8elwADSL Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα, Πρόταση για αγορά mouse για λίγο gaming και κυρίως σερφάρισμα,δίνω ένα 50αρικο τι καλό υπάρχει στην αγορά;
panoc Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Το ζητημα ειναι τι βολευει το χερι σου. Καλα υπαρχουν πολλα., G402 / 403, rival 100 / 310, M65, Deathadder και αλλα. Το ζητημουνο ειναι τι grip εχεις και εαν σου καθεται καλα στο χερι, οποτε ισως ειναι σοφο να πας σε καποιο καταστημα που εχει αρκετα (πχ mediamarkt) και να τα πιασεις/δοκιμασεις.
8elwADSL Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Επειδή δεν εχω κάποιο κατάστημα στην περιοχή μου να τα δω από κοντά η επιλογή θα γίνει από το ιντερνετ και κατά πόσο μοιάζουν με το τωρινό μου (Sharkoon Fireglider). Από αυτά που μου πρότεινες πιο κοντά είναι το Deathadder που το είχα σταμπάρει και εγώ και μου αρέσει αρκετά,μετά σε κάτι πιο οικονομικό έχω δει και το Corsair Harpoon RGB αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ είχα πάει πριν από πολύ καιρο από Sharkoon Fireglider σε Logitech G402. Έχω σχετικά μεγάλη παλάμη και δουλεύω palm grip, οπότε ήθελα κάτι ψιλομακρύ. Με βόλευε το Sharkoon, αλλά το Logitech μου άρεσε περισσοτερο, λόγω και σαφώς καλύτερης ποιότητας κατασκευαστικά (και το πήρα χωρίς πριν να το δοκιμάσω). Μόνο στην αρχή μου φαινόταν λίγο περίεργο γιατί είναι πιο λεπτό σε πλάτος σε σχέση με το Sharkoon, αλλά σε μια εβδομάδα το συνήθισα πλήρως. Βέβαια το πήρα κάτω από 30 ευρώ, σε προσφορά, τώρα το βλέπω στο skroutz από 37, δε ξέρω αν εκεί κοντά στα 40 υπάρχει καλύτερη επιλογή. Το έβγαζε και το Amazon.co.uk σε προσφορά πριν λίγο καιρό κοντά στην τιμή που το πήρα κι εγώ. Αυτά τα λίγα από μενα. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από GiOrGoSk21
7nisiotis Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, 8elwADSL είπε Επειδή δεν εχω κάποιο κατάστημα στην περιοχή μου να τα δω από κοντά η επιλογή θα γίνει από το ιντερνετ και κατά πόσο μοιάζουν με το τωρινό μου (Sharkoon Fireglider). Από αυτά που μου πρότεινες πιο κοντά είναι το Deathadder που το είχα σταμπάρει και εγώ και μου αρέσει αρκετά,μετά σε κάτι πιο οικονομικό έχω δει και το Corsair Harpoon RGB αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό. Κλώνος - κέλυφος - του Deathadder φαίνεται. So από μένα ή πας σε Deathadder, Zowie EC2B DIVINA ή https://www.e-shop.gr/coolermaster-mastermouse-mm530-p-PER.817911 Palm Grip (;)
gkerem Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχεις τις εξης επιλογες 1) στα 30$ το g300s 4.3/5 800 ατομα αμαζον 2) 45$ corsair m65 4.1/5 1700 αμαζον 3) στα 62 $ το logitech proteus spectrum rgb 4.4/5 3.300 αμαζον . εγω επελεξα το 2 εχει τελεια αισθηση κατασκευη λογισμικο χρωματα,καλη ροδελα και επιπλεον κουμπακια (παιζω λολ κ overwatch) αν ειχα λεφτα θα επαιρνα το 3 ειναι το κορυφαιο για τα λεφτα. Το βασικοτερο κριτηριο που υπαρχει σε ποντικια 35+ ευρω ειναι το 'flawless sensor mouse' ψαξε να δεις κ λιστες. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από gkerem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα