stefanos_th Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 11 ώρες πριν, paragontikos είπε γενικα Lineage OS κατευθειαν και ολα καλα, για μενα οσο πιο στοκ το android τοσο καλυτερο.. ναι αλλα η xiaomi εχει locked bootloader. θα δυσκολευτεις να βαλεις. εχω lineage σε oneplus. 2 ώρες πριν, ifr1t είπε Εσείς οι εξυπνάκηδες πείτε μου που βρίσκεται αυτές τις περιβόητες διαφημίσεις και εγώ θα σας στέλνω screenshot από το εκάστοτε μενού, εφαρμογή κλπ. συμφωνα με εγκυρες πηγες και μελετες του ινσ το κινητο ΣΟΥ εχει διαφημησεις και τα ματια ΣΟΥ δεν τις βλεπουν.
Choulio Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, stefanos_th είπε συμφωνα με εγκυρες πηγες και μελετες του ινσ το κινητο ΣΟΥ εχει διαφημησεις και τα ματια ΣΟΥ δεν τις βλεπουν. συμφωνα με εγκυρες πηγες και μελετες του ινσ ο CEO ΤΗΣ XIAOMI νομίζει εχει διαφημησεις αλλα κάνει λάθος 1
Victhor Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Στις 3/4/2019 στις 7:42 ΜΜ, Stoliver είπε Εγώ πάντως, έχοντας πιάσει στα χέρια μου τουλάχιστον 4 συσκευές Σιαόμι, ποτέ δεν είχα δει διαφημίσεις... Σε ποιες εκδόσεις υπάρχουν τελικά; Στο παλιό μου Redmi Note 3 με MIUI 9 έβγαζε διαφημίσεις και στο Music Player και ακόμα όταν έμπαινα σε Settings. Το θεωρώ απαράδεκτο από μια εταιρία που θεωρείται σοβαρή. Πλέον έχω φύγει από τα κινητά της Xiaomi. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως εμφανίζονται οι διαφημίσεις. Οι εικόνες είναι από ίντερνετ, μιας και δεν έχω πλέον το κινητό.
Feregorn Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Χαχαχαχαχαχαχα......Πάντως για να λέμε την αλήθεια, στο Note FE που έχω, η εφαρμογή Game Center της Samsung βγάζει banner διαφημίσεις στο κάτω μέρος της εφαρμογής....Μέχρι στιγμής δεν έχω δει σε άλλη εφαρμογή κάτι παρόμοιο....
tsibosp Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 23 ώρες πριν, tsibosp είπε Καλα επειδη λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του ενημερωθειτε πρωτα λιγο και μετα πειτε αυτο που θελετε. Διαφημισεις εχουν ΟΛΕΣ οι συσκευες τις XIAOMI ανεξαρτητως region , αν ειναι global, αν το εχετε παρει απο skroutz με παραεισαγωγη η κατεβηκε ενας Ελλανιος Θεος και σας το εδωσε στο χερι. Διαφημισεις εχετε αν εχετε συσκευη που τρεχει MIUI. ΟΛΟΙ ανεξαιρετως. Διαφημισεις απο την αλλη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ οσοι εχουν συσκευες XIAOMI που τρεχουν ANDROID ONE. Σε τεχνολογικο forum ειστε, σταματηστε να πετατε αρλουμπες. Προσωπικα, εχω ενα 4Χ οι διαφημισεις δεν με ενοχλουν καθολου, τις εχω κλεισει απο τα settings και ειχα ξεχασει την υπαρξη τους πριν ανακινηθει το θεμα με αυτα τα αρθρα, δεν καταλαβαινω αυτους που γκρινιαζουν σε 2 λεπτα μπορεις να τις απενεργοποιησεις κυριολεκτικα απο παντου (ισως εκτος απο την οθονη που κανεις την εκκαθαριση και το σκαν απο ιους κτλ. αλλα ενταξει, ας μην κοροιδευομαστε δεν ειναι καν ενοχλητικες). Δεν ειμαι εναντιον της υπαρξης τους απο τη στιγμη που μπορει να γλυτωνω κανα 50αρι αντιστοιχα στην τιμη του ηδη φτηνου mid-low range κινητου μου και οταν με το καλο δωσω το 4Χ σε κανα μηνα θα αγορασω το φετινο Note 7 καθως ειμαι υπερευχαριστημενος και αποτελει ουσιαστικο Upgrade και προσφερει πολυ καλο value στα χρηματα που παιζει εστω και με τις "ενοχλητικες" διαφημισεις. Καλα επειδη μερικοι μπαινετε σε φορουμ και δεν διαβαζετε καν τα σχολια(απορω γτ μπαινετε δλδ απλα για να γραψετε;) και λετε οτι σας καπνιζει, ξαναφηνω αυτο εδω.
