κατά τη γνώμη μου υπάρχουν καλύτερες επιλογές παρόλα αυτά δεν παυει να είναι ένα τίμιο πρόγραμμα. στο πρόγραμμα αυτό θα πρέπει να προσέχει ο πελάτης αν το έχουν βάλει από την τράπεζα γιατί πολλές φορές δεν το δηλώνουν την προσαύξηση του 3% κάθε χρόνο σαν προστασία από τον πληθωρισμό .ελάχιστο ποσό έναρξης τα 1.000 ευρώ. Τώρα, τι είσαι ? ΥΓ. Μην παρεξηγηθεί, δεν το λέω ανακριτικά.
thomasko7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Φυσικά κ επενδύεται... Απλά έχω τύχει σε ραντεβού με πελάτες που ήδη έχουν αυτό το πρόγραμμα να μη γνωρίζουν πως το πρόγραμμα τους προβλέπει 3% ετήσια αύξηση... Οι τραπεζικοί μερικές φορές λένε τα απολύτως απαραίτητα...κ ίσως δε το καταλαβαίνει κ ο πελάτης Έχω φύγει απο την ΝΝ όπως κ πολλοί άλλοι ( ειδικά φέτος) κ ακολουθώ το δρόμο του πρακτορείου.
thomasko7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Πότε έγινε αυτό; Μετά το 2016 μήπως;Παλαιότερα υπήρχε προαιρετικο ΑΠΑ( απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων) το οποίο αργότερα αν θυμάμαι καλά έγινε υποχρεωτικά ΑΠΑ από ατύχημα... Μήπως για να μην έχουν υποχρεώση να σου πληρώνουν το συμβόλαιο μέχρι τη λήξη από το συγκεκριμένο ατύχημα αν αργότερα δε μπορούσες να δουλέψεις
GREGORYMO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, thomasko7 είπε Πότε έγινε αυτό; Μετά το 2016 μήπως;Παλαιότερα υπήρχε προαιρετικο ΑΠΑ( απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων) το οποίο αργότερα αν θυμάμαι καλά έγινε υποχρεωτικά ΑΠΑ από ατύχημα... Μήπως για να μην έχουν υποχρεώση να σου πληρώνουν το συμβόλαιο μέχρι τη λήξη από το συγκεκριμένο ατύχημα αν αργότερα δε μπορούσες να δουλέψεις Δεν ξέρω αν ισχύει η έκφραση τίμιο πρόγραμμα, αλλά δεν το λες και κελεπουρι σε σύγκριση με αντίστοιχα είτε εθνικης είτε alpha είτε eurolife.
thomasko7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Το προσάρτημα ΑΠΑ είναι παροχή υγείας κ παίρνεται ιατρικό ιστορικό. . Αν έχω εγώ πάνω μου την Άρτα κ τα Γιάννενα λογικό η εταιρεία να φοβάται να μου πληρώνει το συμβόλαιο μέχρι τη λήξη Γι'αυτό κ υποχρεωτικο έγινε από ατύχημα. Τα προγράμματα που ανέφερε παραπάνω ο φίλος είναι εγγυημένα κ άρα μη συγκρίσιμα... Είναι το τι θες από ένα πρόγραμμα... Αν θες εγγυημένο πας αλλού, αν θες unit linked πας αλλού με ότι συνεπάγεται αυτό ... Σιγά σιγά, έως πολύ γρήγορα όλα θα πάνε στα unit linked.... 6 λεπτά πριν, ciyo είπε ναι το 2017 εγινε το συμβολαιο. δε ξερω γιατι. Δεν δουλευω στην ελλαδα, δηλωνω 3000 ευρω το χρονο. Το 3000ε δεν είναι πρόβλημα...δήλωσες πως δουλεύεις εκτός Ελλάδος;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις