Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Μόλις εχθές αγόρασα ένα λαπτοπ άπο τον κωτσόβολο. Ωστόσο, όταν πήγα να το πάρω μου είπε η κοπέλα οτι ήταν εκθεσιακό κομμάτι(σε άλλη περίπτωση δεν θα το έπαιρνα άλλα το χρειαζόμουν επειγόντως και ειχα και 150 ευρώ έκπτωση) και ενώ είδα στο κατάστημα οτι εξωτερικά ήταν κομπλέ δεν το άνοιξα να δώ πως λειτουργεί. ¨Οταν γύρισα σπίτι και το ανοιξα λειτουργούσε κανονικά μόνο που κόλλαγε υπερβολικά πολύ. Μπήκα στην διαχείρηση εργασιών και μου έδειχνε οτι ο σκληρός δίσκος βρίσκεται στο 100% της λειτουργίας του ωστόσο εγώ δεν έκανα κάτι . Σήμερα λοιπόν δεύτερη μέρα μου κάνει τα ίδια. Πήρα τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη αλλα μου είπαν να το πάω στο κατάστημα. Ομως,το λαπτοπ το χρειάζομαι για εργασία και δεν έχω τον χρόνο να τους το δώσω γιατί θα το πάρω σε δύο βδομαδες. Αν ξέρει κανείς κάτι πάνω σε αυτό και μπορούσε να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.1888254365_IMG_20190403_1941541.thumb.jpg.21897577cdb8f769f4d489884ccf8c3a.jpg

Δημοσ.

Κάνε κλικ πάνω στον δίσκο που λέει και δες ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί τόσο πολύ τον δίσκο.

Μπορει να είναι και το antivirus που κάνει σαρώσεις και διεργασίες στο υπόβαθρο. 

• Like 1
Δημοσ.

Και επισεις πες μας ποιο ακριβως λαπτοπ ειναι, μαρκα , μοντελο , βασικα ανεβασε μας απο το σαιτ του κοτσοβολου ποιο ειναι

• Like 1
Δημοσ.

κάτι πήρε το μάτι μου για asus

για κάνε ένα factory reset αν το πήρες στημένο καθώς τα εκθεσιακά συχνά έχουν κάτι demo περασμένα και ποιος ξέρει τι άλλο

• Like 1
Δημοσ.

Όταν το πήραμε το κάναμε και update και factory rest με τον αδερφό μου αλλά ακόμα τα ίδια.

Antivirus δεν έχω κατεβάσει γιατί έχω τα Windows defender.

Το λάπτοπ είναι αυτό https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/185845-asus-vivobook-s15-s510ua-br126t-i3-7100u/4gb/1tb

Δημοσ.
1 ώρα πριν, elliesimsim είπε

Όταν το πήραμε το κάναμε και update και factory rest με τον αδερφό μου αλλά ακόμα τα ίδια.

Antivirus δεν έχω κατεβάσει γιατί έχω τα Windows defender. -> Στη διαχείριση ένα Avast Antivirus τί είναι;

Κατέβασε την τελευταία έκδοση των windows 10, κανε φορματ και αν συνεχιστεί απενεργοποιήσεις superfetch και windows search απο τα services (αυτο και τωρα μπορεις να το κανεις και κατα 99,9% ειναι το προβλημα σου, αλλα σου συνιστώ format για να ειναι brand new).

Τελος η προσθήκη ενός ssd είναι μια επένδυση που θα σου κάνει άμεση απόσβεση (θα πετάει το μηχανημα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μηχανημα κολλαει,σερνεται κανει διαφορα,γιατι εχει δυο antivirus ....Aνεφερες παραπανω  " Antivirus δεν έχω κατεβάσει γιατί έχω τα Windows defender. " ...Aν οντως ισχυει αυτο τοτε εχεις 2 antivirus λοιπον ,μιας και βλεπω στη διαχειριση Avast antivirus......Δυο  antivirus απλα απαγορευεται,προκαλουν προβληματα και κολληματα στο μηχανημα κανοντας διενεξη μεταξυ τους.

Επεξ/σία από David20
Δημοσ.

Τα ASUS εχουν λειτουργια επαναφορας λειτουργικου ουιαστικα τραβανε ενα φορματ στο δισκο τρεχτο καθως στα εκθεσιακα μντελα περναν μεσα ντεμο ολα αυτα τα διαφμιστικα και μετα ο καθε πελατης το σκαλιζει και μανει οτι του ερθει ενα φορματ και ιδικα σε εκθεσιακο θα το στρωσει

Δημοσ.

Φορματ σε πρώτη φάση και φυσικά αν διαθέτεις ένα 30€ ευρώ παίρνεις έναν ssd 250gb και το μηχάνημα θα πάρει μια μεγάλη ανάσα γιατί ο εν λόγω HDD που έχει τώρα αν ήταν στην έκθεση 1 χρόνο να παίζει το κλασικό ντεμο θα έχει πάρει σασί 😬🙄

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...