Stoliver Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, tsibosp είπε Καλα επειδη μερικοι μπαινετε σε φορουμ και δεν διαβαζετε καν τα σχολια(απορω γτ μπαινετε δλδ απλα για να γραψετε;) και λετε οτι σας καπνιζει, ξαναφηνω αυτο εδω. Που θα τις δούμε; (στο MIUI)
tsibosp Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Stoliver είπε Που θα τις δούμε; (στο MIUI) Αν εισαι σε MIUI πατα σε ενα φακελο που εχεις δωσει ενα ονομα πχ εγω εχω ενα φακελο "stream" και εχω ριξει μεσα twitch, youtube κτλ. ανοιξε τον και κανε απλα tap για να αλλαξεις ονομα, εχει θα δεις απο κατω ενα slide bar με ονομα "Προτεινομενες Εφαρμογες". Επισης μπορεις να πατησεις παρατεταμενα το κουμπι options (με τις 3 γραμμες τερμα αριστερα) και πατα πανω στις ρυθμισεις--->περισσοτερα, κατω κατω στο μενου θα σου εμφανισει "Προβολη Προτασεων". Αυτα ειναι μερικα παραδειγματα, εχει και αλλα σε διαφορετικες εφαρμογες που ειναι build in βεβαια τα απενεργοποιειες οποτε θες πχ στην εφαρμογη "Μουσικη". Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από tsibosp
apos Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 4/4/2019 στις 8:27 ΠΜ, billdanos είπε Σας το έχω ξαναπεί πως ένα μέρος της αξίας των Xiaomi το πληρώνετε με τα προσωπικά σας δεδομένα. Deal with it. Στις 4/4/2019 στις 10:36 ΠΜ, billdanos είπε 😛Από και πέρα, εδώ δεν έχουμε εικασίες από άσχετους χρήστες αλλά δηλώσεις του CEO της xiaomi. Επαναλαμβάνω: του CEO ΤΗΣ Xiaomi! Πότε είπε ο CEO για προσωπικά δεδομένα; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από apos
Stoliver Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, tsibosp είπε Αν εισαι σε MIUI πατα σε ενα φακελο που εχεις δωσει ενα ονομα πχ εγω εχω ενα φακελο "stream" και εχω ριξει μεσα twitch, youtube κτλ. ανοιξε τον και κανε απλα tap για να αλλαξεις ονομα, εχει θα δεις απο κατω ενα slide bar με ονομα "Προτεινομενες Εφαρμογες". Επισης μπορεις να πατησεις παρατεταμενα το κουμπι options (με τις 3 γραμμες τερμα αριστερα) και πατα πανω στις ρυθμισεις--->περισσοτερα, κατω κατω στο μενου θα σου εμφανισει "Προβολη Προτασεων". Αυτα ειναι μερικα παραδειγματα, εχει και αλλα σε διαφορετικες εφαρμογες που ειναι build in βεβαια τα απενεργοποιειες οποτε θες πχ στην εφαρμογη "Μουσικη". Ευχαριστώ. Το βρήκα σαν επιλογή, αλλά ήταν απενεργοποιημένο. Οπότε...
tsibosp Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 19 ώρες πριν, Stoliver είπε Ευχαριστώ. Το βρήκα σαν επιλογή, αλλά ήταν απενεργοποιημένο. Οπότε... Τιποτα φιλε μου. Σε προηγουμενες εκδοσεις του λογισμικου της ηταν πιο επιθετικες ειναι μια αληθεια, επειδη ψιλοεκραξαν πολλοι στο ενδιαμεσο με τα καινουργια Updates τις εκαναν λιγοτερο ενοχλητικες και σε αρκετες περιπτωσεις οπως της δικης σου (και της δικης μου εδω που τα λεμε) ειχαμε ξεχασει την υπαρξη τους. Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι υπαρχουν παρολαυτα και ειμαστε σε μια αρκετα λεπτη γραμμη καθως οι εταιρειες οποτε το αποφασισουν μπορουν να σε βομβαρδισουν με διαφημισεις, στοχευμενες ή μη. Για την ωρα θεωρω οτι το χειριζονται καλα , θα δειξει στο μελλον! 1
jim_p Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ads in MIUI 10 hamper the experience on otherwise great hardware: Here’s how to fix them Επειδη το πετυχα νωριτερα στο reddit. Ουτε εχω xiaomi, ουτε ασχολουμαι με το τι θα κανουν, αν και καποτε επεσα σε μια εφαρμογη που ο dev της δεν την κανει διαθεσιμη για xiaomi συσκευες για τον παρακατω λογο Αναφορά σε κείμενο Xiaomi has ads in system applications. That tells everything about their OS. https://github.com/rkkr/simple-keyboard/issues/68#issuecomment-435658385 Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από jim_p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα